Pia73
|
Tjazy, Običajno se mi sploh ne da brati tvojih filozofiranj kaj šele komentirati, samo tule ti pa moram oporekati. Praviš, da je življenje preprosto pa si si dal že zapleteno ime, da ne govorim o drugih ne preprostostih, ki jih stalno razlagaš,... Skratka jaz sem pristaš kazni. Res! In se ne strinjam s teboj in s tvojim pogledom na vzgojo. Seveda jaz nekaj lahko storim otrok pa ne. Ko je npr. moj sin shodil, ni smel iti sam po stopnicah, ker so strme, jaz pa sem seveda lahko šla,... Pa predalov ni smel odpirati, da si ne bi priškrnil prstov, jaz pa sem jih lahko,... pa vroče vode ne sme odpirati, ker se lahko popari, jaz pa jo lahko,... in nešteto takih situacij je v življenju. Ja, otrok mora vedeti, da nekatzerih stvari ne sme početi, čeprav jih jaz počnem! Jaz tudi ne smem početi vsega, v službi, v lokalu, v trgovini, kar pa morda nekdo počne,... moj šef, pijanec, prodajalka,... Tako je to. Življenje pač, veš! In ni res, da jaz ortoka kaznujem, ker nimam časa zanj. Če ga kaznujem jaz ga npr. kaznujem tako, da mu prepovem gledati risanko kar pomeni, da sem moram več ukvarjati z njim, čeprav bi on raje gledal risanko. Tako, da pri meni je ravno obratno. Rada bi, čez, ne vem koliko so sedaj stari tvoji otroci, eden vem, da se je ravnokar rodil, videla tvoje otroke in videla kako ti je uspelo,... Lahko, da bo tebi uspelo, meni pa ne,... Ampak strinjam pa se ne s teboj,............ LP Pia73
|