Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj na tla v baldahinu? 19.2.2009 9:47:44
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Zdej je odvisno če misliš prikolico imeti postavljeno dalj časa ali samo za nekaj dni oz dopust.Mi imamo na tleh lesen podn na njemu pa tapison al kaj je že un k se lahko pere.Drugače se pa dobijo tudi taki tepihi poglej malo na stran od camp-ing ali pa indoplati pa boš vidla.
|
|
|
|
RE: Kaj na tla v baldahinu? 19.2.2009 10:04:36
|
|
|
|
oka
|
Če se prav spomnim dobiš poleg baldahina še plastiko, ki jo pogrneš po tleh. To je najlažje, če imaš prikolico, s katero se seliš. Če imaš pa pavšal, pa je najboljše imeti leseni pod, čez pa dajejo različno. Mi imamo topli pod. Najlažje ga očistiš in ni nekih komedij z vzdrževanjem.
< Sporočilo je popravil oka -- 19.2.2009 10:06:23 >
|
|
|
|
RE: Kaj na tla v baldahinu? 19.2.2009 11:11:03
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Če se prav spomnim dobiš poleg baldahina še plastiko, ki jo pogrneš po tleh. To je najlažje, če imaš prikolico, s katero se seliš. Če imaš pa pavšal, pa je najboljše imeti leseni pod, čez pa dajejo različno. Mi imamo topli pod. Najlažje ga očistiš in ni nekih komedij z vzdrževanjem. Meni se to zdi najboljša varianta, ker nimaš problemov s čiščenjem. Pobrišeš in je to to.
|
|
|
|
RE: Kaj na tla v baldahinu? 19.2.2009 11:22:21
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Topli pod imamo tudi mi in ne tapison kot sem napisala to dvoje skoz mešam in je res super ko samo pobrišeš
|
|
|
|
RE: Kaj na tla v baldahinu? 19.2.2009 11:26:20
|
|
|
|
Mišni
|
Mi smo imeli lesene palete, čez pa en tak poden iz najlona, ki ga prodajajo prav v ta namen.
|
|
RE: Kaj na tla v baldahinu? 19.2.2009 17:48:24
|
|
|
|
dito
|
mi imamo leseni poden, gor pa topli pod. Zunaj na pokriti terasi pa imamo neke vrste peno, ki jo zlahko obrišeš pa še enostavna je za transport (kupili v induplati).
|
|
|
|
RE: Kaj na tla v baldahinu? 20.2.2009 9:21:05
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Take plahte lahko kupiš tudi v obiju ,bauhausu ,bauxu so verjetno malo cenejše pa isto uporabne tud za pometat so ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?