|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pritožba?
21.2.2009 9:01:14   
kakteja
Hej!
Upam, da mi bo katera znala odgovorit. V ponedeljek bo minilo tri tedne kar sem poslala pritožbo na odločbo na zzzs in do danes še nisem dobila odgovora. Ali katera ve kakšen je zakonsko določeni rok za odgovor na pritožbo s strani zzzs-ja? Največji hudič je, ker moram zdaj koristiti dopust, ki pa ga bo kmalu zmanjkalo. Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pritožba?
21.2.2009 9:17:58   
OliveOyl
Evo:

http://med.over.net/forum5/read.php?147,5157918

Jaz sem čakala  4 tedne,pa še to sem jih ene 3x klicala...Dopusta nisem dala,sem bila kar doma,tako ali tako sem mogla strogo ležati oni pa so me kar pošiljali delat.user posted image

(odgovor članu kakteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2009 9:25:49   
Belika
Jaz sem dobila v 3 dneh odgovoruser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2009 9:40:10   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Belika

Nekam hitro...jaz sem ponavadi dobila od komisije tak hitro al pa tud ne...
pritožbe pa dalj časa pacajo,sem mogla it še tja na os.zagovor,pol obravnava komisija pa pravnik...nazadnje je bilo pri samo pri pravniku 9 dni..user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2009 9:51:39   
Belika
Jaz sem dobila zavrnjeno podaljšanje bolniške in na Petek je moja zdravnica poslala pritožbo, v sredo pa je sem že dobila odgovor s strani ZZZS... ne vem...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2009 20:58:33   
tajtaja
A lahko da tudi zdravnik pritožbo? Ali samo bolnik oz. delodajalec???

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2009 21:13:56   
Belika
Ja pri meni je moja zdravnica ponovno poslala takoj ko sem dobila odločbo da je zavrnjeno podaljšanje... tako da mislim, da lahko....

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2009 21:17:38   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

A lahko da tudi zdravnik pritožbo? Ali samo bolnik oz. delodajalec???

Vsi od naštetih se lahko pritožijo.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2009 14:27:57   
Sempervivum
Pritožba ni isto kot ponovna prošnja (prošnja za ponovno obravnavo; terminologija sicer verjetno ni čist pravilna, to ni ravno moje področje user posted image ).

Meni je ravno tako zdravnica poslala ponovno prošnjo in sem dobila (pozitivni) odgovor dokaj hitro (v nekaj dneh). Mi je sama zdravnica rekla, da če bi pisali pritožbo, bi se vse skupaj zavleklo za najmanj mesec dni ...

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2009 18:39:14   
Anonimen

Si prepričana, da si dobila odgovor na pritožbo, ki jo obravnava komisija II. stopnje ZZZS v Ljubljani? Jst enostavno dvomim, ker ko sem jst dala pritožbo, so rabli 22 dni, da so mi odgovorili na mojo pritožbo.

(odgovor članu Belika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2009 21:15:22   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Si prepričana, da si dobila odgovor na pritožbo, ki jo obravnava komisija II. stopnje ZZZS v Ljubljani? Jst enostavno dvomim, ker ko sem jst dala pritožbo, so rabli 22 dni, da so mi odgovorili na mojo pritožbo.

Ne nisem prepričana... samo vem, da so zavrnili podaljšanje bolniške in je moja zdravnica ponovno poslala (kam in komu pa ne vem... jaz sem bila namreč v bolnici in je samo po tel rekla da bo napisala pritožbo..). Tako da sem predvidevala da je to to... no pa kot kaže ni...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?