Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 9:56:54
|
|
|
|
benika
|
UZ je še vedno pod porodnišnico. Posvetovalnica je pa v porodnišnici takoj v pritličju desno. Najprej greš tja, oddaš materinsko, sestra te stehta in izmeri pritisk, pove, kdaj se vrneš nazaj. Nato greš v 1. nadstropje na odvzem krvi in oddaš vodo (najprej moraš lulat, šele potem ti odvzamejo kri!).
|
|
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 12:34:15
|
|
|
|
AnciM
|
Benika, ko sem bila jaz poleti tam, je bilo že spet protokol drugačen. Najprej greš v 1. nadstropje (nič ti ni treba spodaj urejat) dat kri in vodo. Tam te tudi stehtajo in izmerijo pritisk. Potem greš pa nazaj dol v avlo čakat, da te sestra pokliče. Sem pa slišala, da obstaja ginekološka ambulanta tudi v ZD Kranj. Samo ne vem, kateri ginekologi tam delajo.
|
|
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 12:39:34
|
|
|
|
benika
|
O pismo, no, vsako leto je drugače. Januarja lani je bilo še po mojem opisu Ginekološka je tudi v ZD, res je in to v 1. nadstropju. Kateri G tam delajo pa tudi jaz ne vem.
|
|
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 14:59:13
|
|
|
|
**NiNa**
|
Ginekološka je tudi v ZD in to v 1. nadstropju. Tam pa imata ambulanti dr Podlipnikova in dr. Vrabičeva.
|
|
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 15:52:08
|
|
|
|
maayaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM Benika, ko sem bila jaz poleti tam, je bilo že spet protokol drugačen. Najprej greš v 1. nadstropje (nič ti ni treba spodaj urejat) dat kri in vodo. Tam te tudi stehtajo in izmerijo pritisk. Potem greš pa nazaj dol v avlo čakat, da te sestra pokliče. Pozdravljene to tudi mene zanima, moja prva nosečnost,... Tudi meni je sestra rekla, da grem najprej v 1 nad. potem pa dol v ambulanto. Posvetovalnico (prvič) imam ob 8 zjutraj, zanima me če imam dost časa, da vse opravim do 8, ali grem dat kri in vodo dan prej. Kam pa grem v 1 nad. ? Materinske knjižice pa tudi še nimam. Kdaj potem dobim rezultate? Če mi lahko pove katera kaj več, saj veste prvič , pa sem rahla nevednica. Hvala, lepo se mejte, papa
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......