|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razpokani nohtki
16.2.2009 11:21:52   
livia
Pri hčerki (3 leta) sem opazila, da ima na rokah vse nohte razcepljene. V bistvu se ji zgornja plast kot lušči. Kaj naj naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razpokani nohtki
16.2.2009 14:48:55   
diva 4
Jaz jih imam 30+ , pa se mi to tudi dogaja.Še nisem našla recepta , ki bi to odpravil.Edino ,ko sem bila noseča sem imela res krasne nohte. Tako , da če najdeš rešitev mi javi user posted image .

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 15:28:25   
Lalica1
To je imela tudi moja hčerka. Predvsem na nogah je bilo precej grdo. Pa se mi zdi, da je minilo. Ne bi pa vedela zakaj je minilo. Po moje je kaj povezano s hrano oz. pomanjkanjem česa. Ali pa otroci to prerasejo. 

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 16:13:46   
maya2
Jaz imam enako težavo oz. hčerka. Pa sem najprej mislila da je to zato, ker si nohte rani, zdaj pa vidim da ni tako. Če kaj ugotoviš javi user posted image , sem pa že razmišljala da bom vprašala na sistematskem k ga bomo imeli pri treh letih. 

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 8:04:32   
anja07
Pozdravljeni!

Pri moji hčerki se pa lušči zgornja plast nohta samo na palcih na roki. Zadnjič smo imeli posvetovalnico in sem zdravnico vprašala če to morda pomeni kakšno pomanjkanje vitamina ali kaj podobnega, pa mi je odgovorila da se to ponavadi lušči v zimskih mesecih ter da bo minilo.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?