|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punca ne čuti potrebe po sexu
25.2.2009 22:09:11   
janez87
Pozdravljeni

Mene pa skrbi par stvari in se obračam na vas. Z punco sva že kar lep čas skupi (2,5 leti) in je najna zveza vse OK, razen da imava od samega začetka odkar seveda to počnema probleme, da punca nikakor ne čuti nikakoršne potrebe po spolnih odnosih. Meni pa to nikakor ni všeč, saj je men kot vrjetno vsakemo normalnemo, to zelo všeč. Zato vas sprašujem v čem bi lahko bil problem in kako bi se dalo to rešit, saj sedaj zelo redko.. Sprašujem se seveda ali sem ji sploh všeč?? ona mi vedno jasno odgovori, da pač sem ji in da za nobenega nebi rekla: oo tega bi pa poseksala (to bol tipi uporabljajo ampak dober). Nikoli pa še tudi ni doživela orgazma, tko da res nevem ali je jaz neznam pripraviti do tega ali ???

Že v naprej hvala za vse odgovre in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punca ne čuti potrebe po sexu
25.2.2009 22:36:55   
Greenie
Po mojem je problem v njeni psihi, mogoče v vzgoji oz. v tem, da je še nihče ni pripravil do vrhunca. Prosi jo, naj tudi sama raziskuje svoje telo, da skupaj ugotavljata kaj ji najbolj paše. Morda bi jo lahko kakšen večer presenetil z romantičnim ambientom (glasba, svečke, dišave ...) in bo to pomagalo, da se bo bolj sprostila.

Drugače je pa tudi za punce normalno, da rečemo "U tegale bi pa poseksala!".

(odgovor članu janez87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2009 22:45:24   
tweed
En velik del odgovora si že sam podal, ko si napisal, da še ni doživela vrhunca. Postavi se v njeno kožo, da bi seksala in bi njej prišlo tebi pa ne. Pa potem naslednji dan enako. In (praviš, da sta skupaj 2,5 let) potem naslednjih 910 dni enako... Mislim, da tudi ti ne bi čutil potrebe po seksu, če pa bi vedno odšel od nje nepotešen, nezadovoljen (in nezadovoljen)...
Biti nekomu všeč, pa ne pomeni samo kompatibilnosti v seksu...
Poskušajta se pogovoriti o tem (če se seveda o tem lahko pogovarjata), saj boš edino na takšen način izvedel, ali npr. doživi orgazem med samozadovoljevanjem, ali če ji ustrezajo kakšni tvoji dotiki, lizanje, božanje...
Moje gledanje na seks se je spremenilo, ko sem začel raziskovati in vsak nov seks je bilo novo doživetje in iz vsakega sem se nekaj novega naučil...
Practice makes perfect...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu janez87)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 22:53:20   
janez87
Ja midva sva se glede tega full prepogovarjala ampak enostavno nisva ugotovila kaj bi bilo narobe, tko da pogovor ni tist ki bi majnkal. Tudi s svečkami, dišavami.... sem že poskusil ampak nevem no ni spremembe. Sem pa ravno malce več prebiral ta forum in ugotovil, da imajo punce ki jemlejo KT Yasminelle probleme z neverjetnim padcem libida, torej sem začel razmišljat, da ravno tukaj zajec teči, saj ravno te tablete pa uporablja.

(odgovor članu janez87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2009 23:41:45   
veveričica
lahko je ogromno stvari dejavnikov ki vplivajo ampak svetujem ti da ji lepo poveš da si moški in imaš potrebe kot vsi ostali in pač od nje pričakuješ malce več energije in strasti

(odgovor članu janez87)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2009 7:43:37   
urška
ja zna bit problem v KT. ne samo yasminelle, mislim, da kar vse povzročijo padec libida.

