Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 22.4.2005 13:34:02
|
|
|
|
naja78
|
ej lanči,moja pikica,ti bom kr jaz povedala,......štej si te gibe,ker če se to dogaja cca 1 tedn oz.10 dni bo kmalu :duda:.sploh če je bilo po 8. p.s.sem mal forum zgrešla,kaj. sploh če je
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 22.4.2005 13:35:16
|
|
|
|
valentina.
|
Naš je tudi ena lenobica in mi je že skrbi delal ko ga po par res gibčnih dneh potem skoraj nisem čutila, razen zvečer. Potem ga pa spet prime in par dni brca ko zmešan. Zdaj sem se kar navadila na to, čeprav bi najraje videla, da stalno divja :). Po mojem je kar normalno. Kar se štetja gibov tiče, se mi zdi, da je to bolj za na koncu nosečnosti štet. Bo že kakšna popravila, če se motim :zmeden:. LP, valentina
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 22.4.2005 13:37:08
|
|
|
|
naja78
|
naj še druge povedo,samo kokr se jaz spomnim,je to to,ampak ZDRŽI ŠE MALO.
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 22.4.2005 13:45:32
|
|
|
|
Spicy Black
|
Tvoj pikec se po moje še vedno giba dovolj le prostora ima še veliko tako, da ti ne čutiš prav vseh. Gibe pa se začne šteti v zadnjem mesecu, mora jih biti 10 v 12ih urah. Ti kar brez skrbi, če pa to ne pomaga pa lahko še vedno pokličeš G in vprašaš za mnenje. Lp
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 22.4.2005 13:56:20
|
|
|
|
darjatimci
|
Desetkrat na dan velja za proti koncu nosečnosti,ko se otroček umiri.
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 22.4.2005 14:13:48
|
|
|
|
k1
|
jaz vsekakor priporočam štetje - sem jih morala tudi v bolnici, kjer sem bila zaradi visokega pritiska. no, mi smo zaključili nosečnost predčasno - v 30t. sicer pa imaš še vedno možnost poklicat g. in vprašat, če si v dvomih... lp
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 22.4.2005 14:16:56
|
|
|
|
dory
|
Vsekakor svetujem redno stetje...in taksno dogajanje se zdalec ne pomeni poroda...si le mal prezgodnja....zato,ce ti kaj ne bo ok takoj poklici G in se pridi pokazat..ce pa te zraven spremljajo se kake druge bolecine,kot tiscanje navzdol,otrdevanje trebuha...pa takoj do G!
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 22.4.2005 21:32:00
|
|
|
|
Pia73
|
Moj je tudi kakšen dan tako miren, da mi ni nič kaj všeč. Hvalabogu imam za sabo že eno nosečnost in vem, da je to normalno, čeprav imam najraje, če je zelo živahen, ker me sicer vseeno skrbi. Po mojem kak dan ali par dni ležijo tako, da jih je manj čutiti. Če pa se ti zdi, da je vseeno premalo pa le pojdi do G. Jaz sem šla enkrat v prvi nosečnosti in je poslušala samo srček in sem vsa pomirjena in vesela šla domov.
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 23.4.2005 11:14:54
|
|
|
|
rainbow
|
Absolutno spremljaj gibanje, če se ti zdi sumljivo, pojdi k zdravniku. lp
|
|
|
|
VPRAŠANJE GLEDE GIBOV???? 24.4.2005 10:17:48
|
|
|
|
ribica.
|
Ti le spremljaj gibe. Če bo preveč miren, ga poskusi zbuditi, da vidiš, če je ok. Meni se je tudi zgodilo, da je enkrat sploh nisem čutila, neglede na to koliko sem jo drezala. Bila sem čisto pri koncu nosečnosti, ampak tolažba ,da bo kmalo zunaj, v tem primetu pač ni bila na mestu. Tamala se namreč sploh ni premaknila in nisem mogla čakati do naslednjega jutra, v upanju da bo vse ok. sem šla na bolnico, pa je spala tako trdo. Hvala bogu! Če se ti to zgodi, pojdi raje na ctg, ker nikol ne veš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?