Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poletne počitnice na Krfu? 23.2.2009 8:14:34
|
|
|
|
viv_
|
Luštkan otok, kar nekaj stvari za videt. Plaže so lepe. Glavno mesto zelo prijetno. Bi pa priporočala najem avta.
|
|
RE: Poletne počitnice na Krfu? 23.2.2009 8:22:54
|
|
|
|
ksenija12
|
Vredu je. Mi smo bili v Messonghi beach in toplo priporočam vsaki družinici..majhni apartmajčki, jest smo hodili v hotel, pogled na bazenček in na morje...blizu do glavnega mesta...šli smo preko avanture
|
|
|
|
RE: Poletne počitnice na Krfu? 23.2.2009 20:32:17
|
|
|
|
mayci
|
O, super Ksenija, ravno tale Messonghi beach nas zanima! A lahko še kaj napišeš, me prav vse zanima... Pa tebi Viv tudi najlepša hvala za odgovor!
|
|
RE: Poletne počitnice na Krfu? 23.2.2009 22:50:55
|
|
|
|
ksenija12
|
Ja, sem iskala slike, pa so očitno že v arhivu..Sicer pa..luštno je, kaj naj rečem. Mi v bistvu sploh nismo veliko hodili okoli po otoku, ker smo praktično imeli vse v tistem malem turističnem kompleksu..dva bazena, plaža..lep razgled (nam so takrat rekli, da ne moremo zbirati v katerem bungalovu, apartmaju bomo, so nam pa svetovali, da naj vzamemo apartma s klimo, ker bomo ziher imeli večjega in z lepšim razgledom-in tak je tudi bilo). Skratka, do sedaj so še vsi, ki jih poznam bili zelo zadovoljni s tem Mesonghi beach. Obvezno pojdite še na Krfu v tisti njihov 'water park' - aqualand..super je!!!Mi smo se tja peljali s skuterčki in smo cel dan preživeli na toboganih, drčah..sladoledu..odlično je!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?