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 8:51:10   
Anonimen
ni nujno da so tablete. jaz namreč tudi ne čutim potrebe pa ne jemljem tablet.
pa tudi vzgoja ni.

vem kako se počutiš, namreč moj mož se tudi tako počuti.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2009 9:27:35   
Arwenko
Hja, mislim tudi da ni problem v tabletkah. Problem je v psihi posameznice in treba je najt vzrok za to. Jaz osebno sem imela takšno obdobje kakšna 3 leta nazaj, razlog je bil enostavno pomanjkanje samozavesti v določenem trenutku, nezadovoljstvo s sabo in svojim telesom in posledično tudi nimaš želje, da bi kdo drug počel kaj s tvojim telesom. V kolikor pogovor med vama ne pomaga, pa mogoče ne bi bilo napačno, da tvoja punca obišče kakšnega strokovnjaka, ki ji bo pomagal čez blokade, ki jih ima. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2009 16:44:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janez87

Ja midva sva se glede tega full prepogovarjala ampak enostavno nisva ugotovila kaj bi bilo narobe, tko da pogovor ni tist ki bi majnkal. Tudi s svečkami, dišavami.... sem že poskusil ampak nevem no ni spremembe. Sem pa ravno malce več prebiral ta forum in ugotovil, da imajo punce ki jemlejo KT Yasminelle probleme z neverjetnim padcem libida, torej sem začel razmišljat, da ravno tukaj zajec teči, saj ravno te tablete pa uporablja.

Ne bo to to tudi jz jih uporablajm, pa daleč od teh tvojih težav, se te pač ne želi kot moškega

(odgovor članu janez87)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2009 17:00:05   
Barbara111
jaz pa vseeno mislim,da ni kemije med vama,če bi bla bi to moralo bit na 1. mestu pa brez zamere to je moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2009 21:24:27   
Pikicapokica6
Predlagam ti, da nikakor ne siliš v vanjo z vprašanji in ne delaš iz tega rompompom, ker njej to pomeni še dodaten pritisk. Verjetno ji je hudo, tudi sama se sprašuje, kaj je z njo narobe - ampak bistveno je, da si POTRPEŽLJIV in RAZUMEVAJOČ in ji to tudi poveš. Če boš na vsak način želel nekaj poskušati samo zato, da doživi vrhunec, boš razočaran. Enostavno ji stoj ob strani, ji daj vedit, da te privlači in čakaj, da sama da pobudo za ljubljenje. Ne sili vanjo.

Verjetno pa mora biti res nekaj v njeni psihi. Mogoče ne bi bilo slabo, da gresta kam na kakšno svetovanje in odkrijeta vzroke.

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2009 23:19:07   
massylou
1. odvisno, koliko sta stara (ženske večinoma kasneje zaživijo polno spolno slo...)
2. srčno upam, da ji tega ne mečeš naprej ali jo ne siliš. Moj bivši je menil, da ima takšne in drugačne pravice do spolnosti, če pač hodiva. Ni se pa vprašal, koliko sva stara (najstnika), kakšen je on  v postelji in zunaj nje... Jo znaš zadovoljiti in pripraviti do tega, da si te bo želela?
3. KT znajo res občutno zmanjšati libido.
4. Pomagaj ji pri odkrivanju sebe in užitkov, ki jih morda še ne pozna...

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2009 12:52:07   
Anonimen
da punca nikakor ne čuti nikakoršne potrebe po spolnih odnosih.

Uf, pri nama je pa ravno kontra....Jaz bi vsak dan, tudi po večkrat, pa njemu ni...Pa če sexava 2x na mesec je že to too much zanj. user posted image Naj povem, da je bilo pred 3 leti ko sva šla skupi živet superca kar se tega tiče. Vsak dan sva tudi po večkrat, vendar se je on sčasom..kako naj rečem..pravi da ima ful skrbi kar se službe tiče, je res privatnik in cele dneve v službi, vendar tako res ne gre več. Bom videla kaj bo prinesel čas...

(odgovor članu massylou)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.3.2009 11:34:16   
devo
Jaz predlagam, da se malo izšolaš za orgazem guruja. Zna koristiti. Potem pa bodo težave same izginile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?