|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
19.4.2005 18:14:49   
Meceno
No samo en kratek pozdravček in :sloncek::sloncek::sloncek: , sem nas malo dvignila pa napišite kaj tiste ki vam je kaj dolgčas .
Sem malo lena za pisanje tako da ,... , sicer pa sem se danes že dovolj naringarajala in bo treba kaj pokukat še za šolo :ups:

Lp Meceno

P.S. Kje je SONČEK ?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
19.4.2005 18:17:40   
Dari

A si se le malo odtrgala od knjig? ;) Jaz pa se ravno pripravljam, da začnem nekaj delat na računalnik in obvezno sem mogla prej še semle pokukat. :bravo: Zadnji popravki za diplomsko....:bravo::bravo:

Sončka pa nini, tud pri nas ne. A obstaja kakšen indijanski ples za sončka :zmeden2:?

LP :metulj:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
19.4.2005 18:27:11   
bobek05
Jaz imam jutri en kolokvij, pa se je tako težko zraven spravit. Se mi zdi, da mi več nič ne ostane v glavi...:(

:duda: pridno brca, včasih mi kar ne pusti zaspati ali pa me zbudi že ob 6-ih zjutraj.
Včeraj sem začela opažat, da mi noge malo zatekajo..., kg še vedno pridno pridobivamo :(

To vreme je že res nadležno, ampak če bi bil sonček, bi se še manj učila...

Zdaj pa spet k učenju....

P.S.: Čeprav mi zadnje čase vsi "prerokujejo", da bom rodila pred rokom (se pravi že konec junija) - mogoče zaradi velikosti mojega trebuha :( , se kljub temu štejem k JULIJKAM (rok imam 3.7.).

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
19.4.2005 18:38:23   
Barbela
Bobek05, kakšen pa je tvoj obseg trebuha, če lahko vprašam? Moj je tudi velik - 107cm (rok pa 11.7.)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
19.4.2005 18:53:55   
bobek05
Barbara_Tomo,

Prejšnji teden sem imela obseg trebuha 111cm... Konec julija bom verjetno nosila že rjuho :((

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
19.4.2005 18:54:18   
bobek05
Pardon, mislila sem napisat - konec JUNIJA...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
19.4.2005 18:58:56   
Dari

Zdaj sem si šla še jaz trebuščka izmerit, in odkar sem si ga nazadnje merila je zrastel 4 cm :bravo:. Tako da je zdaj 96 cm - ampak zdajle sem ful sita :pujs:, tko da ne vem, če ni še to malo zraven :zmeden2:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
19.4.2005 18:59:42   
Barbela
Pa nosiš le en-o/ega :duda: ? Ti je G rekla, da boš prej rodila? :zmeden:

Hvala za odgovor :sloncek:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
19.4.2005 19:03:03   
bobek05
Jap, nosim SAMO enega... In G ni nič omenjal, da bom kaj prej rodila... Po njegovem mnenju je vse normalno.

Mogoče bi morala omenit, da imamo velike trebuhe ženske že v družini (tudi moja mama je bila širša kot daljša, pa moja teta in moja babica...), potem pa je tu še podatek, da je moj mož velik 2 metra in je pri porodu tehtal 4,3 kg in meril 55cm.. Nosim pa :modri: tako da bo mogoče kaj po njem... Kaj pa vem..

Sem se že sprijaznila z velikostjo mojega trebuha.. Noro je le to, da so mi še nosečniška oblačila prehitro premajhna...:(

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
19.4.2005 19:06:27   
Barbela
Ja, poznam to z nosečniškimi oblačili :)-:)-:)-
Jst bi mogla imeti na kavbojkah še vsaj 10 cm daljšo elastiko z gumbnicami, da bi zdržale do konca nosečnosti :)

Moja mami ali tašča nista imeli velikega trebuha, pa tudi jaz pred nosečnostjo nisem imela velikega. Sicer pa saj je vseeno samo da bo vse v redu :sloncek:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
19.4.2005 20:03:19   
Meceno
Hopala-curuk , sem spet gor in sem lena ko ......:ups:
Ker se "učim " :zmeden:, pa sedim , pa jem, pa televizijo bulim , se še bolj baztegujem ,sem taka kot čigumi , če bi bil sonček bi jaz bolj veselo poprijela za delo , pa še na sprehod bi šla , pa kaj vem no , :zmeden2: al sem pa res samo tolk lena .

Etoga , sem si lučko prižgala v sobi , pa imam ,.... umetno sonce :((:((:((

Pa novga papeža imamo :zmeden2:, sej ne vem zakaj sem to napisala , aja , je to tema tedna na POP tv .

Bauhi pa raste , je spet za en cm večji ( 94cm ):bravo::bravo:, sam kakšen bo pa na koncu ?
Mislim da jaz nimam nič več prostora , men kože primankuje :((:((:(( , okoli popeka je že tko vse prozorno da joj , sicer strij ni :bravo: , sej tud te ne morjo nastati , ker ni placa za zažete špage .
Mislim da ko bom jaz rodila bom kar zdravniku rekla naj tut men zaveže kožo tako kot bo moji :duda: popkovino :((:((:((:((
Si predstavljate kak ogromen popek bi to pol bil :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
19.4.2005 20:22:22   
Meceno
Bobek 05
Sej imaš lepi bauhi in velik tudi , sam men je že sedaj popek ven pogledal , pa imam 17cm manjšega , mislim da sem jaz nekak čudno tukaj spodaj zvezana :zmeden2:
Pa vidim da imaš že otroško sobico , joj punce jaz nimam še nič , prvo se mora še njegova sestra odselit v novo stanovanje , tako da mene še čaka beljenje ,....

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
19.4.2005 21:06:12   
CIPRESA
Ja jaz sem se pa danes malo bolj pregrešila in sem šla z mojim možekom v city park po oblačilca za njegovega nečaka, ki ima rojstni dan. Je blo tko fino, čeprav imam sedaj malo moralnega mačka, ker ne vem ali sem kaj narobe naredila, ker moram bolj počivat.

Upam da ne sam zmatrana sem pa tko, da bom zdele sam padla pa zaspala, pa gležnji so tudi malo otekli. Pa pol sem šla še na sladoled v McDonaldsa zdej mi je pa ful slabo.

Moj trebušček pa meri 97cm in je kar lepo viden splh ker rada oblečem kaj oprijetega. Sem bolj take sorte, da imam rada bolj oprijete trenirkice, ker če oblečem kaj ohlapnega z 40 številko, pol pa res zgledam kot slon. Pa še trebuščka pokažeš-luštno.

Zdej grem pa spat LAHKO NOČ Cipresa:nosecka:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
20.4.2005 8:45:39   
bobek05
Meceno,

Smešno je, da moj mož vsaki dan preverja, če je popek že ven pogledal in sprva je res kazalo, da bo, sedaj pa nisem več tako prepričana. Da bi mi ven pogledal, bi se morala še malo od zgoraj razširit, jaz pa našega sončka nosim ful nizko in se širim samo spodaj... Tako da ne vem če bo kaj s tem popkom - sicer pa je do PDP še 2,5 meseca.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
20.4.2005 10:54:36   
Anhelo2
Bobek ti pa imaš res oreng trebuh, sigurno bo :duda: po tvojem :love: . Ne more biti drugače. Sedaj vidim, da imam jaz pritlikavega, pa se mi ni ravno zdel glede na to da sem že tudi v 28 tednu.

Lepo, lepo!! Kako pa kaj spanje s takim bušijem? Sprašujem, da vem kaj me čaka tam nekje junija ko bom jaz tudi vrjetno imela nekaj takega.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?