|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na žalost je prišla
1.5.2005 19:58:13   
aljča
:hudicek:je včeraj potrkal na vrata in danes je grozno pri meni.Tisti izcedek in špikanje med tednom je zgleda pomenilo da bom v tej:hudicek:zelo,zelo boga:((in res je tako.Tako da punce moje vam sporočam pa čeprav ste mi napisale vzpodbudne stavke, tud brez pomoči komiflena in IUI postopka ni poratalo.V torek začnem delati na tretji inseminaciji-upam, da bom prišla pravočasno skozi in da mi ta mesec folikel ne bo zopet podivjal.Morda pa gre v tretje rado:).
Vse ki delamo na :duda:in vsem tistim ki ste že ugledale:modri::roza:velik sreče in mirnih živčkov.
Lep pozdrav od :(Alje:metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Na žalost je prišla
1.5.2005 20:46:56   
Sulfinija
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( upam,da se nas bo res kmalu naveličala tale naša :hudicek::hudicek: in nas končno popeljala do naših :duda::duda::duda: in v lepo in mirno 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa!!!!!!!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Na žalost je prišla
2.5.2005 9:31:55   
PiaM
V tretje gre rado! :miska: :miska: :miska:
:sloncek: :pujs: :rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Na žalost je prišla
2.5.2005 12:36:33   
saša24
pozdravček!

res si želim, da nam vsem skupaj čimprej uspe priti do :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

p.s. ne morem mimo tega, da vam povem kako sem se počutila, ko sem pazla na otročička od prijateljice, ki je star 5 mesecev. sploh si ne znam predstavljat, kako bom srečna ko bom jaz svojega otroka stiskala k sebi.

resnično želim vsem skupaj da nam do konca leta vsem uspe:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

lep sončen dan vam želim :sloncek:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Na žalost je prišla
2.5.2005 12:38:11   
tinkamiška
Oh Aljča, a je prišla ta smotka:( Upam, da te čimprej zapusti in da lahko začneta:sloncek::sloncek::sloncek: in da tokrat rata:modri::roza:

Tinka

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Na žalost je prišla
2.5.2005 15:44:24   
girly
joj alja :((:((:((:((:((:((:((:((:((

te čisto razumem, kako se počutiš.bom pa držala :miska:, da boš ti tud kmalu ponosna mamica in te bo :hudicek: pustila pri miru.

do takrat pa: ti želim, da bi tokrat :hudicek: čimprej minila in ti ne bi povzročala toliko težav. aja pa še nasvet: če maš zelo hude bolečine ti priporočam da kakšen nalgesin vzameš, meni samo to pomaga (mam full boleče :hudicek: )

pa srečno :rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Na žalost je prišla
2.5.2005 19:29:51   
aljča
Punce ,hvala za tolažilne besede.Dva dni sem že taka kot bi me povozil tovornjak:(:zaspan:.Krčki so še kar prisotni in tud v wc skačem vsake pol ure,kar teče:hudicek:.Nalgesinčke sem že skoraj vse pojedla tko, da bom morala dobiti nove.A mogoče katera ve če jih dobim brez recepta?Sedaj mi jih zdravnica predpisuje,ker pa grem k svojemu g šele po Uz v mb jaz pa jih rabim že jutri.Jutri bom poklicala zjutraj v ambulanto v Mb in prosila če lahko pridem jutri na uz,ker se bojim da se mi bo zgodilo tako kot prejšni mesec ko mi je folikel prehiteval in je bil na peti dan že prevelik,tako da z mojo inseminacijo v tretje ni bilo nič v aprilu.Upam da bom imela sedaj v maju več sreče in ker je to v tretje res upam da bom imela več sreče.
Kako ste kaj preživele praznike?Upam da lepo.Mi smo jih kar lepo preživeli pa čeprav sem dobila:hudicek:.
Še enkrat hvala za vzpodbudo.:rozica::)
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Na žalost je prišla
2.5.2005 22:27:06   
PiaM
Nalgesin dobiš brez recepta, one 250 mg, pa vzameš dva , če je sila.500 mg pa na recept, vsja tak je blo ko sem jih jaz nazadnje kupila.
:rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?