|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici?
23.2.2009 9:27:40   
Maksa007
Pred 2,5 leti sem bila nazadnje na pregledu v ginekološki ambulanti v Kranjski porodnišnici. Ambulanta je bila spodaj, skupaj z ambulanto za Ultrazvok in Center za bolezni dojk. Prejšnji teden sem bila tam na ultrazvoku (sem zopet noseča), čez 3 tedne imam zopet ultrazvok - nuhalna, potem pa še posvetovalnico. Zato me zanima, če kdo ve, kam so preselili to ambulanto in ali grem za tehtanje in izmerit pritisk še vedno v porodnišnico prva vrata desno in dat vodo in kri v I. nadstropje?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici?
23.2.2009 9:56:54   
benika
UZ je še vedno pod porodnišnico. Posvetovalnica je pa v porodnišnici takoj v pritličju desno. Najprej greš tja, oddaš materinsko, sestra te stehta in izmeri pritisk, pove, kdaj se vrneš nazaj. Nato greš v 1. nadstropje na odvzem krvi in oddaš vodo (najprej moraš lulat, šele potem ti odvzamejo kri!).

(odgovor članu Maksa007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2009 12:34:15   
AnciM
Benika, ko sem bila jaz poleti tam, je bilo že spet protokol drugačen. user posted image Najprej greš v 1. nadstropje (nič ti ni treba spodaj urejat) dat kri in vodo. Tam te tudi stehtajo in izmerijo pritisk. Potem greš pa nazaj dol v avlo čakat, da te sestra pokliče.

Sem pa slišala, da obstaja ginekološka ambulanta tudi v ZD Kranj. user posted image Samo ne vem, kateri ginekologi tam delajo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2009 12:39:34   
benika
O pismo, no, vsako leto je drugače. Januarja lani je bilo še po mojem opisuuser posted image

Ginekološka je tudi v ZD, res je in to v 1. nadstropju. Kateri G tam delajo pa tudi jaz ne vem.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2009 14:59:13   
**NiNa**
Ginekološka je tudi v ZD in to v 1. nadstropju. Tam pa imata ambulanti dr Podlipnikova in dr. Vrabičeva.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2009 15:52:08   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Benika, ko sem bila jaz poleti tam, je bilo že spet protokol drugačen. user posted image Najprej greš v 1. nadstropje (nič ti ni treba spodaj urejat) dat kri in vodo. Tam te tudi stehtajo in izmerijo pritisk. Potem greš pa nazaj dol v avlo čakat, da te sestra pokliče.

Pozdravljene to tudi mene zanima, moja prva nosečnost,...   user posted image

Tudi meni je sestra rekla, da grem najprej v 1 nad. potem pa dol v ambulanto. Posvetovalnico (prvič) imam ob 8  zjutraj, zanima me če imam dost časa, da vse opravim do 8, ali grem dat kri in vodo dan prej.
Kam pa grem v 1 nad. ? Materinske knjižice pa tudi še nimam.
Kdaj potem dobim rezultate?

Če mi lahko pove katera kaj več, saj veste prvič user posted image  , pa sem rahla nevednica. user posted image user posted image user posted image

Hvala, lepo se mejte, papa

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2009 16:03:17   
AnciM
Seveda imaš dovolj časa. Gor v 1 nadstropju si fertik v 5 minutah. Razen seveda, če je gužva. Izvide pa dobiš naslednjič, ko imaš posvetovalnico. Razen seveda, če je z njimi kaj narobe. Potem te pokličejo po telefonu. Vsaj tako je bilo meni rečeno.

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......