Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem dobro gostilno za Krst 23.2.2009 14:03:21
|
|
|
|
moci
|
poznam samo Mojo picerijo
|
|
|
|
RE: Iščem dobro gostilno za Krst 23.2.2009 14:26:49
|
|
|
|
evelinka
|
alo, Mi smo meli pri Anderliču za Kalvarijo Razumne cene, velike porcije, velik vrt in otroška igrala Evelinka
|
|
|
|
RE: Iščem dobro gostilno za Krst 24.2.2009 10:19:54
|
|
|
|
Melika
|
Hey detece!!! Gostišče Vračko Zg.Kungota, Gostišče Lojzijana Zg. Kungota Zaenkrat mi samo to dvoje pade na pamet,.. Oboje se mipa zdi fajn, dobra lokacija, lep ambient, dobra hrana, vrt,.. Se slišima. Lp
|
|
|
|
RE: Iščem dobro gostilno za Krst 24.2.2009 14:03:24
|
|
|
|
Detece
|
Ta Lojzijana izgleda zelo lepo. Bomo šli pogledati.
|
|
|
|
RE: Iščem dobro gostilno za Krst 9.5.2009 21:31:56
|
|
|
|
tasa_m
|
tudi Hotel Arena pod Pohorjem imajo full dobro ponudbo. Midva se bova kr tam odločila, imeli bomo pa naslednji mesec :)
|
|
|
|
RE: Iščem dobro gostilno za Krst 9.5.2009 21:35:49
|
|
|
|
botrca
|
Priporočam gostišče Vračko Zg. Kungota . Mi smo lani imeli tam krst in smo bili ful zadovoljni. Sestra je pa za oba tamala imela pri Anderliču, kar je mogoče boljši ker imajo vrt in igrala če praviš da vas bo okrog 40, pa verjetno kdo z otrokom. Hrana je pri Vračkotu boljša kot pri Anderliču ti se pa sama odloči.
|
|
RE: Iščem dobro gostilno za Krst 9.5.2009 21:37:45
|
|
|
|
botrca
|
tukaj si poglej ... in tukaj si poglej... pa še tukaj tukaj pa še tukaj
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.5.2009 21:49:50 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?