ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen To vprašanje je bilo sicer namenjeno adi, pa tud ti miška mi lahko poveš sprva sem vztrajala in vztrajala, kljub temu, da me je delodajalec sam pošiljal v bolniško (delam v negi ostarelih), potem pa sem videla, da to nikamor ne pelje, že ko sem prilezla do službe (pribl. 1,5 km - peš, ker svojega avta žal nimam, no, ga tudi ne rabim), sem bila čisto zbita in sem mogla vsaj 20 minut počivat, da sem k sebi prišla, potem pa po 7 ur na nogah, pa šibanje sem in tja, pa gor in dol po stopnicah, pa za vsakokrat nekoga prosit, da mi pomaga, ker sama nisem mogla več dvigovati naših ljudi..... v glavnem že sem kar depresivna postajala ker ne morem tako učinkovito delat. potem mi je pa moja osebna zdravnica v enem čisto osebnem prijateljskem pogovoru rekla, da nima smisla, naj poskrbim zase, za svoja otroka doma in tega v trebuhu, pa sem šla na bolniško.