|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja porodna izkusnja
21.4.2005 11:51:27   
sminc
Zivjo. Po novem se vam oglašam v 2 kosih. V petek sem 8 dni pred rokom rodila najlepšega fantka na svetu- Jakoba Eneja težkega 3130g in dolgega 52 cm. Že teden dni prej se mi je začel izločat cepek bele barve in v cetrtek sem kar čutila da bo kmalu. Morda je vse sprožil moj ati, ker je tisti dan bil sprejet v bolnico ( neka infekcija) in sem se full ustrasila. Ponoci sem full težko vstajala in imela obcutek kot da imam skalo v trebuhu, ob 4 zjutraj pa mi je odtekla voda. Bolelo ni se nic. Ob 5 sva prisla v porodnišnico v Nm. V PO nisem upala zaradi razpoka. No pregledali so me in popadki so bili na 3 min. Ob 6 sem bila v porodni sobi, bolečine take kot pri hujsi menstri, po pregledu bila odprta že 4-5 cm, dobila EA. Takojsne olajsanje ki je trajalo do pol 9. Potem je bolelo a se da preživet sam dihat je treba globoko. Pozabite na pasje dihanje, verjemite da je lažje. No malo pred 9 sem ZAHTEVALA drugo dozo EA a je babica rekla da ni casa, da bomo zdaj pa pritiskali. To smo naredili 3 krat in moj soncek je bil zunaj. Porod kot v sanjah in tako sem se ga bala. Rezana tudi nisem bila.
Dva dni je bil moj soncek malo zaspan in so se sestre posteno namatrale da sva uspela speljat dojenje. Pa je ratalo. Res lepa hvala NM porodnisnici, ki je super. Vse sestre so bile zelo prijazne in so mi pomagale vedno ko sem prosila. V torek sva prisla domov in zdaj pridno papava in se crkljava. Moram se pohvalit in potrkat hkrati, da je moj Jakob zelo potrpežljiv in priden ,ter se samo smejcka. Lp zaenkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moja porodna izkusnja
21.4.2005 12:12:17   
clea
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKE mamici, atiju in malemu sončku

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moja porodna izkusnja
21.4.2005 12:20:07   
total
ČESTITKE:bravo: IN VELIKO CARTANJA:bravo:

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moja porodna izkusnja
21.4.2005 13:45:30   
Tricia
ČESTITAM tud jst :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moja porodna izkusnja
21.4.2005 14:04:04   
atinav
Čestitke:rozica::love::rozica::love::rozica::love::rozica:

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moja porodna izkusnja
21.4.2005 14:32:26   
Edna
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tudi od mene!

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moja porodna izkusnja
21.4.2005 14:50:34   
lutkica
Sminc, iskrene čestitke še od naju :rozica: Veliko cartanja in užitkov ob previjanju male ritke 9nebesa
L in :duda: (še 10 dni)

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moja porodna izkusnja
23.4.2005 21:38:28   
aknirad
Čestitke!!!

Imama pa še eno vprašanje.
Tudi sama bom rodila (konec julija) v porodnišnici v NM, pa me zanima kako je kaj pri njih urejeno glede EA oz. kakšen je postopek za EA?

lp.

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?