|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE a dans nič?
22.4.2005 14:44:40   
Grascakinja
No, nas bom pa jaz više prestavila, čeprav imam malo malo časa...

Danes se kljub bolniški pripravljam, da grem proti večeru na podelitev diplome :bravo:, pa moram bit lepa, sijoča nosečka diplomantka. Bova šla kar oba z buškom (kot da je še kaka druga možnost:)-), ker sva tudi skupaj diplomirala, samo jaz še takrat nisem vedela za svoje srečno :nosecka: stanje.

Sem vesela, ker je na ta veseli dan tudi sonček in bo vse fino.

Kaj pa ve? Tiste, ki se učite, verjetno danes težko zdržite notri... pa saj bo! Cipreska, je tvoj MV kaj bolje? Kako kaj dvojne brce petreCBU? Upam, da je Tinka74 že bolj pomirjena in se pospešeno pripravlja na dopust? Pa ostale Julije?

Jaz vam želim lep dan!!!:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE a dans nič?
22.4.2005 15:18:29   
anckabancka
Uau, pupa25 čestitam!
Kje je še moja diploma.... Bo treba še kar nekaj izpitov dat skozi.

Jaz pa čez 15 minut šibam na faks, ker moramo s sošolkami nekaj delat po skupinah in se dobimo ob štirih.
Dopoldne pa sem šla mal sodelavke v službo pogledat. In sem bla čist razočarana, ko so rekle, da mi ni nič trebuh zrasel od prejšnjič, pa se nismo videle več kot en mesec. Zdej sm pa zakompleksana nosečka, ker nimam dost velikega trebuha. A je res tko majhen? Pokukajte v album... Res imam obseg samo 93 cm, ampak pred nosečnostjo tud nisem mela prav velikega.

Ful bi šla mal na morje, se sončku kazat, pa vse kaže, da do poroda ne bo nič, pol pa itak spet ne...
Pa bom že preživela, čeprav sem bolj morski deklica. Imam vsaj dobre razloge, da ne bom videla morja.

Dobro, julčice uživejte v sončku pa se tipkamo!

Anči:muca:

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE a dans nič?
22.4.2005 15:46:59   
petraCBU
Evo mene! Ja, pa čestitke za diplomo :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem se dopoldne oglasila v moji službi, da so vsi na kup leteli, me občudovali, božali moj trebuh, pa "iiiii" in "oooo", pa "aaaaa" - kar malo nerodno mi je bilo...

Zdajle greva pa z :love: po rože za vrt. Joj, kok bomo imeli lepo :bravo:

Julijke, a veste kaj: ko bom imela doma vse zrihtano (tam sredi maja) - vas bom kar vse povabila k sebi na sladoled! A prov?! :)
LP
P.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE a dans nič?
22.4.2005 16:07:36   
pravljica
ancka, lep bauhek...madonca mate ene lepo postavco :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE a dans nič?
22.4.2005 18:46:16   
PBJ
Hojla, drage :nosecka:.

Danes se pa tudi jaz javljam. Bil je kar lep dan, čeprav je kljub sončku tukaj na Štajerskem precej, precej hladno.

Moj :duda: pridno telovadi in se razteguje, tako da trebuh včasih ni ničemur podoben:):).

Ta teden smo kupili nov avto, tako da bomo imeli dovolj prostora vsi trije...no, ko pa takole razmišljam so so pa pred leti tudi vozili, čeprav s fički in jugeci:):). Sedaj moramo nabaviti še lupinico. Jaz sem gledala eno pri spletni trgovini Sonček za 34.000 (Romerjevo-Baby safe plus)in so cene bolj ugodne kot drugod. Me pa zanima, če je katera že kaj kupila preko te spletne trgovine in kako je bila zadovoljna?!!!

Zdaj si bom privoščila eno pomarančo...zadnje čase mi zelo pašejo, samo morajo biti bolj kisle.

