Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 8:25:30
|
|
|
|
Anonimen
|
cist verjetno, da je kak podkozni mazolj...pa te kaj boli, ce pritisnes?
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 8:26:04
|
|
|
|
onur
|
živjo. ne znam ti pomagat, vendar te lahko malo potolažim. opazuj bulico, drugače pa se čimprej naroči na pregled k ginekologu. jaz sem se tako naročila, ker sem v dojki zatipala zatrdlino in me je takoj vzela na pregled.
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 8:26:35
|
|
|
|
Naja31
|
A si noseča? V nosečnosti se je to lahko neka "žleza", ki izstopi. Če pa nisi,je verjetno res samo mozolj. Brez skrbi.
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 8:35:22
|
|
|
|
briana
|
nisem noseca,ko primem me malo zaboli drugace pa ne ,saj mi je moj tud rekel da je verjetno mozol sam mene pa takoj zacne skrbet hvala vam za tako hitre odgovore malo ste me le pomirle sem cela zivcna kaj zdaj mam
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 8:37:52
|
|
|
|
Lsica
|
Briana, najverjetneje gre le za vneto lojnico.
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 8:39:25
|
|
|
|
briana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Briana, najverjetneje gre le za vneto lojnico. mislisž?potem to tako ven stopi pri scegetavcku?jaz sem se vstrasla pa sem ze mislila da nimam kakega raka
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 8:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
sigurno ni rak....tko hitro pa tud ne bi mogel srast! opazuj, pa bos v par dnevih videla ...
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 9:01:36
|
|
|
|
tailor
|
jaz sem enkrat to dobila,imaš par dni in potem samo od sebe izgine .je pa neprijetno .
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 9:04:22
|
|
|
|
briana
|
tailor-pa te je mogoce v pregibu kak se zacne noga bolelo samo takrat ko si se prijela?
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 9:04:48
|
|
|
|
cgorjanc
|
možno,da je to tur-to zna presneto bolet dokler ne bo dozorel
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 9:42:09
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem imela kot mozoljček ko sem bila noseča in sem od vsega kar se mi je takrat rojilo po glavi (mislila sem samo na porod) pozabila sploh komu kaj povedat in mi je po porodu kar sam od sebe izginil. Naroči se pri svojem G da boš pomirjena.
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 9:54:56
|
|
|
|
briana
|
ja ampak pri meni zgleda kot velik mozol pa si neupam stiskat sicer me pa mika
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 11:53:16
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: briana ja ampak pri meni zgleda kot velik mozol pa si neupam stiskat sicer me pa mika Ne skrbi, te bo zaradi bolečin takoj minilo mikati, ko si boš enkrat probala stisnit . Pusti zadevo pri miru
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 11:57:19
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Briana, najverjetneje gre le za vneto lojnico. ja, tudi to se je meni že večkrat naredilo... boli za samo če sem ga malo pritisnila je zabolelo. Pusti, bo samo šlo nazaj v ˝prvotno˝ obliko, vem pa da je neprijeten občutek
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 12:10:57
|
|
|
|
Splišni
|
Rak 100-posto ni, ker rak ne boli. Ne stiskat, pusti pri miru. Boš videla, kako se bo tole razvilo. Lahko bo šlo samo nazaj, lahko pa da bo treba kaj prerezat, da bo šla vsebina ven. Pri moji kolegici so morali prerezat, ni pa to nič hudega.
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 12:30:14
|
|
|
|
barby78
|
Mislim,da je nekaj podobnega imela moja sodelavka.Njej je to začelo rast in je bila zmeraj večja bula,potem so ji pa to kirurško odstranli in zdaj je OK.pa ni bil rak.sam se pač kdaj naredi kaka taka bulica,ki pol raste.je pa fajn da si to spremljaš in če opaziš kake spremembe,le pokliči svojo G.
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 7.3.2009 22:02:40
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tailor jaz sem enkrat to dobila,imaš par dni in potem samo od sebe izgine .je pa neprijetno . Pri meni isto... Kot nek podkožen mozolj ali tur. Brez skrbi, po moje je to tudi pri tebi. Če ne izgine v roku 1 tedna, pa pojdi do G... Srečno!
|
|
|
|
RE: prosim naj mi katera pomaga 8.3.2009 8:47:09
|
|
|
|
cursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Rak 100-posto ni, ker rak ne boli. Ne stiskat, pusti pri miru. Boš videla, kako se bo tole razvilo. Lahko bo šlo samo nazaj, lahko pa da bo treba kaj prerezat, da bo šla vsebina ven. Pri moji kolegici so morali prerezat, ni pa to nič hudega. Se strinjam. Če bi bila zadeva maligna, sigurno ne bi bolela. Lahko gre za vneto lojnico, žlezo ali le navaden tur. Pusti pri miru. Če gre za tur, ga pusti, da dozori. Najbolje pa bi bilo potem obiskati zdravnika, da očisti in odstrani ovojnico v kateri se je dogajal proces. Če pa ti zadeva ne, da mirno spati, rajši obišči zdravnika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?