|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 11:27:35   
Aljakop
Drage punce!

Mene je danes tako prijelo, da bi imela še enega otroka, kot me še do zdej ni!!:( Mogoče so za to krive današnje sanje, ki se jih živo spominjam - bila sem v 9.mesecu nosečnosti, dobila sem popadke in šibali smo v bolnišnico.točno so spominjam teh popadkov,kako sem jih predihala, pol pa so kar minili, in jaz sem bila veselo noseča naprej..ma kaj to pomeni:zmeden:?
tako me je stisnilo,da bi imela še eno malo štručko, pa se bojim, da se mi ne ponovi spet isto kot pri tamali: poporodna depresija, ki je trajala kar 6 mesecev,preden sem dobila tablete, da mi je bilo boljše.Ni bilo prijetno in še zdaj se tako malo spomnem za nazaj:(( pa še moj noče slišati za drugega otroka:((:((,češ da je eden dovolj za boljše življenje oz. lažje preživljanje..
jaz pa si želim še eno pikico:love:

mogoče me bo minilo:zmeden2:

???'kaj naj??
alja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 11:31:05   
karmy
po eni strani ma tvoj prav.... res je eden dovolj za boljse prezivljanje... seveda je odvisno od prihodkov ker so otroci drag sport..

pocakaj nekej casa, pa bos vidla ce bos imela se tako zeljo...

za sanje pa hmm...mogoce bi zelo rada bila noseca, vendar noces roditi :zmeden: zaradi strahu pred depresijo? mam prov :zmeden:

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 11:39:21   
Aljakop
ah

najbrž maš kar prov..bi bila rada noseča, hkrati pa se bojim da se ponovi ta depresija..je bilo res moreče, ma hvalabogu je mimo in zdaj uživam/o.
bom še malo počakala, mogoče me res mine;)
najbrž mi spet hormončki nagajajo

lp
alja

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 11:53:27   
mammika
Najprej boš morala podelati z svojim strahom ker ta ti ne prinese nič dobrega.
Zakaj te je pa strah ,saj ni nujno da se ti ponovi.Sam če boš prepričana da se ti zih bo pol se ti bo pa res

LP :sloncek:

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 12:05:12   
Aljakop
sej ni zihr da se bo, lahko bi bilo celo boljše..kdo ve,sam če si šel skozi to, te bo vedno vsaj malce strah da se to ne bi ponovilo, še posebno, če si blažje oblike imel že prej ( pri nas so vse ženske generacije nagnjene k dep. in so jo tudi imele,na žalost:( ). ampak, sej skušam bit pozitivno naravnana1:bravo:

pa lp iz obale ( natančneje iz Pirana )
alja

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 12:15:05   
malika
Ma zgleda, da je bila danes divja noč, ker sem tudi jaz rojevala-no ampak jaz sem noseča. In tako sem sanjah rodila fantka in tako fino in popolnoma brez bolečin :)- .

Se kateri kaj sanja, kaj pomeni, če se ti sanja prav spol otroka, ki ga čakaš?

Lp:nosecka:

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 12:18:12   
mammika
Ja to pomeni da bo punčka

Ne no hecam se mal :)-

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 12:33:26   
Rozalija
Ja punčka bo!

Jaz sem tudi med nosečnostjo sanjala kako so me hitro odpeljali v porodnišnico, tam pa rodila kar na hodniku ker ni bilo časa in moj itak ni mogu tok hitr pridt, pa da sem rodila fantka.

4 ure trajal bila punčka

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 14:05:19   
TaRe*
se pridružujem...obakrat sanjala fantka..obakrat sem si želela punčko...in tudi imam dve pupe.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 14:13:27   
malika
OK punčka potem :)- :bravo:

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 14:47:55   
frutka_
Malika meni tudi dišiš po punčki:roza:.

Alja ti imaš željo po otroku mene pa je čisto minila želja po še enem dudniku...moj bi še full imel, jaz pa full ne...
Seveda pa mora biti vajina odločitev tista, ki šteje zato je najbolje da se o tem pogovoriš s tvojim :love: ...pa saj veš simptome "wannabe mum" pri srcu te more stiskat in bolet, ko vidiš malo štručko, rečeš si vse bom potrpela, vsako noč prebedela samo da se želja uresniči...hihihi...morda pa boš kmalu :nosecka:. Kakorkoli že bo, naridta tako kot menita da je prav!

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 15:00:32   
Aljakop
ja, on pravi NE!
jaz pa... mah, mogoče me daje luna:)- da imam spet tak ''materinski nagon''.če samo pomislim da sem ob misli na drugega otroka v prvih mesecih po rojstvu taje skori dol padla:zmeden:..kako se stvari čudno obračajo..saj vem,da ima moj prav ( vsaj deloma ), pa vsi moji ( družina ) mi tudi pravijo da je eden čisto dovolj, ampak jaz še kar neki sanjam...:zmeden:
mogoče pa bom že jutri govorila drugače,kdro ve, ali pa me bo moj z kladivom po glavi,pa bo ( se bom zbudila!):)-

lp
alja

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 15:15:01   
frutka_
Če v srcu čutiš potrebo, da bo življenje lepše če boste imeli še enega dojenčka potem je odločitev gotovo pravilna. Ampak še lepša je, ko se stranki brezkompromisno strinjta z odločitvijo.

Upam, da bo tako kot je prav...

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 15:24:06   
Aljakop
ja, maš prav. itak se človeka ne more v nič prisilit, v nobeno stvar in na noben način. raje počakajmo še kakšno leto..itak ni sile, mogoče je to le odraz današnjih intenzivnih sanj o nosečnosti!
ciao

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   sanje ali resničnost?
29.4.2005 22:37:57   
piščanc
malika, jaz sem obakrat sanjala pravi spol, pred UZ-jem.

Pa tudi ostalo v sanjah je držalo. Prvič je bilo vse lepo, drugič pa kriza - sanje veliko prav napovedo, vsaj meni so

(odgovor članu Aljakop)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?