|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celulit
26.4.2005 22:55:18   
teja21
punce se vam tudi tako nabira celulit po ritki, nogah..
nikoli ga nisem imela, niti prebližno nisem vedela kako izgleda, zdaj v 19t:nosecka: pa ga imam toliko da se ga vidi na 1m.
tudi čutim nagubano kožo, groza me je, pa v kopalke nameravam poleti:((:(( ali je to normalno???
sej po nosečnosti pa izgine, :zmeden::zmeden2: upam!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   celulit
26.4.2005 23:07:29   
Margareta
Jaz imam tudi ful vec celulita kot sem ga imela, mensezdi, da bi ga lahko izvazala. Naredil se mi je celo na kolenih!?:ups: Mi je pa kolegica rekla, da po porodu menda izgine, sicer ne takoj, - moji svakinji, ki je rodila pred enim letom - ji je pa ostal, tako da hodi zdaj na tiste anticelulitne terapije - limfna drenaza z ultrazvokom. AQmpak se mi zdi, da je to res malotudi od hormonov, pa mal smo se zredile, pa tko naprej. :rozica::rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   celulit
26.4.2005 23:09:53   
teja21
no ja zaradi odvečnih kg, nekej se mi jih res pozna, samo imam pa toliko celulita za 30kg
res upam da izgine

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   celulit
26.4.2005 23:11:35   
bobek05
Teja 21, ne sekiraj se. To da se ti vidi celulit z 1 m je še super, meni se ga verjetno vidi že z letala :((:((

Pa ne moremo nič... Meni so (tako kot verjetno večini) šle vse kile na bedra in rit, ker je telo tako ustvarjeno, da si tam dela zaloge, da zadrži naraščajočo težo.. KG bodo verjetno res šli dol, koliko bo pa ostalo celulita pa ti ne vem povedat :zmeden: - enim nič, enim pa verjetno nekaj že... Telovadile in mazale s anti-celulitnimi kremami se bomo po porodu :(

Pobožaj raje svoj trebušček in pomisli, da je vse to za tvojega :duda: , pa bo bolje...

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   celulit
26.4.2005 23:12:43   
NinaŠ
:)- jaz sem tud v prvi nosečnosti cel kup pomarančnih olupkov pridelala, ki pa so se po ca. 10 mesecih lepo stopili (brez dodatne telovadbe ali celo kakih žavb). Zdaj v drugo pa bomo videli kaj bo - zaenkrat še nič ne kaže na njihovo nastajanje - naj tako tudi ostane :bravo: .

LP

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   celulit
27.4.2005 10:23:03   
mujcek
jaz sem pa že prej bila podvržena celulitu, sedaj pa se še bolj nabira; pa sem še komaj na začetku :((

Kaj mislite, ali bi lahko stopila na steperja; npr. vsak dan 10 minut?:zmeden2:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   celulit
27.4.2005 10:25:39   
špelin@
Ja, tudi meni je v tej nosečnosti udaril na plano :( Prej sem ga imela samo za vzorec, zdaj pa GROZA! Cele noge so celulitične :zmeden:

Strij skoraj nimam, razen tistih iz prejšnjih dveh nosečnosti, ki se skoraj ne vidijo, kožo na trebuščku in na prsih imam kljub občutnemu raztegovanju zelo lepo tako, da zraven celulitične noge bolj slabo "pašejo" :ups: Prav hecna sem, kot bi bilo moje telo sestavljeno iz dveh delov: noge in ostalo. Vsepovsod čudovita koža, noge pa kot uvele nagrbančene rože...

Kolikor poznam celulitis, dvomim, da bo po nosečnosti kar izginil, zato je bolje, da se kar sprijaznim. Čudežev ni. Itak sem že zaradi genov (moja mami) obsojena na celulitis...

Če ne bo hujšega, bomo tudi to preživeli :bravo: Če komu ni všeč, naj pa stran gleda :)- Itak nihče ni popoln, tisti, ki so še najbližje popolnosti, pa so še najbolj nezadovoljni sami s sabo.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?