Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 8.3.2009 21:52:20
|
|
|
|
glen
|
mi imamo zappa
|
|
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 8.3.2009 22:06:50
|
|
|
|
SaTiSa
|
Pri kaki starosti pa ste ge začeli uporabljati? Pa kako prakticiate to da nima nastavljivega naslona?
|
|
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 9.3.2009 10:23:28
|
|
|
|
tasyo
|
Meni osebno je babywelt oz. TL bubu oz. Pikolo (ti trije so praktično enaki) bolj všeč, predvsem zaradi prestavljivega naslona. Naša madam sicer zelo rada opazuje svet okoli sebe, vendar ko se ritka trese, jo pogosto zmanjka in takrat mi to, da jo lahko bolj poležem, zelo prav pride.
|
|
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 9.3.2009 12:06:07
|
|
|
|
Taula
|
Jaz imam BW prav iz razloga kot je napisala pred mano..ker se poleže.
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 9.3.2009 12:19:17
|
|
|
|
mišk
|
Tudi jaz sem izbirala med tema dvema, pa priznam, da sem izbrala Zappa samo zaradi tega ker mi je lepši. Sigurno, da je bolje, če se da poležat, pa če ima varovalo, ampaka mi vseeno ni žal da sem se tako odločila. Sej ga boš itak po moje imela za drugi voziček, se pravi bolj za v avto, pa tko za na hitrco. Mi smo ga kupili malo pred prvim rojstnim dnevom. Bolj kot sam naklom me mogoče moti to, ker ni prav nobenega odlagalnega prostorčka. Kakšne lažje vrečke že obesiš gor na "balanco", torbe za previjanje pa ni šans. Je pa res tak miniaturen, okreten, lahek,... Saj pravim, meni ni žal. Ni pa popolen, še zdaleč ne.
|
|
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 9.3.2009 19:08:48
|
|
|
|
SaTiSa
|
Pa kako se obnese BW?
|
|
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 9.3.2009 19:13:08
|
|
|
|
StBarbara
|
Jaz imam od prvega Zapp-a, pa sem super zadovoljna z njim. Ampak vseeno razmišljam, če bi BW kupila, ker se malček poleže ...mi pa ni tako všeč kot Zapp. Mi pošlje katera link od unega tretjega (pikolo, zapp, ??) oz. kje ga prodajajo?
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 9.3.2009 19:28:48
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa Pri kaki starosti pa ste ge začeli uporabljati? Pa kako prakticiate to da nima nastavljivega naslona? Pri enem letu za krajše sprehode...Kadar smo šli za cel dan na izlet smo vedno "tavelik" voziček vzeli s seboj.
|
|
RE: Quinny zapp ali Baby welt? 9.3.2009 19:29:08
|
|
|
|
miny
|
Mi imamo Maclarna in je ZAKON! Res. Praktičen, lahek, okreten...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2009 20:42:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.