Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 7:18:19
|
|
|
|
Udb
|
Dobro jutro! Kako je ta dopust hitro minil!!!!! Groza! Ko bi vsaj tudi služba!! ;) Imamo kakšno novo :nosecka:???
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 7:27:48
|
|
|
|
saša24
|
dobro jutro punce! želim vam lep sončen dan in da ga preživite kar se da lepo. js ga bom namreč v službi. glede novičk pa je pri meni še vse po starem. ravno mi je anitka odpisala glede testov ov. pa ne vem če bom jih lahko naročila, ker rabiš menda viso ali pa evrokart.s modro ba kartico pa ne vem če lahko? kaj pravite? lp sasa24:muca:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 7:36:59
|
|
|
|
Kris
|
Sistema naročanja testov in plačilo teh žal ne poznam. Imam v spominu, da se je o tem že pisalo. Upam, da ti bo katera znala pomagat. Srečno.
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 7:57:29
|
|
|
|
Skye
|
Jutro punce;) Oh kako lep dan je zunaj...jaz pa tle v pisarni čepim:( Jaz sem si prejšni mesec naročila te teste iz Amerike in res je, plačaš lahko le z Eurocard ali Visa. Sam em zdaj ugotovila, da mi ne bodo kaj dosti pomagali, ker meni vedno pokaže drugo črtico (bolj, ali manj močno), kot da bi imela vedno O.....imam očitno vedno v telesu nek hormon, ki ga ta test zaznava:zmeden: Drugače pa tud pri meni nič novega...no razen to, da mi M zamuja 3 dni in kljub temu nisem noseča ...opravila že 4 teste. Verjetno krivo moje potovanje, ki je hormone v mojem telesu malo zmedlo:zmeden2: In kako ste kaj drugače.....a ste lepo preživele praznike...se spočile? Pozdravček Skye
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:03:38
|
|
|
|
Kris
|
Ojla Skye, upam, da test ni pokazal druge črtice, ker je še malo prezgodaj. Držim pestke :miska: :miska: :miska:, da ti je ratalo. Sama ne čakam :hudicek: 6.5. in upam, da jo ne bo. Praznike sem zelo lepo preživela, vendar so dnevi zelo hitro minevali. Pozdravček tudi tebi.
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:03:46
|
|
|
|
aljča
|
Dobro jutro punce po dolgem času.Pravkar sem si skuhala :kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:tudi za vas jo je dovolj.Danes imam dopust,da uredim vse potrebno in grem v akcijo za tretjo inseminacijo.:bravo:Še par minutk in pokličem v Mb ambulanto in se zmenim za danes če bo šlo da mi naredijo prvi Uz.:) drugače je v zunaj prav lep sonček in sem klar vesela pa čeprav se še ne počutim najbolje.Moja:hudicek:je še kar močna in pa tud boleča tko, da sem sedaj dobila noter tud prejšni mesec,ko sem imela čisto malo in kratko;).Se mi zdi da je vsak mesec huje.:( Punce kako ste pa kaj ve?Vse se vračate iz počitnic:morje:in vidim da ste se odklopile prav-PRIDNE:sloncek::sloncek::sloncek:. Sedaj spijemo kavico in počakamo kaj mi bodo dejali v MB.Vam javim. Čao Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:05:47
|
|
|
|
Kris
|
Aljča, držim pesti, da bo šlo vse kot po tekočem traku in bo inseminacija uspešna.
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:07:46
|
|
|
|
Skye
|
Kris men bo test mal težko pokazal :roza::modri:, če še do zdaj nič ni pokazal....pa glede na to, da sva z mojim dragim v tem ciklusu sam 3x :sloncek::sloncek::sloncek:, ker sem bila 2 tedna odsotna, je še ta 1% možnosti uničen:)- Močno pa držim :miska::miska::miska: zate, da ti rata;)
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:18:14
|
|
|
|
biba77
|
Halo, pupe! Jaz ne morem nikakor zaceti delati... :zmeden: Dve :kava::kava: sem ze sprasila, pa se vedno sem :zaspan:. Skye, nic obupat. :) Mogoce pa... testi lazejo??:zmeden2: Jaz imam danes 12 dan in sem v ponovnem ciklusu s Klomifenom. Zaradi praznikov sem izpadla iz postopka inseminacije ta mesec... :grrr::grrr::grrr: ... ampak bo ze. Mogoce pa nam tak tudi rata. Sicer pa mi je danes tudi slabo. Sem mislila, da je bila vcerajsnja slabost posledica voznje (ki je ne prenasam najbolje :(:(), pa zgleda, da me tokrat hormoncki mucijo... No, saj bo minilo. Javite se se kaj... :miska:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro vsem skupaj!!!! Ve čakate jaz čakam vsi nekaj čakamo. Zdej vsaj vem kaj je tista tesnoba čakanja.Ve vsaj na srečen dogodek čakate.Jaz pa na tisti zoprn poseg konizacije.:(
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:24:20
|
|
|
|
Udb
|
Lepo vas je spet slišat vse skupaj!! Mi je bilo že kar malce dolgčas po našem čveku!! ;) Jaz pa čakam....hmm....aja, na pregled drug teden!! ;)
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:31:10
|
|
|
|
bambi
|
Ojla tudi od mene.... Moj dopust je bil krasen pa tudi naporen, ker sva z dragim vsak dan dirjala kot nora, papala sem ogromno in pridelala kar 2 kg :zmeden::zmeden:, tako da ne vem kako se bo to končalo.... Buši je že ogromen, za 15 tednov izgleda kot da sem že 5 mesecev..... A ste videle mojo slikico po imenom???? Kako se vam zdi?????
