|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neoangin
7.2.2009 10:20:14   
Flufi
Imam boleče grlo in kašljam kot nora (sploh ponoči), zato že par dni ponoči jemljem Neoangin.
Danes pa mi v lekarni rečejo, da ni priporočljiv v nosečnosti, kajti ni raziskav, da lahko škodljivo vpliva na plod.
Sedaj se grozno počutim, ker sem pojedla vsaj eno ploščico. Je katera jemala Neoangin med nosečnostjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neoangin
7.2.2009 10:22:58   
Anonimen
Jaz sem jedla za grlo Islamoos, kjer ravno tako ni raziskav in mi je farmacevtka zagotovila da lahko.

(odgovor članu Flufi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2009 10:24:33   
Blueeyes
jz sem tud hotla najprej jest Neoangin... sem si ga tud že kupila, pol sem se pa spomnila da ga ne smem in sem ga dala eni frendici k je bla ravno takrat tud neki bolana... jz sem si šla pa po Granobil... men je pomagal.. pa še dobr je po okusu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2009 10:24:39   
brigita23
so ga tudi meni odsvetovali, sem imiela teden nazaj iste problemeuser posted image , lajšala oz. pozdravila sem se z GRANOBILOM, ki ga lahko nosečnice uživajo, pa seveda veliko čaja, medu, limone in HALS BONBONI.

čimprej se pozdravi

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Flufi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2009 10:48:57   
Miška2006
Neoangin res ni priporočljiv.

Jst sem jemala Granobil.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2009 10:51:48   
African queen
Tudi meni je pomagal Granobil!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2009 10:54:10   
BLAŽIKA
Tudi meni so dali v lekarni samo granobil.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2009 20:34:47   
Paštetka
Namesto neoangina vseh podobnih zadev pojdi raje v Müller ali katero drugo štacuno pa mentolove ali katere druge bonbone. Jaz vedno jem Pullmol Hustenbonbons ali mentolove če me boli grlo. Pa tudi moja dva otroka jih jesta. To mi je priporočal G v času nosečnosti: "te bonbone lahko poješ kolikorželiš pomagajo pa glih toliko kot neoangin, ki ima v sebi še druge snovi, ki lahko škodijo plodu. "

In res namesto sirupov raje dam otrokoma te bonbone, ki ravno tako pomagajo, pa še bolj srečna sta, da jih lahko jesta. Pa jaz jih skoz nosim v torbi.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2009 23:26:16   
Bubble
Tudi jaz med nosečnostjo nisem jemala Neoangina, ker so mi to povedali v lekarni. Probaj z medom, počasi ga liži, nekaterim pomaga...srečno

(odgovor članu Flufi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?