|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavkast izcedek...bila na urgenci
30.4.2005 0:24:15   
Nasy
Zvečer je moj dragi prletel prej iz službe in sva šla na urgenco...pregledala me je ginekologinja in rekla, da ni nič narobe, da v bistvu, če ni krvavitev, potem je ok, kolikor sem razumela. Dobila pa sem recept za neke tablete v primeru krvavitve, ker pravi, da drugega niti ne znajo dati:zmeden2:
V glavnem, naj bi bilo vse ok
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.4.2005 8:59:51   
Tiamo
Kok sem vesela...:bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa lepo počivaj, nič se ne naprezaj in dragi naj te "pedena" od glave do pete. :angel::angel::angel:

Lp Tia74

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2005 13:14:33   
šnucika
vidim,da ti rjavi izcedki pogosto morijo nas zgodnje nosečke.....:zmeden:
no,moj se je popolnoma umiril...še vedno počivam,kolikor se da in upam na najlepše nadaljevanje nosečnosti:nosecka::sloncek:

no...edina "pozitivna" zasluga tega izcedka je UZ slikica,ki jo imam kakšen teden prej,kot bi jo sicer imela:bravo:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2005 22:35:35   
Nasy
Šnucika, jaz tudi imam slikico, čeprav je vidna sam pikica.
Samo, punce, povejte mi, kaj vi samo ležkate ali kaj?:zmeden:
Jaz ne morem skoz ležat, sicer bolj sedim in popoldan tudi spančkam, če me prime, ker prej nikoli nisem.:zmeden2:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2005 22:39:36   
nogometas
O ja, Nasy, ne praš o ležanju. Jaz sem šla danes prvi dan po skoraj mesecu dni na "krajši" izlet, ker je blo noro vreme. Mi je pa ležanje že iber PRESEDLO, čeprav vem, da bom tam okrog 7. meseca ali še prej zopet prikovana na pojstlo, ker imam kratek MV. Takšna je pač usoda moje nosečnosti. Prve (in če bo vse OK) verjetno tudi edine. :((:((:(( Še ne vem, kako se bom prepričala, da se odpovem :morje::morje: in soncu...
LP

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?