|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ring sling ali pouch
23.2.2009 10:16:19   
gaja
Pozdravljene!

Zanima me, če ima katera izkučnje z obema ali katerim od teh. Zanima me kakšne imate izkušnje, odločam se namreč med tema dvema:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=275&detailID=712&ime=Hotsling_Designer in

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=305&detailID=708&ime=Maya_Wrap_rahlo_oblazinjen_sling

in ne vem kaj naj izberem... :(

Hvala in LP,
S
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ring sling ali pouch
23.2.2009 11:00:48   
lananai
Meni so svetovali drugega - tega z rinko. Razlog - ker se da regulirati dolžina in lahko tudi očka nese otroka. Kako se bo obneslo, povem junija. user posted image

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2009 12:00:12   
krfjolca
Jaz se tudi odločam med tema dvema, pa mi je prvi kar malo bolj všeč. Predvsem zaradi teh obročev - nimam ravno živcev, da bi se učila tega zavezovanja in to. Pa preveč je enega blaga. Sploh če bo mala tako nepotrpežljiva, kot je bil prvi sin - je bilo treba hitro uštimat, če ne je dobil živčni zlom.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2009 12:04:07   
Anonimen
Jaz sem pa imala Sleepywrapuser posted image Niti slučajno ni težko zavezovanje,čeprov je blaga še pa jošuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2009 12:37:35   
zima07
Jaz sem imela drugega-z obroči-super zadeva, fino, ker se da regulirat, tudi očka je veliko nosil user posted image -Sploh nič težkega-samo prvič vtakneš en del skozi obroč in nazaj..in to je to-potem lahko vedno pustiš zavezanega in ga samo zateguješ in odteguješ...Super user posted image ...V albumu pod "zakladek raste" so slikice...

Pa fino se nosite!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2009 13:43:18   
2 Sraki
Mi imamo hotsling, pa če bi še enkrat kupovala bi raje sling, ker se ga da regulirati. Sicer pa imaš tud luškane od sling by mama. Sicer pa za začetek je hotsling res fino, kasneje za druge položaje pa bi res rabil regulirati.

http://mamaibeba.hr/katalog.php?KID=4&PID=104 tale je ful lep, sem ga videla v živo. Takoj bi ga imela.

< Sporočilo je popravil 2 Sraki -- 23.2.2009 13:47:59 >

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2009 15:48:31   
gaja
Punce hvala!

2 Sraki, tega imajo po novem tudi v Moj škratek, sem ga že gledala, pa ni nič oblazinjen. A kaj veš če kaj žuli, če ni oblazinjen?

LP,
S

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2009 22:40:20   
caligula
sleepy wrap!

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2009 9:32:16   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jaz se tudi odločam med tema dvema, pa mi je prvi kar malo bolj všeč. Predvsem zaradi teh obročev - nimam ravno živcev, da bi se učila tega zavezovanja in to. Pa preveč je enega blaga. Sploh če bo mala tako nepotrpežljiva, kot je bil prvi sin - je bilo treba hitro uštimat, če ne je dobil živčni zlom.

To uštimaš samo enkrat, potem pa pustiš zavezano in samo reguliraš. Če ga uporabljaš samo ti, pa še to ni treba, si ga samo čez glavo daš. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2009 18:21:22   
skuštrana
SlingByMama lahko kupite tudi tukaj user posted image

www.altermama.com

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.