Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 17:14:19
|
|
|
|
jana banana
|
Pač je spala. Moja je tud spala, pa je vse OK. Dej še kri za potrditev izvidov
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 19:12:24
|
|
|
|
josephine27
|
moj je tudi takrat spal tako da ni mogla vsega najbolje pogledati. po mojem si lahko mirna če bi bilo kaj narobe bi ti že povedali.
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 19:13:31
|
|
|
|
josephine27
|
meni so tudi predlagali takrat še odvzem krvi.
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 19:57:37
|
|
|
|
avgust09
|
pri meni se tudi ni nič premikal na prvem ultrazvoku in me je tud skrbel kaj je narobe, pa mi je reku gin. da pač samo spi in pol sva čez 14 dni imel nuhalno in sem samo to gledala če se bo kaj premikal in se je in zdaj se vedno premika in miga.
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 20:06:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj prvi otrok se je na nuhalni postavil v pozo in se ni premaknil za boga ne. Drugega je G komaj lovil po trebuhu, tako štalo je delal, zvijal se je kot močerad. Prvi otrok je bil celo prvo leto življenja večinoma pri miru, sploh se ni hotel premikati in je vse opazoval od daleč; drugi je bil pa totalna vrtavka, tako kot že v trebuhu. Zdaj pa oba delata enako štalo in stoje na glavi in skoke s kavča na posteljo .
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 20:07:29
|
|
|
|
eva Ana
|
Punce hvala vam za odgovore, ste me kr pomirile!
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 20:07:42
|
|
|
|
Belika
|
Tudi naš je bil na nuhalni bolj lenobno razpoložen. Ko ga je porukala je samo malo rokice v zrak dvignil
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 20:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao, če se jaz spomnim kaj sva morale midve z G vse počet na NS, da se je mala lenčina premaknila ... G me je drezala z ono sondo po celem trebuhu pod vsemi možnimi koti, jaz sem mogla pa na ukaz kihat pa kašljat, no in sva jo po 15ih minutah telovadbe le uspeli zbuditi, saj je tako trdno spala ... no in danes je vesela razigrana 3-mesečnica, ki ni niti sekunde pri miru ... no razen kadar spi .
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 20:35:14
|
|
|
|
ttamariskaa
|
Joj, ne skrbi! Jaz sem bila vsa na trnih vse do konca nosečnosti, ker moj mali se sploh ni premika. Sem tapkala po trebuhu, narahlo pritiskala, vse sem počeela, samo da bi malo mignil, a nič Nimaš pojma kako me je bilo strah pred vsakim pregledom. A ni bilo nič. A že prvi dan po rojstvu, je nadoknadil vse nazaj. Nihče, še v vrtcu ne morejo verjeti, kako je ta naš piščanček živahen, res, jst še nisem videla otroka, niti odraslega, ki bi imel toliko energije, a skoraj nič ne spi. V 24ih urah maksimalno šest ur. Že v vrtcu je do desetih tako moker ( od divjanja ), da bi ga lahko "oželi". Ha ha
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 20:38:53
|
|
|
|
bumerang
|
Meni se je to dvakrat zgodilo in oba ginekologa, različna, sta me poslala na sprehod in pojest čokolado in čez dobre pol ure nazaj v ordinacijo. Obakrat sta potem uspela pregledat vse. ... sem vsaj imela izgovor, da lahko čokolade jem.
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 21.2.2009 20:41:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
moja bejbika je bla pa na 3D/4D nerazpoložena... jo je zdravnica hotla na vsak način zbudit, pa nič od nje... mene je butala pomojm pol ure v trebuh - na koncu me je že bolel.. pa sem se požvižgala na to, samo da bi se mala premaknila... pa ni bilo nič iz tega... tko da smo obupali.. tako da eva Ana ne sekiraj se, to je normalno... ti tud kdaj spiš kot top
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 22.2.2009 9:00:25
|
|
|
|
kalypso
|
Heh, js sem morala delat počepe (še danes se bedasto počutim ko se spomnem), da je končno se mal premaknil in da ga je G lahko mal pogledala. Danes je star skoraj 6 let
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 22.2.2009 9:51:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso Heh, js sem morala delat počepe (še danes se bedasto počutim ko se spomnem), da je končno se mal premaknil in da ga je G lahko mal pogledala. Danes je star skoraj 6 let jz sem tud poleg butanja zdravnice v trebuh delala počepe, pa skakala po ordinaciji... če bi v tistem momentu kdo odpru vrata odrinacije, bi si misli da sem mal prizadeta
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 22.2.2009 14:59:54
|
|
|
|
Sempervivum
|
eva Ana tudi jaz sem se spraševala podobno. Mene predvsem skrbi to, da je otrok na vsakem UZ v enaki legi. No, vsaj prvič, drugič in tretjič je bil - ležal je na hrbtu, nazadnje pa je ravno tako, samo glavo je imel tam, kjer so bile prejšnjič noge. Na nuhalni je na 3D/4D sicer videti malo gibanja (torej očitno ni spal), ampak to ni to ... No, vsekakor ste tudi mene z odgovori malo potolažile. Saj na splošno ne kompliciram in se ne sekiram, ampak vprašanje vendarle ostaja ...
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 24.2.2009 15:17:13
|
|
|
|
eva Ana
|
No zdaj pa sem pomirjena! danes je pa na NS bilo čisto drugače ! mali je pravi akrobat, prevali, boksanje, praskanje po nosu, sesanje prsta,.... Oh, zakaj si delamo skrbi.......???????????????
|
|
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 24.2.2009 15:19:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana No zdaj pa sem pomirjena! danes je pa na NS bilo čisto drugače ! mali je pravi akrobat, prevali, boksanje, praskanje po nosu, sesanje prsta,.... Oh, zakaj si delamo skrbi.......???????????????
|
|
RE: kaj je z mojo pikico???? 24.2.2009 15:20:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana Pozdravljene! Moja pikica ni bila nič živahna. G je nekajkrat ruknila v moj trebuh pa se pikica ni hotela nič obrnit. G je sicer rekla, da tako trdno spi, mene pa je vseeno strah, da ni kaj drugega narobe. Sedaj sem spet naročena v troek 24.2. in me je panično strah . A je imela katera podobno izkušnjo? tuzdi sama sem imela danes pregled ,pa se naš korenjak ni premikal in kobacal,prej pa k nor samo pokukal je in viola nazaj zaspal.to samo spijo
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?