|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je to soor?
30.4.2005 16:50:55   
kaja11
Tamalček že od jutra ni nič pametnega pojedel...pol banane za malico in dve žlički blitve in krompirja za kosilo. Pri meni se je pa v celem dnevu dojil cca 5 min:(.... ko ga dam na zizo mal vleče, potem pa začne jokati in se umika. Zdaj sem pa na nebu videla bele pikice... a je to soor?. A je možno da zaradi tega ne je? A še kaj naredim razen mazanja z Daktarinom.... a moram mazati tudi bradavice?
Najprej dva dni vročina, pol smo bili dva dni ok.... zdej pa to:((

Neposredna povezava do sporočila: 1
   A je to soor?
30.4.2005 18:06:12   
total
Mogoče so zobki:zmeden:

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A je to soor?
30.4.2005 19:35:31   
Mojca P.
Sem prav pogledala v eni knjigi, da soor prepoznas, ce poskusis "ostanke mleka" spraskat s sluznice in so spodaj ranice (ki ne bolijo).
Pise pa, da ce otroka zacnejo boleti (in se sirijo po ustih) in tezko pozira, je cas za obisk pri zdravniku, prej pa samo daktarin na krpici in nezno zdrgnit dol.

Bi pa na tvojem mestu vsaj poklicala zdravnika in povprasala po povezavi z vrocino. Pac opisi znake in vprasaj kaj bi lahko bilo in kaj naredit.:rozica:

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A je to soor?
30.4.2005 19:52:20   
kaja11
Bom vprašala.... hvala

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A je to soor?
30.4.2005 20:20:51   
čarli
Prav včeraj sva bili tudi midve pri zdravniku zaradi tega- bele pikice po ustih. Je rekel, da to ni nič tragičnega in predpisal Daktarin( mažeš večkrat na dan,pol ure po tem naj ne je in pije).
Lp

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A je to soor?
30.4.2005 20:25:37   
ZARA
Verjetno,da je soor...jst sem Zari dajala daktarin na dudo...pa vse cuclje zamenjala,al pa jih vsaj prekuhaj!
Za bradavice pa ne vem,kaja...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A je to soor?
1.5.2005 14:08:48   
tinatona
Pozdravljena!

Najprej en lep pozdrav. Moj mali ima tudi po ustih bele pikice, jeziček pa obložen. Sva bila pri zdravniku in je reku da je to soor. Pol mi je pa ena kolegica k dela v bolnici (z otročki) rekla naj si pekuham malo vode (npr.50ml) in dam noter eno malo žlico in pol sladkorja, ter ohladim. Potem pa naj vzamem zloženec in ga namočim v vodo, ter potem fino zdrgnem jeziček in dlesni (je rekla da rado zakrvavi in da to ni nič hudega), da odstranim obloge, potem pa namažem z daktarin or.gelom.

LP Tina

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?