|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v večjo pojsteljo
19.2.2009 8:13:39   
Zivjo
Zanima me kdaj ste svoje otročke preselili v večjo pojsteljo. Moj sinček bo star 18 mesecev in od 3 meseca spi v pojsteljici 140x70. Ker se pojstelja da razstavit v običajno, ne vam ali je še prezgodaj za selitev? Znimajo me vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
19.2.2009 8:28:26   
melanija
Moj sin je pravkar praznoval 1 leto in že spi v svoji postelji (90x200).Ob strani sem mu namestila ograjo, na drugi strani je zid. Nisem pa imela nobenih težav na navajanje, je že prvo noč lepo prespal.

(odgovor članu Zivjo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
19.2.2009 8:56:56   
bodoča
Moj sinko bo prvič spal v normalni postelji, ko bo star 21 mesecev (če bo vse po sreči in se bomo selili). Če bi imela možnost bi ga pa že pred pol leta preselila iz kinderpeta v normalno posteljo.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
19.2.2009 8:58:38   
Jančika_
Naša dva pri 4,5 in 2,5 letih še vedno spita v posteljah velikosti 140x70cm, seveda brez prečk na sprednji strani (imata pa oba zaščitno desko). Zaenkrat še nimamo namena kupovati večjih postelj, ker imata še več kot dovolj prostora.

(odgovor članu Zivjo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
19.2.2009 9:09:18   
Mišni
Dokler ima dovolj prostora, da normalno spi, ga ni treba prestavljat v večjo posteljo. Mi smo pri otrokovih 4 letih (se mi zdi) že imeli v sobi tudi veliko postljo in je šel potem vanjo spat, da smo dali malo ven, da je imel več prostora za igro. Potrebe zaradi postelje same pa ni bilo. Meni se zdi, da če otrok dobro spi v svoji posteljici, ga kar škoda prestavljat kam drugam.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
19.2.2009 9:44:27   
lilka
Naša bo aprila 2 leti in jo bomo prestavili v svojo sobico(ker dobimo julija novega članauser posted image ) in seveda na navdano postlo 200x90, z ograjico, pa upam, da nam bo ratala sprememba, brez težav....če nebi rodila julija pa ne vem če bi jo že prestavila, ker ima še dovolj prostora, ma sej ne vem.....

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
19.2.2009 10:08:31   
rose
Naša je šla pri 19 mesecih, ker je posteljico mogla odstopit sestrici user posted image  Brez problema, le ograjo smo ji dali. In ker smo kupili sobo z dvema posteljema, je tudi mala hotela pri 1 letu spati v ta veliki postelji. In smo ji ugodili.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
23.2.2009 14:34:35   
Klaudia
Ok .Večina vas je odgovorila za kdaj v večjo posteljico.

Jaz bi pa vprašala, kdaj ste (tiste ki imate posteljo 140x70) jo spremenile v navadno posteljo, ampak še vedno velikost 140x70?

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
23.2.2009 17:21:30   
livia
Mi smo šli v veliko posteljo 90x200, ko je imela 2 leti in 4 mesece in sicer ker je sestrica rabila njeno 70x140. Dali smo ji ograjico in se v njej super počuti.

(odgovor članu Zivjo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
23.2.2009 19:30:48   
frutka_
140x70 je kar velika postelja. Mi smo malega prestavili v pravo posteljo (90x200) pri 4-ih letih. Prej smo sneli letve.

(odgovor članu Zivjo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
23.2.2009 19:46:59   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Moj sin je pravkar praznoval 1 leto in že spi v svoji postelji (90x200).Ob strani sem mu namestila ograjo, na drugi strani je zid. Nisem pa imela nobenih težav na navajanje, je že prvo noč lepo prespal.
 A pa nikoli ne proba splezat čez to ograjo? Če prav vem, te niso precej visoke - so le zaščita, da se v spanju ne skotali s postelje. Čisto resno sprašujem, ker naša je stara 14 mesecev, pa si sploh ne predstavljam, da ima tako nizko ograjo - takoj bi jo skušala preplezati.

_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
23.2.2009 23:01:14   
ZmajTolovaj
Tudi jaz si ne predstavljam, da ne bi imela konkretne ograje. Naša je stara 19 mesecev, spi fajn in vse. Ampak zdi se mi, če bi jo dala v navadno posteljo, bi sigurno splezala ven? Kljub zaščitni ograjici ...
Kako ste to reševale? Konec avgusta dobimo predvidoma 4. člana, hči bo takrat dobri dve leti stara. In zdaj ne vem, a naj kupim še eno posteljico ali rajši kar taveliko posteljo, dojenček pa dobi 120x60??

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
24.2.2009 10:21:22   
zaspanka
pri nas je začel pri enem letu plezat iz svoje posteljice. in se je parkrat skoraj zvrnil celo na glavo ven iz posteljice. zato smo ga dali v taveliko 90x200, ob strani pa ograjico in na drugi strani zid in ni bilo nobenega problema več. je prav užival, ko je imel več prostora za obračanje.

pri dveh letih in pol pa smo mu odstranili še ograjo.
drug teden pa se selimo in bo spal na postelji 140x200. bo pa junija star 3 leta.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
25.2.2009 11:41:10   
tajtaja
Naša dvojčka sta lani za božič ko smo se preselili dobila velike postelje. Zaenkrat sta oba še v eni sobi, imata obe postelji eno ob drugi zaradi lažjega uspavanjauser posted image , ob strani pa sta imela vse polno pojštrov in nekaj časa jogi iz posteljice. Bila sta stara 21 M. IN se je dobro obneslo.

_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kdaj v večjo pojsteljo
25.2.2009 14:42:12   
emaa
Naša dvojčka sta začela plezat ven iz posteljice 140*70, sploh starejši, je bil ven, še preden sem do vrat prišla. Sva snela ograjo, ker je bilo z njo več škode kot koristi, se ni obneslo, ker sta hotela velikokrat skupaj spat, pa ni bilo dovolj prostora, tako da sta pri dveh letih šla v veliki postelji, na eni strani je zid, na drugi zaščitna ograjica. Sta zadovoljna, brez problema lahko spita skupaj (kar se dogaja pogosto, sploh če se kateri od njiju slabo počuti).
Klaudia Vprašanje glede odstranitve ograjice pri posteljici 140*70, nekje med 18 in 24 meseci je po moje kar primeren čas.
ZmajTolovaj jaz bi jo na tvojem mestu prestavila v večjo posteljo.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?