|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lažni popadki ali kaj?!
30.4.2005 11:12:20   
Anonimen
No,pa da vam potožim,kaj se z mano dogaja...
Včeraj me je že od jutra tako nekaj dol tiščalo,kot da hoče pikica kar ven.Popoldan pa so se začele take bolečine,da je bilo kar hudo.Trebuh mi je kar otrdeval in zraven me je zbadalo v križu in povsod.Kot pravi popadki.Sem se ulegla,pa je še kar trajalo...Kar ves popoldan.Malo me je postalo strah,ker pa res še ni čas za rodit!Še 7 tednov!!!
Pa sem za vsak slučaj poklicala v IZ.Se oglasi neki možakar in me napizdi,da če ne vem,da moram ležat in štet popadke in ko bojo na 5min,2min naj pridem tja,rodit.
A v 7.mesecu pa kar rodit?!
Ja,sej so se rodili še manjši in mlajši, mi je rekel...A jih res prav en K.briga za vse?Ko na veterinarski postaji...
V prejšnji nosečnosti sem tudi imela lažne popadke,ki niso boleli,pa so me zadnja 2 meseca vsake 2 dni naročali na CTG in spremljali,da smo zdržali do konca.
Potem sem imela en SS.In zdej sem ful težko zanosila.
In potem dobim tak odgovor...Me je kar sesulo.
To je potem trajalo do približno 3.zjutraj,na 10 min.
Zdej je OK.Upam,da bo še naprej...
No,samo toliko,da sem se nekomu potožila...
Pa lep dan še naprej vsem in uživajte na sončku.
Mi moramo biti doma,ker ima :miska: 5.otroško bol. in ne sme na sonce...
Čaučau!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lažni popadki ali kaj?!
30.4.2005 11:18:06   
Gina
Ups, tole pa ni fajn. Pojdi se vseeno v porodnišnico pokazat. Kaj pa če si kaj odprta, te pa lahko na hitro zagrabi..? Tam pa vseeno lahko kaj naredijo, da ti malo ustavijo popadke. Saj je vseeno, če sitnariš, boljše tako, kot da je kaj narobe. Pojdi, pa čim prej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lažni popadki ali kaj?!
30.4.2005 11:20:04   
ona78
ti kar lepo počivaj, pa bo vse ok! :duda: pa naj še malček počaka!
lep vikend
;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lažni popadki ali kaj?!
30.4.2005 12:11:47   
mimica
Jaz bi v takem primeru šla v porodnišnico,kjer ti bodo 100% naredili CTG.Če bodo ugotovili, da so pravi popadki te bodo sprejeli v bolnico in ti jih zaustavljali, če bo še šlo, saj mislim, da ti jih do 35. tedna. Mislim, nisem 100 %, prav gotovo pa ti bodo naredili CTG in boš pomirjena. Tako, da če se ti to šonovi, nič ne kliči, ampak le idi, nikoli ne veš. Držim pesti, da se ti več ne ponovi ( vsaj do PDP ne :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lažni popadki ali kaj?!
30.4.2005 13:10:58   
karmy
ustavt ti morjo... kaj je ta bedak mal zmesan tam...

men so se taki popadki tud zaceli v 7 mescu ampak to zato ker sm se pregresila v intimen smislu :ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lažni popadki ali kaj?!
30.4.2005 14:59:10   
Anonimen
Pri nas v Izoli zgleda,da so vsi mal čudni.Ne vejo lih,zakaj so tam.Nisem jaz kriva,če so počitnice in prazniki in mora on delat!:hudicek:
Mislim da,če se še enkrat ponovi (upam,da ne),bomo samo šibali v Postojno.
Ja,punce hvala,ker ste poslušale,oz.prebrale in mi svetovale!
Zdej sem OK.:nosecka:
Drugi teden sem pa tako naročena na pregled in UZ,tako,da bom vedela,kaj je.
ČAUČAU!:morje:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lažni popadki ali kaj?!
30.4.2005 21:28:55   
Anonimen
Jaz pa ne bi čakala.Ziher je ziher.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......