Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še enkrat zavarovanje-zda 20.4.2005 12:55:44
|
|
|
|
vesnaRR
|
Midva sva imela Coris in to dvojni znesek - tam se namreč plača čisto vse. Je pa res da smo mi potovali in bili daljši čas. Primerjaj kaj se ti splača glede na to kam gresta, koliko časa bosta in kaj ponujajo zavarovalnice (mislim da sta samo dve možnosti). Pa če gresta preko kakšne agencije naj vprašata tam. Lp, Vesna
|
|
|
|
Še enkrat zavarovanje-zda 20.4.2005 13:06:44
|
|
|
|
clea
|
Vesna hvala!!! Bosta vzela isto kot vi,ker gresta za 3 tedne,pa potovala bosta tako da je res bolje tako. Koliko časa ste pa vi potovala in kje ste to bili??? Še enkrat HVALA!!!:rozica: Lp,Clea
|
|
|
|
Še enkrat zavarovanje-zda 20.4.2005 13:26:48
|
|
|
|
vesnaRR
|
Mi smo bili slab mesec okoli, šli smo iz Chicaga vse do SZ v Seattle (Illinois, Iowa, Nebraska, South Dakota, Wyoming, Colorado, Utah, Idaho, Oregon, Washington). Samega potovanja je bilo dobrih 14 dni, ostalo pa smo bili v Seattlu pri prijateljih. Če bosta potovala z rent-a-carjem je pomembno, da plačata vsa dodatna zavarovanja avta (razen za krajo njihovih stvari iz avta lahko spustijo če želijo). Če te še kaj zanima kar vprašaj. Lp, Vesna
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?