|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 18:47:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
19.4.2005 19:47:19   
NINA78
Pozdravljena!
Pri meni takih ekstremov glede čustev ni. Moram pa priznati, da sem bolj občutljiva - predvsem, če mi mož reče kaj bolj osorno ali s kakšno 'napačno' besedo. Kar takoj mi gre na jok.
Sicer pa tudi malo prestrašena - jutri imam pregled. Včeraj sem imela malo krvavega izcedka, ki je takoj minil, ampak vseeno ... to mi da takega straha, da je kaj (posebej še zato, ker sem prvič imela SS in strah še vedno obstaja).
Drugače pa se počutim res dobro. Sem pa na začetku 16. TN.
Pa lep večer s čimmanj 'slabimi' hormoni. ;););) NINA.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice
20.4.2005 6:30:26   
Udb
Jutro!
Moji hormoni so opazni samo kadar se na k oga zderem - mi tako paše! Drugače pa ni nekih razlik - jokam še ne. ;) Imam pa ful nihanja v energiji - enkrat me kar meče, potem sem pa na pol mrtva! Zanimivo!

Danes sem se ponoči nekaj premetavala in ko sem se ulegla na trebuh (kar je moj najljubši položaj), me je tako tiščalo, da nisem mogla spati!! A to pomeni da je konec s spanjem na bušitu, al je blo slučajno??

Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
20.4.2005 8:37:44   
bambi
Ojoj, tudi jaz sem takšna.... no, jokam sicer ne, ampak razpoloženje se menja kot aprilsko vreme..... Čez dan sem še OK, zvečer pa postanem sitna, moj dragi me še pogledat ne sme in nocoj nisem mogla spat, sem se tudi premetavala, tako da sem šla potem spat v dnevno sobo...... Pa včeraj sem imela prebavne motnje, pa krče, pa izcedek..... sem bila čisto panična. Danes je že malo bolje, ampak zvija me pa še vedno malo, pa ne vem ali je to maternica ali kaj drugega.....

Slabo pa mi je hvala bogu vedno manj, samo še občasno, pa zobe si lahko že umivam s staro zobno pasto, ki je prej niti pogledat nisem smela, tako mi je smrdela, edino parfumov še ne morem, ker mi gre kar gor.....

Obseg okorog bušija pa imam 80 cm :bravo::bravo::bravo:, pred :nosecka: sem pa imela 60 cm..... A si ve kaj merite????

LP BAmbi:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
20.4.2005 8:38:25   
muriel
zivijo!

pri meni tudi takih ektremov ni, sem pa veliko bolj občutljiva in če kdo kaj razsaja ali teži, grem kar proč, ker me vse zelo vrže iz tira.

spim pa že davno ne na hrbtu, ker me prsi preveč tiščijo.
komaj čakam na nuhalno, da ga vidim, ker se mi vse skupaj začenja zdeti malo neresnično; pas sem malo zgubila in drugače nič. jaz bi bila rada že okrogla!!!!!

m.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.4.2005 13:26:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?