|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je z mojo pikico????
21.2.2009 17:03:54   
eva Ana
Pozdravljene!

Včeraj sem imela NS (12t in 2d), veliki smo 5,79cm, srček lepo bije, nosna kost se je lepo videlauser posted image . Skrbi me pa naslednje...
Moja pikica ni bila nič živahna. G je nekajkrat ruknila v moj trebuh pa se pikica ni hotela nič obrnit. G je sicer rekla, da tako trdno spi, mene pa je vseeno strah, da ni kaj drugega narobe. Sedaj sem spet naročena v troek 24.2. in me je panično strah user posted image user posted image .
A je imela katera podobno izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je z mojo pikico????
21.2.2009 17:14:19   
jana banana
Pač je spala. Moja je tud spala, pa je vse OK.
Dej še kri za potrditev izvidov

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2009 19:12:24   
josephine27
moj je tudi takrat spal tako da ni mogla vsega najbolje pogledati. po mojem si lahko mirna če bi bilo kaj narobe bi ti že povedali.

(odgovor članu jana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2009 19:13:31   
josephine27
meni so tudi predlagali takrat še odvzem krvi.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2009 19:57:37   
avgust09
pri meni se tudi ni nič premikal na prvem ultrazvoku in me je tud skrbel kaj je narobe, pa mi je reku gin. da pač samo spi in pol sva čez 14 dni imel nuhalno in sem samo to gledala če se bo kaj premikal in se je user posted image user posted image user posted image in zdaj se vedno premika in miga.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2009 20:06:00   
Jančika_
Moj prvi otrok se je na nuhalni postavil v pozo in se ni premaknil za boga ne. Drugega je G komaj lovil po trebuhu, tako štalo je delal, zvijal se je kot močerad. Prvi otrok je bil celo prvo leto življenja večinoma pri miru, sploh se ni hotel premikati in je vse opazoval od daleč; drugi je bil pa totalna vrtavka, tako kot že v trebuhu. Zdaj pa oba delata enako štalo in stoje na glavi in skoke s kavča na posteljouser posted image .

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2009 20:07:29   
eva Ana
Punce hvala vam za odgovore, ste me kr pomirile!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2009 20:07:42   
Belika
Tudi naš je bil na nuhalni bolj lenobno razpoložen. Ko ga je porukala je samo malo rokice v zrak dvigniluser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2009 20:29:49   
Anonimen
Jao, če se jaz spomnim kaj sva morale midve z G vse počet na NS, da se je mala lenčina premaknila user posted image ... G me je drezala z ono sondo po celem trebuhu pod vsemi možnimi koti, jaz sem mogla pa na ukaz kihat pa kašljat, no in sva jo po 15ih minutah telovadbe le uspeli zbuditi, saj je tako trdno spala ... no in danes je vesela razigrana 3-mesečnica, ki ni niti sekunde pri miru ... no razen kadar spi user posted image .

(odgovor članu Belika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2009 20:35:14   
ttamariskaa
Joj, ne skrbi! Jaz sem bila vsa na trnih vse do konca nosečnosti, ker moj mali se sploh ni premika. Sem tapkala po trebuhu, narahlo pritiskala, vse sem počeela, samo da bi malo mignil, a nič Nimaš pojma kako me je bilo strah pred vsakim pregledom. A ni bilo nič.
A že prvi dan po rojstvu, je nadoknadil vse nazaj. Nihče, še v vrtcu ne morejo verjeti, kako je ta naš piščanček živahen, res, jst še nisem videla otroka, niti odraslega,  ki bi imel toliko energije, a skoraj nič ne spi. V 24ih urah maksimalno šest ur. Že v vrtcu je do desetih tako moker ( od divjanja ), da bi ga lahko "oželi". Ha ha

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2009 20:38:53   
bumerang
Meni se je to dvakrat zgodilo in oba ginekologa, različna, sta me poslala na sprehod in pojest čokolado in čez dobre pol ure nazaj v ordinacijo. Obakrat sta potem uspela pregledat vse.
... sem vsaj imela izgovor, da lahko čokolade jem. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2009 20:41:11   
Blueeyes
moja bejbika je bla pa na 3D/4D nerazpoložena... jo je zdravnica hotla na vsak način zbudit, pa nič od nje... mene je butala pomojm pol ure v trebuh - na koncu me je že bolel.. pa sem se požvižgala na to, samo da bi se mala premaknila... pa ni bilo nič iz tega... tko da smo obupali.. tako da eva Ana ne sekiraj se, to je normalno... ti tud kdaj spiš kot top user posted image  user posted image

(odgovor članu ttamariskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2009 9:00:25   
kalypso
Heh, js sem morala delat počepe (še danes se bedasto počutim ko se spomnem), da je končno se mal premaknil in da ga je G lahko mal pogledala. Danes je star skoraj 6 let user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2009 9:51:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Heh, js sem morala delat počepe (še danes se bedasto počutim ko se spomnem), da je končno se mal premaknil in da ga je G lahko mal pogledala. Danes je star skoraj 6 let user posted image

jz sem tud poleg butanja zdravnice v trebuh delala počepe, pa skakala po ordinaciji... če bi v tistem momentu kdo odpru vrata odrinacije, bi si misli da sem mal prizadeta user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2009 14:59:54   
Sempervivum
eva Ana tudi jaz sem se spraševala podobno. Mene predvsem skrbi to, da je otrok na vsakem UZ v enaki legi. No, vsaj prvič, drugič in tretjič je bil - ležal je na hrbtu, nazadnje pa je ravno tako, samo glavo je imel tam, kjer so bile prejšnjič noge. Na nuhalni je na 3D/4D sicer videti malo gibanja (torej očitno ni spal), ampak to ni to ...

No, vsekakor ste tudi mene z odgovori malo potolažile. Saj na splošno ne kompliciram in se ne sekiram, ampak vprašanje vendarle ostaja ...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2009 15:17:13   
eva Ana
No zdaj pa sem pomirjena!

danes je pa na NS bilo čisto drugače user posted image ! mali je pravi akrobat, prevali, boksanje, praskanje po nosu, sesanje prsta,....

Oh, zakaj si delamo skrbi.......???????????????

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2009 15:19:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

danes je pa na NS bilo čisto drugače user posted image ! mali je pravi akrobat, prevali, boksanje, praskanje po nosu, sesanje prsta,....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.2.2009 15:20:55   
sonček85

Pozdravljene!

Moja pikica ni bila nič živahna. G je nekajkrat ruknila v moj trebuh pa se pikica ni hotela nič obrnit. G je sicer rekla, da tako trdno spi, mene pa je vseeno strah, da ni kaj drugega narobe. Sedaj sem spet naročena v troek 24.2. in me je panično strah user posted image user posted image .
A je imela katera podobno izkušnjo?
tuzdi sama sem imela danes pregled ,pa se naš korenjak ni premikal in kobacal,prej pa k noruser posted image user posted image user posted image samo pokukal je in viola nazaj zaspal.to samo spijo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.2.2009 15:34:21   
Miška2006

Bravoooo....

Skrbi si delamo, ker so naše pikice.

Kar korajžno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?