Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Povišana preživnina papirji 24.4.2005 21:20:42
|
|
|
|
Gina
|
Ja, jaz sem dobila. Bistvo je, da je tvoj bivši dobil. Vprašaj ga.
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 24.4.2005 21:21:56
|
|
|
|
Gina
|
Aja, zviša se samo tistim, ki imajo odločbo sodišča! Če imaš samo sklenjen dogovor, pa čeprav overjen pri notarju, se preživnina ne zvišuje, dokler ni potrjeno na sodišču.
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 25.4.2005 6:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
To imava urejeno, sam jaz nisem prejela....če je on, pa ne vem. Ma saj ni pomembno, ker so tako veliki %, hehehhehhe. Hvala Gina!:rozica:
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 25.4.2005 8:39:57
|
|
|
|
Gina
|
Potem pa najbolje, da kličeš na csd, pa jih vprašaš, če so slučajno pozabili. Čeprav je res malo, vseeno ne smejo pozabit. Dobro opravi!:):)
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 25.4.2005 9:03:16
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz nisem imela na sodišču, pa sem vseeno dobila, da se poviša. JA, znesek je pa ogromen:)-. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 25.4.2005 11:38:55
|
|
|
|
kofetek2010
|
mislim, da se s 1.4. vsako leto poviša :zmeden2:
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 26.4.2005 6:23:28
|
|
|
|
karmy
|
ja res je..vsako leto se poveca...zdej je pa odvisn kdaj je bla dolocena prezivinina oz. kateri mesec...men osebno se mi ne zdi uredu da se nekaterim poveca sm za npr. 0.7 % kot se je meni ker sem ga tozila junija...kaj zgleda da mormo vsi ostali gledat kdaj bomo bivsega tozil... :grrr:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?