Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dodatek za veliko družino 11.2.2009 11:31:14
|
|
|
|
cgorjanc
|
Dobila odločbo glih včeraj CSD Šentjur.Za 4 otroke 465e.
|
|
|
|
RE: dodatek za veliko družino 11.2.2009 15:16:13
|
|
|
|
CUKRČEK
|
378 eurov za 3 otroke sem pa danes dobila odločbo
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 11.2.2009 15:22:14 >
|
|
RE: dodatek za veliko družino 11.2.2009 16:48:02
|
|
|
|
lelaval
|
V MB še niso nič poslali
|
|
RE: dodatek za veliko družino 11.2.2009 16:57:18
|
|
|
|
FORZA
|
Jas še tut nisem dobila odločbe. Samo če že pošiljajo, kdaj bojo kaj nakazovali?? Na strani CSD Šiška kdaj bo znano koliko bo dodatka za veliko družino in kdaj bo nakazilo. Odgovor: Predvidevamo, da bomo več vedeli v mesecu marcu 2009
|
|
|
|
RE: dodatek za veliko družino 11.2.2009 19:04:19
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Odločbo dobila danes kdaj pa bo dnar pa nimam pojma.Ponavadi je okrog 21 če se ne motim
|
|
|
|
RE: dodatek za veliko družino 11.2.2009 22:36:01
|
|
|
|
arabela*
|
pardon,ker smetam temo. Samo me zanima,a je ta dodatek v bistvu otroški dodatek ali je to posebej??
|
|
RE: dodatek za veliko družino 12.2.2009 10:19:35
|
|
|
|
FORZA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pardon,ker smetam temo. Samo me zanima,a je ta dodatek v bistvu otroški dodatek ali je to posebej?? To je posebej dodatek enkrat na leto za veliko družino tri ali več otrok.
|
|
|
|
RE: dodatek za veliko družino 12.2.2009 22:44:52
|
|
|
|
princeska29
|
moja kolegica pa je dobila kar dve odločbi in to eno za leto 2007 in drugo za 2008 in na obeh ima zapisano da se ji denarni dodatek za veliko družino nakaže!!sedaj pa jo zanima če bo dobila obojno nakazano!!!????ima pa tri otroke 15let,10let in 1 leto stari otroci
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.