Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ideje, kje kupit obleko v MB, CE 8.3.2009 11:29:46
|
|
|
|
diamantina
|
Dan!! Z dragim se bova 30. maja poročila. Poročila se bova samo civilno, bo pa v ožjem družinskem krogu (10 ljudi z nama vred). Zanima me, če morda veste za kakšno trgovino z lepimi oblekami v MB ali CE tudi Ptuj bi še šel, bodisi večernimi ali poletnimi, ker bi si jo kupila (ne mislim pa imet prave poročne obleke), mogoče bo še kdaj prišla prav, ne bi pa rada peveč zapravila zanjo. Pa še nekaj me zanima, najin mali črml bo takrat star 3m in 2t - mislite, da je zanj lahko poroka težavna? Po civilni sledi samo navadno kosilo, brez benda ipd. Torej bo vse skupaj zelo preprosto in brez velikega rompompoma, trajalo bo torej okrog 4 do 5 ur. Lep sončen nedeljski dan in hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: ideje, kje kupit obleko v MB, CE 8.3.2009 13:04:38
|
|
|
|
elevitka
|
V Mariboru imajo lepe obleke v Europarku Peek & Cloppenburg - večerne in svečane toalete (res da so tud znamke in da nekatere imajo zasoljeno ceno) ne pa vse... odvisno kaj iščeš Imaš pa tudi v Grazu pri Mobelixu in Jellotu (tam ko je včasih bil Saturn) takoj ko prideš v Graz iz krožnišča na desni strani - ne morem se spomnit imena trgovine
|
|
|
|
RE: ideje, kje kupit obleko v MB, CE 8.3.2009 13:32:57
|
|
|
|
barika
|
v Celju v City centru trgovina Zero.
|
|
|
|
RE: ideje, kje kupit obleko v MB, CE 8.3.2009 15:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi v MB imaš v Europarku trgovino Zero.
|
|
|
|
RE: ideje, kje kupit obleko v MB, CE 8.3.2009 16:33:50
|
|
|
|
nanč
|
Jaz sem zadnjič našla tako trgovino v city-u(mb)v kleti.Imajo same svečane,večerne,poročne obleke.Je ceneje kot izposoja.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?