|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno:bolečine tam spodaj!!
17.2.2009 20:17:00   
Anonimen
Vem, da je bilo veliko že napisanega glede bolečin medeničnih kosti in podobno, toda pri meni je stanje predvsem zadnje dni skorajda nevzdržno. Sem v 31. tednu, to je moja 2. nosečnost in bolečine so včasih tako hude, da ne morem niti po stopnicah hodit. Pri tem mi ves čas pritiska navzdol, občutek imam, da bom ravnokar stresla otroka. Tudi trebuh zelo otrdeva, ampak saj vem, da je to normalno. Ne vem, ali naj pokličem G da se pridem pokazat ali naj počakam še 14 dni do naslednjega pregleda? Poleg tega mi je tudi zelo slabo, kar mi celo nosečnost ni bilo. Mah, ne vem.....Moja prva nosečnost je bila kot pesmica, zdaj pa kar nekaj....user posted image  Pa ves čas sem v službi, zdržat bi mogla še dobrih 14 dni, pa ne vem, če mi bo uspelo....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponovno:bolečine tam spodaj!!
17.2.2009 20:20:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

bolečine so včasih tako hude, da ne morem niti po stopnicah hodit. Pri tem mi ves čas pritiska navzdol, občutek imam, da bom ravnokar stresla otroka. Tudi trebuh zelo otrdeva, ampak saj vem, da je to normalno. Ne vem, ali naj pokličem G da se pridem pokazat ali naj počakam še 14 dni do naslednjega pregleda?

to se tudi meni dogaja in sva v približno istem tednu...in tudi mene zanima kaj naj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 20:22:42   
Anonimen
Vzemita Magnezol 3x na dan (v lekarni brez recepta) pa čimveč počitka. Seveda tudi posvetovanje z G ni odveč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 20:23:24   
Miška2006

Vzemita Magnezol 3x na dan (v lekarni brez recepta) pa čimveč počitka. Seveda tudi posvetovanje z G ni odveč.

Se podpišem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 20:34:28   
Anonimen
Magnesol ves čas pijem. Sem že na zadnjem pregledu malo pojambrala, ampak takrat sem imela težave samo z otrdevanjem trebuha. Glede počivanja pa.....saj veste, 2. letnik doma, služba.....Mene je samo strah, da tole ne pomeni kaj drugega, ker take težave sem imela v prvi nosečnosti zadnji teden pred porodom (rodila sem 14 dni čez rok). Veliko sem sicer brala o teh težavah in menda, da je v drugi nosečnosti vse bolj občutljivo. Ampak da tako boli.....?

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 20:38:54   
ada2
ja, v drugo se vsi znaki bolj čutijo, ampak še vedno ne tako hudo kot v tretje....

mene je ta tretja nosečnost skoraj v posteljo prikovala, prvi dve pa sta min ile brez nekih problemov... še dobro, da bo ta tretja tudi kmalu končanauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 20:40:59   
Miška2006
Jst enih 10 dni skor, da hodit nisem mogla. Vendar počitek mi je pomagal in magnezol tudi. Tudi jst imam doma 4 letnika in zahteva svoje. Vendar kar upam se ukvarjam z njim, drgač pa striktno počivanje oz. ležanje.

Veš kaj mi je rekla ena G.....veste gospa, vaš otrok ima dva starša....user posted image user posted image user posted image user posted image in kako prav je imelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2009 20:41:53   
Anonimen
Potem si verjetno na bolniški? Sprašujem zato, da se pripravim, da prosim zdravnico za 14 dni bolniške, saj potem imam pa itak že dopust planiran pred porodniško.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2009 20:44:29   
Anonimen
To vprašanje je bilo sicer namenjeno adi, pa tud ti miška mi lahko povešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2009 20:51:16   
ada2

To vprašanje je bilo sicer namenjeno adi, pa tud ti miška mi lahko povešuser posted image

sprva sem vztrajala in vztrajala, kljub temu, da me je delodajalec sam pošiljal v bolniško (delam v negi ostarelih), potem pa sem videla, da to nikamor ne pelje, že ko sem prilezla do službe (pribl. 1,5 km - peš, ker svojega avta žal nimam, no, ga tudi ne rabim), sem bila čisto zbita in sem mogla vsaj 20 minut počivat, da sem k sebi prišla, potem pa po 7 ur na nogah, pa šibanje sem in tja, pa gor in dol po stopnicah, pa za vsakokrat nekoga prosit, da mi pomaga, ker sama nisem mogla več dvigovati naših ljudi..... v glavnem že sem kar depresivna postajala ker ne morem tako učinkovito delat. potem mi je pa moja osebna zdravnica v enem čisto osebnem prijateljskem pogovoru rekla, da nima smisla, naj poskrbim zase, za svoja otroka doma in tega v trebuhu, pa sem šla na bolniško.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2009 20:55:21   
Miška2006
Ja, jst sem na bolniški, že en lep čas in to zaradi več problemov, med katerimi je bilo tudi to tiščanje navzdol

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2009 21:05:59   
Anonimen
No, potem nisem edina taka koka, ki bi rada delala do konca. Jaz pa nimam tako težaškega dela - delam v pisarni. Imam pa delo z ljudmi, pa na stotine stopnic, v službo se vozim z vlakom in trolo.....tko da tud pridem čist crknjena tja. Ravno zarad pisarniškega dela si nekako do zdaj nisem upala kaj dosti jambrati, ker vem, da je veliko punc na slabšem. Ampak da stokam vsakič, ko moram iz stola vstat, da ne govorim, kako hodim po stopnicah, to pa tud ne gre....No, včeraj in dons sem bla pa kar doma na dopustu, da si spočijem, pa ni nič boljš.
Mislim, da bom jutri policala kar svojo osebno zdravnico in ji povedala situacijo. Ali bi mogla rajš svojo G? Saj bolniško potem itak da osebni zdravnik kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2009 21:19:01   
Miška2006

