|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črtice in črte
18.2.2009 18:27:39   
baanika
Hellow

spet sem po 7 mesecih tukaj.
Ker sem imela takrat SS me panično skrbi da kaj nebi bilo ok.

prosim za mnenje:

naredila sem Clear Blue- rahla črtica vidna pod lučjo kar dobro
4 first sign lističe - na dveh vidna rahla črtica, 2 čisto bela

naj bi pa bil danes po izračunih 11 dan po oploditvi.

kaj pravite je ali ni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: črtice in črte
18.2.2009 19:18:45   
divans1
Če vidiš črtico, pol pa menda je,ne????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2009 20:27:51   
nincrli
sam 11 dni po menstruciji?? kako dolg ciklus pa imaš?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2009 21:35:59   
Barbara_L
Ni nujno. Počakaj še par dni, naredi ponovno, če je kaj, bi se moralo videti. Nočem ti dajat lažnih upanj.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2009 7:00:49   
nincrli
kolkrat pa zatajijo ti testi?Jaz sem danes nardila test CHEK IT in mi je pokazalo obe črtici...2 dni pred (ne)pričakovano menstruacijouser posted image itak si grem po še kakšne teste...sam je res bedno, če lahk tolk zatajijo user posted image
aja drugi znaki so pa kot pri pms...spodaj me boli pika na levi in desni strani, glavobol zjutraj...in to je to
pač nočem si delat nekih utvar in iskati znakov, ki jih ni...

aja baanika sory ker sem prebrala 11 dni po mens ne pa po oplditvi...tak, da verjetno je že mogoče user posted image potem user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2009 9:09:50   
tanja248
Helov!!!

Mislim, da ti lahko čestitamo. Če je Clear blue pokazal črtico- ni važno kako močno je vidna, SI NOSEČA.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2009 10:33:12   
nincrli
Zdej po Chek it sem test nardila še s clear blue... in je rahlo vidna druga črtica... 2 testa pozitivna... kaj naj počakam še kakšen dan in nardim ponovno?

(odgovor članu tanja248)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2009 13:51:54   
Jane77
nincrli, nosečka si!!!user posted image user posted image user posted image  če sta dve testa pozitivna, potem ni dvoma! Čestitke! Kako dolgo je trajalo, da si zagledala user posted image ?

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2009 13:55:28   
nincrli
pri cb je bil takoj po kakšni 1-2 minuti...

pri check it pa prej kot pa po 4ih minutah nisem upala poglet...

pri obeh pa sem po tem buljila not  2 minuti najmanj ker nisem vedla a se mi sanja al kaj...user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2009 13:55:30   
sajka
user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da je to to!!!Bravo

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 20.2.2009 13:40:37 >

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2009 13:57:27   
preproga
eno vprašanje........zadnjo m. sem imela 19.1., danes je še nimam, me  pa že cel teden zvija, kot da jo bom dobila, dvakrat vmes pa sem imela čisto nežno, komaj opazno rdečo sled (sem že mislila, da je m. pa ni bila).   sem pa iz čiste radovednosti že nekaj dni nazaj delala test (negativen), je bilo verjetno še prezgodaj? kaj menite, se bom mogoče ta mesec veselila ali me samo psiha daje....................

(odgovor članu baanika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.2.2009 13:59:04   
Jane77
Bravo!!!! Aja, jst sem mislila, kako dolgo sta delala na dojenčku, dokler so se prikazaleuser posted image ?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.2.2009 14:08:27   
nincrli
user posted image aja več kot eno leto...user posted image no upam da je res user posted image
boli me pa vse odspod pa skos špika pa levo stran mam filing kot da bi bili na momente mravljinci not.
ampak vse zlo podobno pms :S

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.2.2009 14:16:28   
Jane77
Ja, sej pravijo, da je začetek nosečnosti podoben PMS - tako da, jaz ti še enkrat iz srca čestitam user posted image  in seveda upam, da se tudi meni kmalu zgodijo user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.2.2009 14:23:55   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Ja, sej pravijo, da je začetek nosečnosti podoben PMS - tako da, jaz ti še enkrat iz srca čestitam user posted image  in seveda upam, da se tudi meni kmalu zgodijo user posted image

Hvala user posted image

itak, da se ti bo!!! kak dolgo pa vi2 delata na tem?

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.2.2009 14:25:42   
Bojana82
No, meni je prejšni mesec CB pokazal plusek, sicer je bilo slabo viden ampak bil pa je! Naslednji dan pa se mi je vlila menstruacija!user posted image Hočem povedati, da tudi Clear blue ni tako zelo zanesljiv oz. jaz spadam v tisti 1%, ko se testek zmotiuser posted image !

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.2.2009 14:27:56   
Bojana82
Preproga kako dolg pa je tvoj cikel?! Ti bomo potem lažje svetovale!user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.2.2009 14:35:14   
preproga
čisto odvisno,  včasih 32, 30, 28 se pa zgodi da tudi samo 24 (zelo mešano)

(odgovor članu baanika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.2.2009 14:37:54   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

No, meni je prejšni mesec CB pokazal plusek, sicer je bilo slabo viden ampak bil pa je! Naslednji dan pa se mi je vlila menstruacija!user posted image Hočem povedati, da tudi Clear blue ni tako zelo zanesljiv oz. jaz spadam v tisti 1%, ko se testek zmotiuser posted image !

jap vem da se tudi to dogaja... sem nardila 2 različna... pa  za ju3 mam spet drugega...itak pa nem ziher dokler mi gin. ne pove user posted image

preproga naredi še kakšen test ali pa idi na krvni test če tok dolgo nimaš user posted image boš najbolj ziher...

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.2.2009 14:43:22   
preproga
bom najprej delala test, ker sem tako tudi rekla (me nič ne skrbi, da bi bilo lahko kaj narobe), sem samo vprašala kaj ve menite. moram pa riznati, da imam zelo dober občutek (upam, da me ne vara) kar nekaj mi govori da bouser posted image

(odgovor članu baanika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.2.2009 14:46:02   
Jane77
no mi2 delava nauser posted image  nekje pol leta približno...bomo videli...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.2.2009 14:46:21   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: preproga

bom najprej delala test, ker sem tako tudi rekla (me nič ne skrbi, da bi bilo lahko kaj narobe), sem samo vprašala kaj ve menite. moram pa riznati, da imam zelo dober občutek (upam, da me ne vara) kar nekaj mi govori da bouser posted image

potem pa držimo pesti!!!!!!! user posted image

(odgovor članu preproga)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.2.2009 14:48:55   
preproga
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.2.2009 14:54:19   
nincrli
sam sem brala v eni temi, da če je + je plus da je neki v zvezi z user posted image sam da lahk pride do zgodnjega splava pa dobiš menstrucaijo in da včasih se o tem ni toliko vedelo, zdaj pa se ker so tolk občutljivi testi...al neki 

(odgovor članu preproga)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.2.2009 15:02:52   
preproga
ej oprosti ampak te ne razumem kaj mi želiš povedati, a lahko še enkrat?user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?