|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrebujem pomoč pri načrtovanju počitnic...
28.4.2005 19:26:10   
modrooka
Punce, pozdrav!

Zanima me, če kakšna pozna kakšen fajn apartma, ki bi se nahajal v bližini Slovenije (Poreč, Umag, Rovinj) in ki bi bil primeren za enotedenske počitnice z 4 mesečnim otrokom (in ki ne bi bil prehudo finančno breme)...

Hvala za pomoč.

modrooka mamica
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.4.2005 19:28:08   
Anonimen
Ojla!

Samo tolk, da te pozdravim in čestitam!!:) Kdaj se je rodila Ana?

lp,:fis:

(odgovor članu modrooka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2005 19:29:55   
Vera*
Modrooka,odvisno kakšno finančnobreme naj bi to bilo za tbe.mi smo najeli apartma za en teden v Umagu pa pride 113.000 za en teden.najeli smo ga prek relaksa.Je pa tam ful fajn za otroke,mi že vsa leta tja hodimo.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2005 19:34:12   
modrooka
Vera, kako se pa imenujejo ti apartmaji?

Hvala za informacijo!

Ribica, Ana se je rodila 25.3.

Lp

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2005 20:12:42   
TARA in MAJ
imaš tudi v Rovinju Villas ribin cena za teden dni 103.000sit

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2005 20:15:39   
Anja
Vprašaj za apartmaje v Lanterni ker o fajni :)

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2005 21:27:18   
bini
no, še ena ANA :)..lepo in čestitamo :sloncek:
pejte v Rovinj - mi smo sicer dans nazaj po samo enem dnevu - ima naša Ana spet vneta ušesa, ampak tja gremo sigurno kmal nazaj - res je lepo, velik sence na plaži in veliiiiiik možnosti za vozičkasto sprehajanje ob morju in po mestu :)

sicer pa se da dobit ful ugodne apartmaje (še posebej če ne greste v glavni sezoni kar direkt prek interneta - jest sem tukej iskala:
http://www.apartmani-hrvatska.com/index.htm, http://www.inet.hr/~jportner/homepage.htm
http://www.adriatica.net/home/home.htm

potem sem jim pisala maile na privat in smo se lepo zmenili... enostavno in preprosto..
fajn uživajte, še za nas mal, ker smo morali takoj domov :((... ampak važno da se naša mala pozdravi :sloncek:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?