Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 12:51:15
|
|
|
|
Volga
|
Je ni več na RR s prejšnjim nickom, otišla u nepovrat
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 12:53:19
|
|
|
|
puppa
|
Aha.... logično. A pa ni bilo javno obelodanjeno? Al kako?
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 12:54:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppa Aha.... logično. A pa ni bilo javno obelodanjeno? Al kako? ja, je bilo, menda se je potem sama javila.
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 12:57:01
|
|
|
|
abc100
|
Kje pa je ta tema? A so jo zbrisali?
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 13:00:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Kje pa je ta tema? A so jo zbrisali? Ja, itak, kaj pa misliš.
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 13:01:04
|
|
|
|
Rožica I
|
Tema je zbrisana, kdo pa je, pa še zdaj ne vemo. Glede na to, da se je baje sama javila, ne razumem, zakaj je vse tako v molk zavito glede tega ?! Če se je pa na koncu še izpisala, pa sploh?! Po moje nekatere veste, kdo je bila - a je tako težko povedat, magari na ZS? Sicer me danes pravzaprav sploh več ne zanima, je tema že passe, ampak tist in drug dan me je pa res firbec matral .
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 13:02:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Tema je zbrisana, kdo pa je, pa še zdaj ne vemo. Glede na to, da se je baje sama javila, ne razumem, zakaj je vse tako v molk zavito glede tega ?! Če se je pa na koncu še izpisala, pa sploh?! Po moje nekatere veste, kdo je bila - a je tako težko povedat, magari na ZS? Sicer me danes pravzaprav sploh več ne zanima, je tema že passe, ampak tist in drug dan me je pa res firbec matral . Saj tukaj vse lepo piše http://www.ringaraja.net/forum/Kje_je_tema%3F/m_3796704/tm.htm
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 13:05:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
To je pa moralo biti zanimivo. O čem se je pa šlo? To, da grejo kakšne ženske delat več splavov pa sploh ni nobena redkost. A je bilo to jabolko spora?....Jao meni, baba firbčna
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 13:11:15
|
|
|
|
Rožica I
|
Thanks' . Kako je bilo že z njo drgač ? Vse v redu? Je bila to njena ena in edina reinkarnacija ? Ali bo prišla nazaj pod novim nickom Lundgren ali Bruce Lee?
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 13:31:57
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Thanks' . Kako je bilo že z njo drgač ? Vse v redu? Je bila to njena ena in edina reinkarnacija ? Ali bo prišla nazaj pod novim nickom Lundgren ali Bruce Lee? Dobra !! Ne morem verjat kaj vse eni nosijo v svojem piskru.
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 18:28:36
|
|
|
|
čipka
|
Ja, vandame je bila. Spomnim se samo, da je napisala v enem stavku neki tazga : to sem bila jaz , se opravičujem. Neki tazga. Sej pol ji je Mišni lepo napisala, da drugič pa naj se zaščiti. -v tem stilu
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 20:24:33
|
|
|
|
marjetica23
|
Internet mi je crknu kaii se je dogajal?
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 20:37:33
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 Internet mi je crknu kaii se je dogajal? bilo je zelo zanimivo , še posebej proti koncu. ---samo eni imajo pa res prepih v glavi, da tekele pišejo ---
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 20:44:32
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 Internet mi je crknu kaii se je dogajal? bilo je zelo zanimivo , še posebej proti koncu. ---samo eni imajo pa res prepih v glavi, da tekele pišejo --- Ma ja.. ženska je pač karikirala eno situacijo, jo napihnila, zato, da bi videla, do katere mere goreče zagovornice splava, le-to odobravajo. Nič posebnega. Saj ni nobene osebno prizadela, ali kako??
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 20:45:51
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 Internet mi je crknu kaii se je dogajal? bilo je zelo zanimivo , še posebej proti koncu. ---samo eni imajo pa res prepih v glavi, da tekele pišejo --- Ma ja.. ženska je pač karikirala eno situacijo, jo napihnila, zato, da bi videla, do katere mere goreče zagovornice splava, le-to odobravajo. Nič posebnega. Saj ni nobene osebno prizadela, ali kako?? aja
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 13.2.2009 21:59:57
|
|
|
|
Ancy
|
Ok, sej vem da je bla tema provokativno zastavljena, ampak 6 umetnih splavov ni taka znanstvena fantastika kot si zgleda nekateri tukaj gor mislite.........
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 14.2.2009 19:33:40
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Marsikatera tle gor se trudi da bi zanosila tudi po več let , ko pa slišiš da katera dela po več splavov z namenom se pa malo zamisliš oz naj se zamisli tista ,ki to počne.
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 15.2.2009 10:23:10
|
|
|
|
amaya
|
dobro da obstajajo provokatorke...mogoče jim celo kaj plačajo
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 15.2.2009 10:24:42
|
|
|
|
marjetica23
|
je pa res baraba
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 18.2.2009 18:34:46
|
|
|
|
brigitaa
|
Sam mal, kje pa je una od včer al pa tm tm..., ki je imela pr 18-ih 30-let starga tipa in bi imela kr froca z njim? Ne najdem nč...sam mi je dvignla obrate
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 18.2.2009 21:42:44
|
|
|
|
muška
|
aja, kje pa je bilo to?
|
|
|
|
RE: A že vemo, kdo je bila anonimka? 18.2.2009 22:26:14
|
|
|
|
benika
|
Na forumu Želimo si novega člana.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?