|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rizična nosečnost???
3.3.2009 14:47:39   
čebelca2

imam možnost zaposlitve. ker so mi pred kratkim odstranili pregrado, bova z možem verjetno čez par mesecev zopet poskušala nareditiuser posted image . upam da nama bo uspelo, zanima pa me, kako poteka nosečnost po 2 ss? mislim iz zdravstvenega vidika - a je to rizična nosečnost in morš bit kr doma ali lahko delaš normalno do 8meseca?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rizična nosečnost???
3.3.2009 14:54:04   
Anonimen
Počakaj, da boš user posted image . Da bi bilo čimmanj komplikacij.user posted image Ne si želet ležanja, pa živet v strahu kdaj dobiš komisijo na dom... Drugače pa po navadi ginekolog po več zaporednih SS piše avtomatsko bolovanje zaradi preventive.

(odgovor članu čebelca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2009 14:55:37   
Anonimen
Ne glih da moreš bit doma, je pa priporočljivo. Vsaj moja tk pravi....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2009 15:09:11   
čebelca2

verjemi, sej si ne želim, že pri prvih dveh, ki so se slabo končale sem mogla skoz ležat, po en mesec... zato me zanima, vaše izkušnje, če je po operaciji pregrade (pri meni naj bi bila pregrada kriva za ss) potem nosečnost brez težav? če odmislimo možnosti da je kakšna genetska napaka (kot pri vseh nosečnicah v prvih mesecih)

ne bi se rada zaposlila pa že po dveh mesecih šla na bolniško (če bi blo treba že), zaradi službe pa tudi nebi čakala in predolgo odlašala zuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2009 15:15:03   
pipic
ne sekiraj se.
Ker ne veš kdaj boš zanosila.
Lahko traja zdaj več mesecev ali pa tudi kakšno leto ;)

Upam,pa da bo čimprej in da plusek pride kmaluuser posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2009 15:20:35   
Anonimen
Ne sekiraj se.
Prvo....ne veš kdaj boš zanosila.
Drugo....ne veš kako se boš počutila.
Tretje.....šef je tam zato da uredi delo k greš na bolniško, ne obremenjuj se s tem. Lahko da si nogo al pa kaj zlomiš prvi tedn v šihtu....pa boš šla na bolniško....nikol ne veš, tk da se ne obremenjuj že v naprej....

(odgovor članu pipic)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2009 17:40:53   
katuska
Sem prebrala zadnjič v reviji Mama, da so kazalci tvegane nosečnosti stanje po dveh spontanih ali umetnih splavih. Ni pa nujno, ker je pri tebi prišlo do SS zaradi pregrade. Po mojem bo vse vredu zdaj ko so ti pregrado odstranili. Seveda pa moraš pazit nase, sploh prve 3 mesece, ki so najbolj rizični.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2009 18:00:10   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ne sekiraj se.
Tretje.....šef je tam zato da uredi delo k greš na bolniško, ne obremenjuj se s tem. Lahko da si nogo al pa kaj zlomiš prvi tedn v šihtu....pa boš šla na bolniško....nikol ne veš, tk da se ne obremenjuj že v naprej....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

V revijah lahko marsikaj piše, pa tudi punce lahko imajo marsikakšne izkušnje (imajo pa zelo različne), konec koncev pa je vse odvisno od tvojega G. Nekateri te celo vprašajo, če si želiš na B, spet drugi pa te ne pošljejo tudi, če imaš cel kup težav. Dokler nisi v situaciji, ne moreč nič vnaprej vedet. Takšne so moje izkušnje. Sicer pa sem 8 let poskušala zanosit. Bog ne daj, da bi se tudi ti takole matrala, hočem pač reči, da nikoli ne veš, in da ne planiraj preveč vnaprej. Zamenjaj službo, če bi jo rada, ponavadi se stvari ravno iztečejo točno tako kot je treba. Tudi to je moja izkušnja (kljub temu, da sem vmes ničkolikokrat obupala in se jezila na vse in vsakogar).

Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2009 20:04:46   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ne sekiraj se.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

V revijah lahko marsikaj piše, pa tudi punce lahko imajo marsikakšne izkušnje (imajo pa zelo različne), konec koncev pa je vse odvisno od tvojega G. Nekateri te celo vprašajo, če si želiš na B, spet drugi pa te ne pošljejo tudi, če imaš cel kup težav. Dokler nisi v situaciji, ne moreč nič vnaprej vedet. Takšne so moje izkušnje. Sicer pa sem 8 let poskušala zanosit. Bog ne daj, da bi se tudi ti takole matrala, hočem pač reči, da nikoli ne veš, in da ne planiraj preveč vnaprej. Zamenjaj službo, če bi jo rada, ponavadi se stvari ravno iztečejo točno tako kot je treba. Tudi to je moja izkušnja (kljub temu, da sem vmes ničkolikokrat obupala in se jezila na vse in vsakogar).

Srečno!!!

sama ne bi mogla bolje povedat user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2009 21:31:29   
MAŠKA
Meni je moja G rekla po dveh ss, da bom na bolniški, če zanosim, ko pa sem bila na samoplačniškem pregled pri drugem G, je ta rekel, da če je nosečnost brez težav in če ne opravljaš težkih fizičnih del, bolniška nima smisla.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2009 15:45:10   
eternety
V tem primeru gre za rizično nosečnost. Jaz osebno, ne bi tvegala SS zaradi službe, ker bi si očitala do konca življenja. 

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2009 9:11:01   
pajek
Pa še moja konkretna izkušnja : Prvič zanosila s pregrado in donosila ter rodila normalno. Potam sem šla na odstranitev pregrade. Nato sta sledila dva ss, prvi v 10 t. in drugi v 17 t. Julija sem spet zanosila in moja gin. je želela, da sem doma. Jaz pa tega nisem želela in dogovorili sva se, da lahko delam normalno, dokler bo šlo. Je pa res, da moja gin. pozna mojo službo in ve kako poteka moje delo. Na polovici nasečnosti sem šla v bolniško za 4 ure, 4 pa delam. To pri meni pomeni, da sem dvakrat ali pa trikrat na teden v službi. Vzroka za na bolnišlo ni bilo, moja gin. je tako želela. Sedaj sem v 32. t. , vse je v redu, je pa res, da sedaj pa komaj že čakam, da mineta še 2 tedna in da ostanem doma.
Ker sta bila 2 ss zame huda obremenitev sem želela hoditi v službo, ne pa ležati doma in se psihično obremenjevati s tem ali bo ali ne bo. Je pa res odvisno od vsake posameznice !
Želim ti čimprejšnjo zanositev in da bi bilo vse v redu !!!!!!!!!!!

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2009 11:52:42   
anny1
Ne jaz sem po dveh ss-kot ti, normalno delala naprej samo težkih stvari sem se izogibala, na bolniško sem šla 29.10, 30.1 pa sem imala PDP po dogovoru z G saj so se mi začeli sprožati popadki in pa user posted image  je bila že čisto v medeničnih kosteh z glavico tako da nisem mogla več hodit, k je tko bolel, drugače pa podakaj nauser posted image  da boš videla če bodo komplikacije
lp in srečno

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?