|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaskrbljena
12.2.2009 16:21:39   
Nataan
Danes sem naredila test nosečnosti in je pozitiven. Skrbi me, ker sem bila dopoldne pri kozmetičarki in mi je naredila limfno drenažo z neko napravo in tudi čez trebuh mi je dala, me je kar fejst stiskalo. Ful me skrbi, nisem vedela, da sem noseča, imam osem mesecev starega fantka in sem imela zelo neredno menstruacijo, ... pa sem vseeno naredila test, ker že kar nekaj časa nisme mela menstruacije, bilo je zelo malo možnosti, da bi sploh zanosila.. zdaj me pa tako zelo skrbi. Dvigovala sem malega, pa tudi druge težke stvari, tudi smučala sem. Od vsega pa me najbolj skrbi ta drenaža, upam, da to ne vpliva slabo na plod, mi katera zna povedat?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaskrbljena
12.2.2009 16:34:24   
Anonimen
Če je drenaža vplivala,boš pomoje kmalu videla ampak ni to tako občutljivouser posted image Oh,kolko boš še tamalga prenosilauser posted image Sej bo,kar korajžnouser posted image

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2009 19:07:48   
hubi
Nič bat, v maternici so zavarovani kot severni medvedje. Pa na dvigovanje in podobno je telo tudi navajeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2009 19:13:36   
lukec
Brez skrbi. Tvoj otrok je še čisto majhna pikica in je v trebuhu tako varen, kot ne bo nikoli več v življenju. Pa čestitkeuser posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2009 21:43:39   
blaža
ne bit v skrbeh. Narava že poskrbi da so otročki dovolj zavarovani, če pride do ss, pa ponavadi pride, ker je kaj z otročkom narobe in ne ker ti dviguješ otročka.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2009 8:50:40   
Anonimen
Ne skrbi, sva na istem, moj je star 8 mesecev, jaz pa 3 mesece noseča. Ga cel dan dvigujem, nosim gor in dol po hiši, hodim z njim po dve uri zunaj, pa zaenkrat ni nič narobe.

Sicer ga kopam ne več, ga mož, vendar to je tudi edina stvar, ki sem jo nehala delati ko sem izvedela da sem noseča.

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?