Naja31
|
zivjo Minki, mislim, da se tvoj Nejc obnasa zelo podobno kot moj Marko. spi ali 15 minut, ali 3 ure, dojil bi se ali cez pol ure, ali pa sele cez tri. Meni je patronazna rekla, da ni nic narobe, ce se doji na eno uro, samo ce je manj, naj raje pocakam, da mine ena ura. Tudi moj najaraje spi pri meni, da mene potem sredi noci zagrabi krc, ker se sploh ne premikam. Pol noci prespi v svoji posteljici, po prvem dojenju ga pa k sebi vzmamem. Joce pa takoj ko se zbudi in je tudi cela panika, ce ne dobi takoj za jest. Edino ponoci se zgodi, da ne zajoka takoj, ampak najprej nekaj menca in ga medtem jaz ze k sebi vzamem, se preden razvije sireno. Ce pa to prenasanje do najine postelje traja predolgo, pa tudi zajoka. Jaz komaj cakam, da se bo zacel oglasati tudi kako drugace kot z jokom. No, pri nama je ta razlika, da je previjanje velika travma. Tako da ga zdaj anjprej podojim in potem previjem, pa je malo bolje. Pa se najraje se pokaka med dojenjem, tako da imam tako prisparano dvojno delo. Veliko uzitkov s tvojim Nejcem, Naja
|