|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priporočilo za psihiatra (depresija&nosečnost)
18.2.2009 13:34:19   
Miam

Takole - imam prijateljico, ki jemlje AD. Rada bi se odločila za naraščaj. Ko prekine z AD, jih mora kaj kmalu začet ponovno jemat; tako da možno da čisto brez ne bo šlo čez nosečnost.  S svojim psihiatrom ni najbolj zadovoljna - tako, da bi ji zelo rada pomagala najti nekoga s priporočili.
predvsem v tem smislu, da čimboljše predstavi možne alternative v nosečnosti, pa da bi ji  (če bo potrebno) predpisal take AD, pri katerih je najmanjša verjetnost, da bi škodovali plodu;......

A bi katera priporočila kakšnega dobrega psihiatra, za to pred-nosečniško oz. nosečniško obdobje?
kjerkoli iz slo - sicer najboljše štajerska, tudi ljubljana... kjerkoli.

lahko tudi na zs!
H V A L A
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: priporočilo za psihiatra (depresija&noseč...
19.2.2009 23:17:12   
Miam
pa kakšen drug nasvet?
kako ste se odločile za nosečnost ob že obstoječi depresiji?

(odgovor članu Miam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2009 11:04:44   
tojeto1
Poznam kar precej primerov takšnih nosečnic, pa sploh ni problema glede otroka in sočasnega jemanja zdravil - sicer se nosečnost bolj pogosto spremlja - treba to povedat ginekologu in psihiatru. Mal se problem pokaže pol, ko otrok pride ven, še posebno če nima podpore partnerja (svojih staršev).

Glede priporočil, poznam za Ljubljano dr. Mojca Dernovšek, dela na polikliniki, Njegoševi. Je res skulirana ženska.

Upam, da sem vsaj malo pomagala.

(odgovor članu Miam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2009 11:18:30   
Miam
tojeto1 - hvala za informacijo user posted image .

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2009 11:16:28   
naia
Miam, povej prijateljci, da hormoni med nosečnostjo drugače delujejo, sama sem bila 5 let na AD, ko sem zanosila, sem jih opustila in "zdržala" nosečnost brez AD, seveda s pomočjo svojih najbližjih, se mi zdi, da ti nosečnost da več energije in moči, po porodu se je pa poslabšalo in sem nadaljevala z AD-ji...

(odgovor članu Miam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2009 17:57:55   
Miam
tole je pa prav fajn za slišat.
hvala. pa za tvoje čimboljše počutje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?