|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ oz.CTG
28.4.2005 20:45:57   
danaja12
Zanima me ali je UZ in CTG eno in isto. Kako ta pregled zgleda, koliko časa traja, ali je potrebno pred pregledom biti na kaj še posebej pozoren. Koliko se za ta pregled slečete, samo majico, hlače, ali kar vse? Sem popolna nevednica, zato se že v naprej opravičujem, če so moja vprašanja trapasta. Vaši odgovori mi bodo v veliko pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ oz.CTG
28.4.2005 20:50:25   
Anonimen
Uz in ctg ni isto:zmeden2:Na uz vidis otrocka,na ctg to ni mogoce(ker ctg meri le gibe in srcek,kolikor je meni znano).Pri vaginalnem uz se mores slečt,pri uz preko trebuha pa ne.Potegneš le majčko čez trebuh in to je to.Mislim, da je isto na ctg-ju:)Kako dolgo pa vse skupaj traja, pa je odvisno od ginekologa pa tudi od :duda::)
Upam, da sem kaj pomagala:muca:

(odgovor članu danaja12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ oz.CTG
28.4.2005 21:09:08   
danaja12
Nisem noseča ampak me je g. dala na ta pregled preventivno:bravo:oz. nekaj sumi, da bi lahko bilo narobe:(. Pogledali naj bi mi maternico ali jajčnike:zmeden2:Naročena sem na UZ, ki se ga opravlja v CTG ambulanti. Vsaka informacija o tem pregledu bo dobrodošla. Priznam malo me je strah.

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ oz.CTG
28.4.2005 21:19:07   
KMALU
a CTG se vsem dela? Kdaj pa?

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   UZ oz.CTG
28.4.2005 21:42:38   
Anonimen
CTG se dela vedno v zadnjem mesecu nosečnosti oz. vsak 4. dan po PDP. To ti na trebuh priklopijo tak okrogel instrument, ki meri krčenje maternice oz. popadke in bitje srčka male :duda:. Tudi cel čas med porodom imaš to priklopljeno.

Danaja12, tebi bodo pa naredili samo UZ, možno tudi, da vaginalni, ko pogledajo preko nožnice,kaj se dogaja notri. Če ne, pa bodo gledali preko trebuha. V tem primeru samo zavihaš gor majčko in je to to. Nič hudega, boš videla. CTG ambulanta pa se reče verjetno zato, ker tam delajo tudi CTG za nosečnice.

(odgovor članu danaja12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   UZ oz.CTG
28.4.2005 21:53:38   
danaja12
zdaj sem pa potolažena. Najlepša hvala za odgovor.:rozica:

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   UZ oz.CTG
28.4.2005 22:02:59   
KMALU
Blacky hvala za razlago.

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   UZ oz.CTG
28.4.2005 22:08:48   
Anonimen
No problem.;)

(odgovor članu danaja12)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?