Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 16.2.2009 16:22:05
|
|
|
|
bskrle
|
Jaz ga pečem na peki papirju, rata hrustljav, ga pa ne prelivam.
|
|
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 16.2.2009 16:43:17
|
|
|
|
pokica_
|
Meni je pa njamsi tako, da ga razrezanega dam na peki papir, posolim, popram, dam pol čajne žličke sladke rdeče paprike in 3 žlice olja,...vse premešam in dam na ventilacijo pečt na 200oC. Hitro in hrustljavo pečen!
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 16.2.2009 20:56:32
|
|
|
|
kaya2007
|
meni se tudi normalno zapeče, ga pa dam pod žar+ventilator, brez ventilatorja ni bilo tolk fajn..
|
|
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 16.2.2009 22:03:33
|
|
|
|
barika
|
olupljenega in narezanega na kose (tako kot za krompir v kosig) ga v posodi premešam z olivnim oljem soljo, česnom v prahu in rožmarinom. pustim par minutk, potem ga na peki papriju spečem v mikrovalovki, da je malo hrustljav ... super dobro , zraven pa kakšna solata, zrezki itd ...
|
|
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 19.2.2009 9:54:14
|
|
|
|
muška
|
res zalto rumen in res hrustljav krompir nastane, če ga daš v mrzlo pečico. To potem vklopiš in ko je krompir pečen šele TAKRAT soliš, nič prej! Olja dam samo za vzorec, v glavnem krompir se ne prijema in je res tisti ta pravi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?