|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folna kislina
19.4.2005 12:24:00   
Anonimen
Punce, mi lahko malo prosim poveste, kako je z folno kislino? Ali jemljete te tabletke? Jaz sem si jih kupila ze kar pred casom, jem jih sicer ne redno, tu in tam po zajtrku.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Folna kislina
19.4.2005 12:25:39   
baguSka
Hmm kaj pa vem. Praujo da je dobr. Jst jih trenutno ne jem, sej z mojim delava na dudlnu že od oktobra in se mi ne da več, sm pa tja kšno še vzamem al pa mau več take zelenjave pojem pa je.
Na začetku sm jemala Tifol, pol sm probala Kalcipan, zdej pa kr Centrum papcam.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Folna kislina
19.4.2005 12:29:23   
Anonimen
Jaz zivim od lanskega februarja na NL, sem si tukaj v eni izmed drogerij nabavila tabletke, ta teden sem jih zacela zopet dnevno jemat, bom probala vztrajat.Skodilo ze ne bo. :)

Katera zelenjava vsebuje folno kislino???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Folna kislina
19.4.2005 12:32:46   
baguSka
češnje, grenivke, grozdje, hruške, jagode, marelice, pomaranče, brokoli, ohrovt, cvetača, čebula, koruza, krompir, paradižnik, rdeča pesa, rdeč zelje, radič, soja, šparglji in špinača..

no tuki je še sadje ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Folna kislina
19.4.2005 12:32:58   
Alina
Jaz bi ti priporočala, da jih ješ. Jaz sem jih 2 meseca prej in celo nosečnost. Drugače priporočajo 3 m pred zanositvijo in še potem 3 m.

Folne kisline je tudi nekaj v špinači, brokoliju, lešniki, kikiriki.

Lp, Alina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Folna kislina
19.4.2005 12:33:56   
baguSka
ja no baje po 3-jem mescu nosečnost nima več učinka, čeprou škodt pa mogoče res ne more :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Folna kislina
19.4.2005 12:34:45   
Anonimen
Hvala punce za napotke & pomoc!:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Folna kislina
19.4.2005 12:35:29   
Anitka
Muca Maca, tukaj imaš skopirano, kar je včeraj napisala Wilma:

"češnje, grenivke, grozdje, hruške, jagode, marelice, pomaranče, brokoli, brstčni ohrovt, cvetača, čebula, koruza, krompir, paradižnik, rabarbara, rdeča pesa, rdeče zelje, redkvice, rdečelistnata glavata solata, soja, šparglji, špinača "

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Folna kislina
19.4.2005 12:35:57   
tinkamiška
Jst jih pa jem samo od O do M, ker se mi jih tut neda več jest vsak dan. Tko, da če slučajno rata, jih bom jedla samo od O naprej, pa potem prve tri mesce 9nebesa men se zdi, da je tak čist vredu:)

LP,
Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Folna kislina
19.4.2005 12:36:34   
Anitka
:ups::ups: me je že Buguska prehitela :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Folna kislina
19.4.2005 12:36:58   
Alina
Meni je tako svetovala ginekologinja.Rekla pa je naj se sama odločim. Mislim, da po 6 m nosečnosti nisem več jemala tako redno, sem kdaj tudi pozabila.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Folna kislina
19.4.2005 12:39:37   
baguSka
Ja Anitka vidš - sam jst sm hitela prepisvat,
namest da bi se znajdla tko k ti :zmeden::ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Folna kislina
19.4.2005 13:23:10   
KMALU
jaz jih jemljem sedaj dva meseca - TIFOL. Nimam nobenih stranskih ucinkov , slabost ali kaj...
Baje je dobro in priporocljivo ( ni pa nic groznega, ce jih ne jes ), tako da osebno mislim, da je fajn to jest, ce s tem lahko :duda: pomagas vsaj 1%..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?