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Bambi lušna slikica ampak samo začasna,kar začni mislit na to,da jo boš zamenjala:)-:bravo::love::duda:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:33:14
|
|
|
|
ElaM
|
Ojla, punce. Neva zasledila sem, da imaš PAP III. Jaz imam mejnega med II in III in tud čakam odščip po M.:( Moram počakat, da ne bodo šarili po meni, če bi slučajno bila :nosecka:. A je tebi G kaj videl na unem pregledu z lupo, meni je rekla, da nič ne vidi, da zgleda vse ok, razen ene male pikice, ki pa naj ne bi bila nevarna, za vsak slučaj me je pa vseno napotila naprej. Držim :miska:, da bo vse ok. Pozdravčki.
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:35:29
|
|
|
|
Kris
|
Bambi, ti kar papcaj. Slikica je superca. Fajn se držiš Bambi.
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:36:54
|
|
|
|
PiaM
|
:kava: jutro, čveke :kava: Kak je lep dan danes :bravo: Po dopustu v službo, :(, res ni fajn, sočustvujem z vami. Sem cela polomljena, ker sem včeraj cel dan nekaj okoli hiše krampala, moje rožce itd . :rozica: Aja, jaz pa čakam na O. :sloncek:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:37:04
|
|
|
|
aljča
|
Astra ne se sekirat tud jast nisem v aprilu šla skozi z tretjo inseminacijo.Pa smo mal mislili, da bo tko poratal zanosit.Pa ni danes imam prviUZ za zadnjo tretjo inseminacijo.Upam da bo v tretje šlo ker tako vsi pravijo:V TRETJE GRE RADO.Tud teb držim pestke da boš zrihtala pred poletjem sedaj pa kar veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. čao Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ohoj Irmy,men so na rednem servisu vzeli bris,pa je izvid pokazal.Že pred tremi leti sem imela prav tako pap kot ti,pa so odščop nardili in izvid je bil negativen,tokrat pa na žalost pozitiven.Ja če si noseča pa res ne morjo tega posega narest,saj je pod splošno anastezijo pa brskat tam odspodi tudi ne morjo.Ti bo že G povedal kako stvar stoji. Jaz tudi zate držim pesti,da si srečka:nosecka: Lp neva:rozica:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 8:46:48
|
|
|
|
biba77
|
Ja, Aljca, sem prebrala o tvoji smoli, samo mene jezi, ker moram jemati tablete za vsako O (svojih nimam) in ker se bo poleti vse zavleklo zaradi dopustov... Ma ja, saj vem,... moram se malo ohladit, zdaj me to ze skoraj dva tedna grize (od prvega dneva M)... na silo nic ne gre... Bo ze... Zdaj pa moram delat. Se se kaj beremo!! :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 9:02:08
|
|
|
|
simi73
|
dober dan...:) vidim, da ste že pridne in veselo klepetate;) sem bila cel teden brez rr-ja, ker mi doma nekaj internet štrajka, zato pa tukaj na tem mestu vsem novim :nosecka: čestitam:bravo:, vsem, ki jim pa ni uspelo, pa želim, da naslednji mesec bo:miska:. Samo obupat ne! Tud sama (ne)čakam :hudicek:, je pa tale mesec ciklus ful čuden, bazalna kr neki skače med 36.5 in 36.7, O kot da je ni bilo, znakov za :hudicek:, kot so vsak mesec jih pa tud ni:zmeden:. Če se ne pojavi do drugega tedna delam test in upam, da bosta:modri::roza:. Udb in bambi me veseli, da sta v redu in da :duda: rasteta:). Neva6, držim :miska:, da bodo zdravniki poštimali vse tako kot je treba in da bo naslednji bris I. Astra, a še nisi nazaj biba? Glede na to, da se kaže vroč dan:)-, vam želim, da boste nekje na hladnem, počivale in se ne preveč naprezale v službi.:rozica: lp, simi73:rozica:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 9:04:49
|
|
|
|
emaa
|
Jutro punce, sem komaj vstala (se pozna, če prejšnjo noč ne moreš zaspat), sem še :zaspan:. Bambi luštna začasna slikca. Jaz se morampa počas obleč, bo moja svakinja prišla čez kake pol ure, bom lah slikce z nuhalne vidla:bravo:
|
|
|
|
kakšen dan bo danes - kaj novičk? 3.5.2005 9:08:31
|
|
|
|
Nannn
|
Jutro punce... Jest ze pridno delam...ampak kar neki nisem se cist pr seb...se vedno bolj na dopustu kot pa v sluzbi...emaaaa upam da kmalu svojo slikco zagledas... Lepo se mejte...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?