|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tobogan-za 1.rd?
22.4.2005 18:00:47   
Mateja17
Živjo,

Naša punca bo naslednji mesec praznovala svoj prvi rojstni dan. Radi bi ji kupili kakšno večje darilo pa mi je idej kar zmanjkalo.

Zanima me kakšne so vaše izkušnje s tobogani in enoletniki? Ali so za tobogan še premajni, ali pa se mogoče dobijo tobogani za takšno starost in kje?

Kakšnega darila pa so bili veseli vaši enoletniki.

lp,
Mateja:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tobogan-za 1.rd?
22.4.2005 19:34:03   
bskrle
Naša je dobila gugalnico in bazenček za kopanje, pride zelo prav. Tobogan je zanimivo in lepo darilo.

(odgovor članu Mateja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tobogan-za 1.rd?
22.4.2005 19:36:44   
NinaŠ
Tudi jaz sem razmišljala o takem darilu... pa sem najprej preizkusila pri prijateljici in ugotovila, da Anžetu ni nič kaj posebaj všeč (saj upiral se ni, ampak navdušenja pa tud ni pokazal), poleg tega pa se ne zna sam peljat sede - vedno ga je prevrnilo na hrbet. Jaz sem se premislila, tebi pa tud svetujem, da najprej mal kje poizkusiš.
Odločili pa smo se, da ko bomo kupovali tobogan bomo kupili kakega večjega, da ne bo imel čez pol leta že "noge do tal" ko se bo gor vsedel in bo tako delal veselje dalj časa.

Na koncu sva mu kupila možička kopitljačka in eno račko na palici, ki jo potiska pred seboj. Najbolj navdušen pa je nad darilom babice (oz. prababice), ki mu je kupila kolo - takega seveda ki ima roč, da ga midva potiskava.

LP

(odgovor članu Mateja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tobogan-za 1.rd?
22.4.2005 21:28:13   
Mateja17
Hvala vama za odgovore. NinaŠ prepričala si me..... Zdaj sem pa res v dilemi, kaj kupiti.... Se mi zdi, da je od 18. meseca dalje vse lažje ....

lp,
Mateja

(odgovor članu Mateja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tobogan-za 1.rd?
22.4.2005 22:31:37   
Anonimen
Ja, mis mo kupili tak mali toboganček za eno leto. Pri dveh letih se je pa res včasih dol zapeljal. Kakšnih petkrat. Sedaj ga včasih zvleče pred posteljo, da spleza gor, da gre lahko sam v posteljo. To je vse, kar smo imeli od tega majhnega tobogana.
Tako kolo, kot pravi Nina, je pa super. Kupila sem ga, ko je bil Tibor star leto in 3 mesece. Eno leto smo ga uporabljali namesto vozička. Ampak mora biti tako kolo, ki se ga da vižati s tisto palico, ker otrok niti naravnost ne zna voziti, potem moraš pa prednje kolo skozi v zraku držati. Kolo je super darilo.

(odgovor članu Mateja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tobogan-za 1.rd?
23.4.2005 8:21:21   
Anonimen
Midva sva ji ga kupila zadnjič v Mercatorju k je bil v akciji. Je čist not padla. V enem dnevu se je naučila gor zlezt in se usest in peljat. Superca. Dokler se ni čez cca. 14 dni naučila, da se da peljat tudi z glavo naprej in po kolenih. Zdaj ga imamo sestavljenga samo kadar je kdo zraven (zaenkrat je še v dnevni, je pa ta majhen). Aja, Lea je stara leto in pol. Meni se zdi fino darilo.

(odgovor članu Mateja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tobogan-za 1.rd?
23.4.2005 8:24:32   
BARBARA R.
Tudi mi bomo za prvi rojstni dan kupili tobogan.Kolegica ima 3 leta starega sina in mu je bil tobogan zelo interesanten.Tako za zunaj kot v stanovanju.Mu je pa ravno zaradi skrbi, da ga prehitro ne preraste, kupila malo večjega.Vendar je meni svetovala najmanjšo varijanto s tremi stopničkami in višio največ 1 meter.
Tako da je moja odločitev padla.O vtisih in zadovoljstvu pa čez dober mesec.

:muca:

(odgovor članu Mateja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tobogan-za 1.rd?
23.4.2005 11:21:34   
malika
naš je bil popolnoma nor na tobogane še preden je shodil, zdaj se mu pa itak meša ko kje katerega vidi.

pri naši hiši bi to bilo idealno darilo :bravo:

(odgovor članu Mateja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.