No, potem nisem edina taka koka, ki bi rada delala do konca. Jaz pa nimam tako težaškega dela - delam v pisarni. Imam pa delo z ljudmi, pa na stotine stopnic, v službo se vozim z vlakom in trolo.....tko da tud pridem čist crknjena tja. Ravno zarad pisarniškega dela si nekako do zdaj nisem upala kaj dosti jambrati, ker vem, da je veliko punc na slabšem. Ampak da stokam vsakič, ko moram iz stola vstat, da ne govorim, kako hodim po stopnicah, to pa tud ne gre....No, včeraj in dons sem bla pa kar doma na dopustu, da si spočijem, pa ni nič boljš.
Mislim, da bom jutri policala kar svojo osebno zdravnico in ji povedala situacijo. Ali bi mogla rajš svojo G? Saj bolniško potem itak da osebni zdravnik kajne?

Tudi jst imam pisarniško delo, vendar vedi, da najslabše kar se tiče tega tiščanja navzdol je sedenje in vztajanje pa stopnice. To vse skupaj je strup!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2009 9:19:33   
LERO
Pa naju vam vodo pregledajo. Pri meni sumijo, da imam krče in bolečine od vnetij, saj imam ful bakterij v sečilih. Žal za to dobiš antibiotik, upam pa vsaj, da se bo pozdravilo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2009 9:47:08   
cupacups
?????' wtf????
pritiska vas na dol, boli vas ...komaj hodite....cez 14 dni mate pregled.....in? boste cakal se 14 dni???
ja lepo...kar cakajte, mogoce v teh 14 dneh pride do prezgodnjega poroda...ja kr cakajte....

pritisk na dol, otrjevanje trebuha ...so lahko popadki oz. lazni popadki ki pa lahko sprozijo prave popedke ce se zenska ne umire..oziroma usede ali uleze..pa ne samo za 5 min.
zakaj sem tako jezna? ker kot 1. ste drugic neseca  bi lahko vedl kaj to pomeni, kot 2.tole cakanje 14 dni je kr mal prevec..in kot 3.za vsako tako stvar se dvigne tel in pklice ginekologa oz.zdravnika.
in ja...bolniska seveda!
ce sem prav prebrala si v 31 t ...jaz sem rodila v 34t...in se mi je trebuh neglede na pocivanje otrjeval...ko sem sla v trgovino al kuhat kosilo me je pritiskalo na dol, da hodit nisem mogla...no...torej boste pretiravale se naprej?
POCIVAT user posted image pa h ginekologu takoj in na bolnisko

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2009 19:14:12   
Anonimen
Povsem na mestu je, kar si napisala, cupacups. Sem se šla kar pokazat in ctg je pokazal popadke, menda da je tudi MV stanjšan - skratka čisto zares mi grozi prezgoden porod. Zvečer so bolečine bile tako hude, da sem komaj prišla do wc-ja. Imela sem res hudel krče, in boleče! Pa mi je blo dovolj in sem šla v porodnišnico. Sem bila tam čez noč, tolk da so neka zdravila prijela in so se popadki končali. Zdaj sem doma. Ker živim čisto blizu porodnišnice, sem lahko šla domov, drugače bi mogla ostat na opazovanju.

Ne morem verjet, da se to meni dogaja. Res, da sem eno nosečnost že dala čez, ampak je zdaj tako drugače, da res nisem bila pripravljena na kaj takega. Sem še vedno čisto v šoku, prestrašena. Samo upam lahko, da bo ležanje pomagalo in bom normalno donosila. Res upam.

Punce, pazite nase!

(odgovor članu cupacups)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2009 19:37:19   
Miška2006

Povsem na mestu je, kar si napisala, cupacups. Sem se šla kar pokazat in ctg je pokazal popadke, menda da je tudi MV stanjšan - skratka čisto zares mi grozi prezgoden porod. Zvečer so bolečine bile tako hude, da sem komaj prišla do wc-ja. Imela sem res hudel krče, in boleče! Pa mi je blo dovolj in sem šla v porodnišnico. Sem bila tam čez noč, tolk da so neka zdravila prijela in so se popadki končali. Zdaj sem doma. Ker živim čisto blizu porodnišnice, sem lahko šla domov, drugače bi mogla ostat na opazovanju.

Ne morem verjet, da se to meni dogaja. Res, da sem eno nosečnost že dala čez, ampak je zdaj tako drugače, da res nisem bila pripravljena na kaj takega. Sem še vedno čisto v šoku, prestrašena. Samo upam lahko, da bo ležanje pomagalo in bom normalno donosila. Res upam.

Punce, pazite nase!

Saj boš zdržalauser posted image user posted image user posted image . Glej kot sem ti napisala sem imela iste probleme in to vse od mojega 24 tedna nosečnosti.....zdaj sem v 34 tednu. Imam tudi jst počitek....bolje rečeno ležanje, ležanje in ležanje (odhodi na wc in nekaj minut sedenja za mizo za obroke). In to je tudi vsa moja celodnevna dejavnost! S tamalim pa se igram kar morem le v ležečem položaju.

Kar korajžnol!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.2.2009 19:54:53   
Anonimen
Je kar težko, mogoče je dons še mal hujš, ker sem še v šoku. In vsaka ti čast, da si tolk časa zdržala. Saj drugega ne preostane a neuser posted image  Za naše male pikce se moramo potrudituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?