Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V imenu prijateljice, ki nima interneta 19.4.2005 19:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem to dobila v 8. tednu. Sem kar uporabila, ker se mi je skoraj zmešalo od srbeče bolečine. Pa je takoj pomagalo. Mislim, da g. ne bi tega predpisal, če bi bilo dejansko kaj na tem. On že ve, v katerih primerih pa lahko to predpiše. Ni priporočljivo, da bi katera kar sama poskusila s tem brez posveta z g.
|
|
|
|
V imenu prijateljice, ki nima interneta 19.4.2005 19:31:58
|
|
|
|
bobek05
|
Tudi jaz sem bila pribl. 2 meseca noseča, ko sem imela vnetje in mi je G kar takoj dal vaginalete Canesten (svečke). Takrat sem tudi jaz prebrala, da jih v prvih 3 mesecih nosečnosti ni dobro uporabljati... In jih nisem vstavila, ker me je preveč skrbelo za mojega sončka... Potem sem zaradi oddaljenosti menjala G in ta mi je rekel, da bomo z zdravljenjem še malo počakali, da dopolnim 3 mesece in mi je res komaj takrat dal recept. In takrat sem bila kar vesela, da sem še malo poačakala.. Kaj naj ti rečem? Jaz sem ravnala po svoji vesti in sem počakala do takrat, ko sem dopolnila 12t (tudi zato, ker vnetje še ni bilo tako hudo). Potem pa sem jih vstavila in vnetje je izginilo v 3 dneh. Meni ni žal, da sem takrat počakala.. In če vnetje ni prehudo, bi ji svetovala enako. Odločitev pa je še vedno njena. Če pa je vnetje močnejše, pa naj se še 1x posvetuje z G in mu pove, da jo pač skrbi glede navodil.. Ali pa vpraša v lekarni...
|
|
|
|
V imenu prijateljice, ki nima interneta 19.4.2005 19:36:33
|
|
|
|
NINA78
|
Pozdravljena. Jaz sem jemala svečke proti vnetju v 5./6. TN in v 8. TN (2 x po 7 svečk). Četudi mi je bilo po prvih vse OK, mi je ginekologinja svetovala naj vzamem še drugo škatlico, da se vnetje povsem pozdravi. Sedaj sem v 16. TN in nič narobe. Mislim, da te svečke ne škodijo - pa saj ginekolog že ve kaj ti lahko da in kaj ne. LP, Nina. :)
|
|
|
|
V imenu prijateljice, ki nima interneta 19.4.2005 20:11:09
|
|
|
|
barbara b
|
Jaz bi ji priporočala sedečo kopel v kamiličnem čaju, ki naj bo močno koncentriran. Meni osebno bolj pomaga kot svečke in kreme, oz. odkar uporabljam kamilice nimav več vnetij, prej pa so bila kar pogosta.:bravo:
|
|
|
|
V imenu prijateljice, ki nima interneta 19.4.2005 20:11:14
|
|
|
|
san
|
tudi meni je g predpisala eno canesten tableto, ko sem bila noseca okoli 8 tednov, s tem da sva prej poiskusili se dve drugi varianti, z nekim oljem in se ene druge svecke, pa tiste niso pomagale. po canestenu je bilo pa dobro in z mojim fantkom ni bilo nic narobe. lp s:)
|
|
|
|
V imenu prijateljice, ki nima interneta 19.4.2005 20:28:08
|
|
|
|
teta beta
|
Meni je G v 10t dala za vnetje boraks svečke, je rekla, da kaj drugega še ni za tisti čas. Je rekla tudi, da mi morda ne bodo dokončno vnetja pozdravile, ker so bolj švoh, ampak je bilo čisto dovolj. Mislim, da se jih kupi v lekarni brez recepta. Notri jih je 10, jaz sem jih lahko uporabila samo 5.
|
|
|
|
V imenu prijateljice, ki nima interneta 19.4.2005 20:34:12
|
|
|
|
KMALU
|
Hvala za odgovore, ji bom sporocila kaj ste napisale, da jo malo pomirim..
|
|
|
|
V imenu prijateljice, ki nima interneta 19.4.2005 20:34:53
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi meni je zaradi vnetja oz. belega toka predpisal iste tablete. Pa jih najprej nisem vzela, ker se mi je zdelo, da vnetje le ni tako hudo. Ko pa me je neznosno srbelo in peklo, pa sem jih le uporabila. V navodilih piše, da se pri nosečnicah in doječih navodilih dajejo določena zdravila le na predlog zdravnika zato, ker na teh dveh "tipih oseb" zdravil ne preizkušajo. Meni je moj G dejal, da mi ni potrebno skrbeti, saj so celo priporočljive v nosečnosti (med drugim vsebujejo tudi magnezij, ki pomaga proti krčem). Za vsako stvar, katero si v dvomih, pač vpršaj svojega G. LP in čim manj nevšečnosti vsem :nosecka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?