|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copatki proizvajalca MIGI v MB??
22.4.2005 10:00:09   
tilka
Kje v MB bi lahko kupila copatke tega proizvajalca, ki je iz Tržiča? Mi svetujete še kakšne druge dobre copatke? Morajo biti visoke, ker ima naša visoki nart.
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.4.2005 10:12:16   
Lenny
Mi smo kupili Superfit-ove na vezalke in tako rešili visoki nart. Kaj pa, če ti tržičani povedo, kje jih v Mb prodajajo? Ali pa ti jih celo pošljejo po povzetju?
Lp

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2005 10:55:00   
tilka
Saj tudi super fitove so dobre, samo kje si jih kupila? Tam kjer sem jih jaz kupovala za mojo prvo, tiste trgovine več ni. Se jih dobi tudi pri Cicibanu?

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2005 11:04:03   
Lenny
Superfitove dobiš v City-ju na vrhu, v trgovini Pika, ali pa v pritličju v trgovini Kopitarna Sevnica. Ciciban ima pa menda samo svoje. Ja, pa pri Massu v bivšem Kviku sem jih tudi že videla.
Lp

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
22.4.2005 14:01:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2005 22:37:27   
taca
Kje imajo pa dobre copatke v LJ?

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2005 13:43:56   
naniplus4
Če vam drugi copatki res ne pašejo, ti jih lahko pošljemo, verjetno bi ti jih poslala tudi gospa Mihaela Gros, ki je lastnica ... firme Migi. So Na jasi, mislim, da je v imeniku pod Ročevnica, mi smo pa dokaj blizu (5 min), tako da se lahko tudi zmenimo...

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?