Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 13:42:17
|
|
|
|
KMALU
|
Mogoce zato, da vc lulas in ti je lazje ( v trebuhu ). Meni je boljse ko veliko pijem, me ne zvija tako zelo..
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 13:46:31
|
|
|
|
Majdi
|
jaz se tudi boljše počutim če pijem več tekočin:)- samo pol moram hodit dosti lulat:nosecka:
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 13:49:48
|
|
|
|
NEVA-1
|
zaradi ledvic
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 13:52:59
|
|
|
|
drejci
|
a ima o tudi kakšen vpliv na proizvajanje mleka?
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 13:53:01
|
|
|
|
Majdi
|
ja sej me ne moti dosti da moram hodit na wc, samo če sem kje mii je pa malo moteče:hudicek:
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 13:59:53
|
|
|
|
Meceno
|
Sama sem isto imela probleme z tekočino , samo sem ravno včeraj malo več pojedla pa mi je telo narekvalo pij , pij , in moram priznati , če bi več pila čez dan , bi manj pojedla in ponoči ne imela težav z žejo . Ginekologinja mi je pa še izrecno prosila naj le pijem , saj s tem se telo bolj čisti ( namreč sem bila v bolnici z hudo vročino ), ker sem imela kup bakterij v vodi ( giagnozo mi niso postavili ) , se je telo branilo in mi povzročilo vročino ,eden od razlogov je lahko tudi dihidracija . V glavnem pijem kot žolna , WC pa je moj najljupši preživeti čas v dnevu :ups:
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 14:51:08
|
|
|
|
mujcek
|
Tudi jaz imam težave s to tekočino, že pred nosečnostjo nisem veliko pila; sedaj pa se mi zdi, da me še bolj tišči v želodcu in da mi je še bolj slabo če pijem; posebno voda mi ne odgovorja, pa sem jo vedno najraje pila. A lahko pride do kakšnih resnih težav, če popiješ npr. samo pol litra na dan? :zmeden2:
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 15:05:27
|
|
|
|
Meceno
|
mujcek Ne , sej ziher veš da to ni OK , ker pol litra ni nič oz boljše kot res čisto nič , samo to je premalo , četudi nisi :nosecka: je to za organizem premalo . Čuvaj se in pazi oz potrudi se spiti več , mogoče boš ščasoma lahko več spila .
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 15:24:14
|
|
|
|
mujcek
|
Saj razumem, da je pol litra malo, no saj se trudim, da popijem čim več. Nekaj tekočine zaužijem s hrano (pojem veliko juhe), pa dosti jem sadja in sedaj poskušam piti čaj. Pijem nesladkan čaj z limono, ampak včeraj sem zasledila, da se vas veliko izogiba C vitaminu; a je ta lahko nevaren? :zmeden2:
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 15:30:57
|
|
|
|
Meceno
|
Ne C vitamin je priporočljiv , ker sem slabokrvna (ni mi jasno , ker pojem ogromno zelene solate oz na sploh solate in sadje in seveda rdečega mesa )v glavnem pijem na tešče zjutdaj pripravek ( tableto z C vitamin ) + železovo tableto . Mislim da tiste ki nap. zgaga peče , ni z limono nič boljše ampak samo slabše :zmeden2:
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 16:17:19
|
|
|
|
piščanc
|
telo se s tekočino čisti ajz ne maram preveč navadne vode, pa sem pila mineralno (mi je odgovarjala zaradi krčev), pa sokove in čaj.
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 19.4.2005 16:44:46
|
|
|
|
miševi
|
Meni tudi voda ne odgovarja - pa sem kupila od radenske z okusom breskve, pa kompot iz jabolk si kuham - samo jabolka + klinčki (brez sladkorja) in potem pijem ta ohlajeni kompot (mmmmm). LP
|
|
|
|
nosečnost in pitje tekočine 20.4.2005 8:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker vode ne prenesem sem pila mineralno vodo od Mercatorja, ker ima manj mehurčkov. Je pa naboljše, da nosiš steklenico za sabo, saj se tako stalno spomniš, da moraš piti. Bojana
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?