|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beli tok
23.4.2005 18:49:52   
smrka
Imam zelo veliko belega toka, tako da ce si ne dam dnevnega vlozka, so mi hlacke do zvecer kar belo rumene. A je to prevec, ali je to normalno?
:kuza:
:nosecka:28t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Beli tok
23.4.2005 19:12:53   
tanjao1
Zdravo smrka!
Ti moram povedati, da imam tudi jaz podobne probleme in, da to ni nič hudega vsaj tako sem prebrala v knjigi. Beli tok je povečan zato, ker se je tvoje stanje hormonov povečalo za kar nekaj procentov. Seveda pa ni to sedaj, da boš tudi potem imela povečan beli tok to paše 9 mes.zraven. Lahko pa poveš zdravnici,če te to tako moti in ti bo predpisala svečke, ki ta beli tok baje zmanšujejo.
lepo se imej!!!!!!:metulj:
:nosecka:20t

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Beli tok
23.4.2005 19:12:54   
Lana_s
Jaz imam enake probleme. Če te ne peče in ne srbi ni nič narobe, tak mi je moja G rekla. Sem dobila že Vagisan in Canesten, pa mi nič ne pomaga. Bomo morale potrpet s tem do konca nosečnosti, potem pa nam bojo lahko dale močnejše tablete in kreme.

LP

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Beli tok
25.4.2005 13:18:22   
Srci
Glede belega toka. Meni se tudi pojavlja zelo močan beli tok v času moje ovulacije (tam okrog) pol pa neha ko mine 4-5 dni, vendar še nisem noseča. A se je vam to pojavljalo že pred nosečnostjo?:zmeden:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Beli tok
26.4.2005 10:28:12   
Lana_s
To je normalno, da se ti v času ovulacije malo poveča beli tok. To je tudi dober znak, da imaš ovulacijo in lahko pospešeno delaš na bebici:duda::)-

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Beli tok
26.4.2005 19:42:20   
Barbara L
Pozdravljena smrka;

Meni je G predpisala svečke (37 teden)- pravi da je za otroka bolje če se porodi skozi zdravo nožnico.

LP

Barbara L:metulj:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Beli tok
24.10.2005 16:54:06   
suky
Pozdravček,
Zadnji teden me ful muči beli tok, ki je že skoraj kot ena skuta in mi je ful neprijetno.Včasih me tudi malo srbi in ni prijetnega vonja.A mislite, da bi blo dobro, da bi si kr vstavila sveške Canasten al to lahko škoduje mojemuuser posted image ??? Z urinom je vse uredu in ni nobenih bakterij, čeprav se mi to zdi skoraj neverjetno. A je katera mela tak problem in je vzela svečko, da se je malo spucalauser posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2005 17:29:34   
Anonimen
Smrka, jaz sem na enakam kot ti. So mi že jemali brise, pa niso našli nič. Vse je O.K. Ene moramo, pač malo večkrat na dan menjavati dnevne vložke. Ne se sekirati.user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2005 17:31:54   
Anonimen
Na Canesten svečkah piše, da ni ravno primerno za nosečnice.

Jaz sem dobila od G. neke debele tablete, ki sem jih morala vložiti, pa še to ne preveč globoko. Pa ni nič pomagalo. Tako, da mi je zdaj žal, da sem jih sploh uporabljala.

(odgovor članu suky)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2005 18:53:53   
anajmad
Ej punce.Mal poglejte datumeuser posted image .Smrka je že zdavnaj mamica.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2005 19:59:21   
Anonimen
Ej sorry, sem mislila napisati suki.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2005 12:47:33   
suky
URŠKA mal si me potolažla, ampak res maluser posted image . Tko me skrbi, da ne bi blo zarad tega kej narobe z mojimuser posted image .SEj, če kmal ne bo boljš, bom G poklicala pa se naročila predčasno, ker sem šele čez en mesec naročena in ne morem tok časa čakatuser posted image .
Vidam pa da se tvoj dan približuje in ti želim veliko sreče in hiter porod.

lp Suky

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2005 9:56:48   
Eviii
jst mam občasno rahlo povečan beli tok. je reku g, da to je vse normalno. in mi je predpisal borax. tko kot ste že napisale, user posted image  nej bi se rodu v čistem okolju, bre bakterij in drugih nadlog.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2005 16:26:12   
pat
vse to je ok, rečte G, ki vam lahko prepiše svečke. men osebno niso pomagale.
če vas pa srbi, pa povejte G, ki bo vzel bris in ugotovil, če ni bolezensko. če je, boste dobile antibiotike.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?