Lp vsem:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE a dans nič?
23.4.2005 7:13:30   
CIPRESA
Včeraj nisem imela nič časa za pisat, sem bila ves čas pred hišo, je moj možek že prvič pokosil travo in malo smo pospravljali okrog hiše (no jaz sem bolj opazovala od daleč).
Moj MV - še ne vem imam v torek ginekologinjo in me je že zdaj strah. Bo pritisk spet narasel kot vedno v zdravstvenih domovih.

Drugače pa ni sprememb, imam pa večkrat občutek, ko gledam vaše trebuščke in KG da sem jaz ene posebne vrste nosečka. Imam že pridelanih 9,5KG in trebuh okrog 97 cm, nevem če še katera tako pridno napreduje kot jaz. Pozna pa se skoraj nič ko oblečem kaj ohlapnega, tako da moram vedno oblečt nekaj oprijetega da se mi vidi. Je ravno včeraj sestrična rekla da ne bi vedela če nebi povedala...halooo....
Bom pa kmal dala v album slikice, se bom potrudla, malo težje bo ker nimam digitalca, ampak upam da bo.

Pa en lep sončen pozdrav od :nosecka: CIPRESE

Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE a dans nič?
23.4.2005 11:57:27   
Pia73
No, pa da se vam še jaz javim po dolgem času,.....

Vidim, da ste same tvigice med julijkami. Če bi nas postavili skupaj sem sigurno jaz največji :sloncek: Pa kaj čem, če imam velik apetit. :zmeden2: Skratka na tehtnico sploh ne grem več,... :(( Predvidevam, da imam že kakšnih 12 kg + pa obseg trebuha tudi kar čez 100 cm,....... Eh, bo že.

Sicer pa še vedno delam in če bo šlo vse po sreči, delam še maja. Me pa danes nekaj grlo boli in se slabo počutim. Mogoče sem se nalezla od sina, ki ima škrlatinko, čeprav me čudi, ker je šele včeraj zakuhal. Upam, da se mi bo uspelo pozdravit in da mi ne sledi kakšen antibiotik. Tega se res ne veselim. Pa še naslednji teden so dopusti v službi in bo res panika, če me ne bo. Eh, bo že,...

Glede kupovanja pa naj vam povem, da jaz še skoraj nič nisem kupila z izjemo par bodijev. Sicer pa imam še veliko od prvega sina, pa sedaj bo spet fantek. Voziček pa bomo šli kupovati, ko ostanem doma.

Aja, papirje pa si bom jaz urejala čisto v začetku junija, ker bi rada, da mi gre v porodniško še majska plača. In oni vzamejo zadnjih 12 mesecev, npr. jaz bom prinesla papirje 01.06 in oni mi bodo vzeli plačo za maj 2005 in še drugih 11 plač za nazaj, sem preverila na centru za socialno delo. Pa preverila sem, v sumo za porodniško gredo vsi prejemki od katerih je bil odveden prispevek za porodniško varstvo, torej tudi 13. plača in plačilo stimulacije. Pri prvi porosdniški mi tega niso upoštevali sedaj pa se bom sama potrudila, da mi bodo. Toliko o tem, če katero zanima!

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 27t 1/7

Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE a dans nič?
23.4.2005 12:26:06   
Anonimen
Sam tolk na brzinco...ker pakiram za na :morje:

Pia, tkole je:
če greš na CSD recimo 3.6. ti upoštevajo vse prihodke do vključno 31.5. Kar pa majska plača NI, ker majsko plačo dobiš junija, aprilsko dobiš MAJA!!! Ker plače za tekoči mesec ne moreš dobit isti mesec. Sploh pa ne moreš dobit dveh plač isti mesec. Na žalost je tko :(
Sem se tud sama pozanimala, ker se mi ful gre,da še majsko plačo notri zbašem...pa ne gre :((

Uglavnem, moje drage Julije, uživajte v teh 9ih dneh, ko me ne bo :rozica:
Obljubim, da se bom kej spomnila na vas, ko bom metala kamenčke v morje :)-

Pa-pa
vaša Tinka :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE a dans nič?
23.4.2005 12:32:38   
Grascakinja
Tinka UŽIVAJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!

:morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje:

Pogrešalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?