|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočemo jesti več mleka
24.4.2005 19:19:45   
sebtan
ciao punce, ase vam dogaja tudi taka trauma kot nam zadnje dni???
Naša tija ima 4 mesce in 17 dni in že kak slab teden zavrača mleko (novalak 1). Sem sicer začela počasi z uvajanjem jabolček in korenček (sok stisnjen na juicer zjutraj) in kake bučke al pa korenček za kosilo, sam to kako žličko ali dve poje, s silo, pol pa u jok in mleka nikakor!! sm ji probala tudi v mleko umešat mal griska z okusom banance in tisto spije še nekako, če jo fuuul zamotimo al če je fuuul zaspana. Ponoči pa spije mleko brez problemov, kar v spanju?? in valda takrat ji dam flašo, kr itak ne je nič čez dan... ma kaj ni to mal čudno, ima tudi kira med vami te probleme??
hvala za odgovore in eno :rozica: vsem...
papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nočemo jesti več mleka
24.4.2005 19:40:04   
tia&silvija
Očitno je vaša Tia pogruntala, da so korenček, bučke in sokeci boljši kot mlekec. Kako pa to, da ji ne daješ že Novalac 2? Saj je že dost stara. Mogoče bi pa probala zamenjati mleko?

Mi smo stari 6m in tudi nočemo več mleka, samo zjutraj ga pije. Kar naenkrat je začela zavračati mleko. Potem sem pa začela ji dajati kosmiče različnih okusov, ki se pripravljajo z vodo ali mlekom, razne skutice, frutchwerge,itd in mislim, da s tem dobi dosti mleka.

LP, S&T

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nočemo jesti več mleka
24.4.2005 19:45:28   
sebtan
ciao, ma na škatli novalaka piše po dopolnjenem 5 mescu, mi nismo niti dopolnili 4!!!kr ko bo mela 5 mescou, so dopolnjeni 4 mesci, ne?
ne vem, misliš da naj bi že začela z 2?
sam ja, sej ok, gosta hrana, sam unga pa poje kake 3 žličke in toše z muko...res, kar mi z veseljem spije je zjutraj sok okoli 10h, ki ji na juicer stisnem korenček in zlati delišes....drugo pa s silo , žličke ne mara...ma ne vem mogoče pa dela zobke al kaj sam res, danes mi ni čez dan spila več kot 100ml mleka!!!!

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nočemo jesti več mleka
24.4.2005 20:02:29   
tia&silvija
Ja verjetno je res, da piše na Novolacu 2 po dopolnjenem 5m če tako praviš. Mi uporabljamo Milumil in smo šli iz 1 na 2 pri 4m, tako piše na škatli.
Nimam pojma zakaj kar naenkrat nehajo piti mleko. Sicer jaz nisem imela velikih težav saj ko je začela zavračati mleko je jedla že skoraj vso gosto hrano, pa smo še malo pohiteli in sedaj pijemo mleko samo zjutraj (210ml) ostali obroki pa so gosti.

LP, S&T

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nočemo jesti več mleka
24.4.2005 20:23:21   
sebtan
ma al mogoče sm jas nardila napako,da kr skori za tri obroke že poskušamo mal prave hrane, zjutraj sadje, kosilo zelenjavca, zvečer pa kak grisek..:?
al je mal prezgodaj, ki berem punce, da pri 5, 6 mescih dajajo to kr jaz zdaj, sicer še en krat napišem, poje kake 2-3 žličke samo, pol pa noče več....lih na okuse jo privajam, pa vse je domače pa sveže priprauljeno....
al preveč kompliciram za vse skupi...če ne je, ne je, bo jedla ko bo lačna...najbrž

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nočemo jesti več mleka
24.4.2005 21:44:47   
tia&silvija
Mogoče je pa to krivo, da ji pri vsakem obroku dajaš okusit gosto hrano. Ko smo mi uvajali smo uvajali dopoldan, vsi ostali obroki so bili pa mlečni. No mi smo stari skoraj 6m pa lahko rečem, da je skoraj vse.
Najprej smo zjutraj ob 8 ure pojedle cca 150ml mleka, potem okoli 10 ure uvajale par žličk nove hrane, potem ob 11 uri spet mleko, pa mleko ob 15. uri in zvečer spet mleko. Ko je pojedla cca 2dcl goste hrane opoldne smo mlečni obrok ob cca 11. uri dopoldne v celoti nadomestile z gosto hrano, ostali obroki so bili še v celoti mlečni. Potem sva večerni obrok nadomestile z riževo kašico različnih okusov, ki se pripravijo z vodo (poje cca 150ml te kaše). Sedaj pri skoraj 6m pa sva tudi mlečni obrok ob 15. uri popoldne nadomestile z raznimi zelenjavno mesnimi kašami zato ker mi je začela zavračati mleko. Tako trenutno pojemo mleko samo še zjutraj, ostali obroki pa so mlečni.

Probaj na ta način, mogoče bo pri vaji delovalo!

Imaš pa prav, da ko bo lačna boš že vedela.

LP, S&T

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nočemo jesti več mleka
26.4.2005 21:20:20   
Anja167
Hoj, sebtan, samo nekaj. Kolikor je meni znano, imate vi zdaj dopolnjene 4 mesece, pa še malo čez (toliko časa ste že na svetu). Ko boste stari 5 mesecev, boste na svetu že celih 5 mesecev in boste imeli dopolnjenih 5 mesecev. Torej lahko z novo mlečno formulo nadaljuješ že kar kmalu.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nočemo jesti več mleka
27.4.2005 10:35:59   
sebtan
;))
hahahaha pa res porkamalorka...
ma ki sm prou zmešana, kot da ne vem računat, valda prau maš, ki začnemo z 0...
:))joj ma sem koklja,
hvala
:bravo::bravo::bravo:
anja, še dobro da obstaja nekdo, ki je pozoren na to
:) še 1x hvala

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?