|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovo na novo
19.4.2005 10:05:29   
Neža81
.....****. M sem dobila in to kar 2 dni orej. Zdaj že imam tretji mesec M na 26 dni, prej sem jo pa skoz mela na 28. Se te pa tak ni čudno, da mi ne gre O izračunat :grrr::grrr::grrr:! Sicer pa mi doma skačemo ko nam je in ne takrat, ko naj bi mela M!

No, zaj pa spet ovo na novo. Najprej v trgovino po tampone, tam bom zapravla kakega jurja in pol, pol pa ovo na novo digi dagi. Hvala boguda je digi dagat fajn, ker drugač bi pa res popiz ... :zaspan:!

No, upam, da boste vse ki čakate na M in si je ne želite, zagledale :roza::modri:, jaz pa se bom veselila z vami.

Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ovo na novo
19.4.2005 10:17:09   
PiaM
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
Še jaz sem jezna za tebe! :hudicek::hudicek::hudicek:
Malo počitka, pol pa :sloncek::sloncek::sloncek:. oz.digi dagi...za eno :duda:.
:rozica::rozica::rozica::rozica:en šopek, da se ti jeza razkadi...:rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ovo na novo
19.4.2005 10:27:44   
baguSka
Neža dej jo nazaj.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ovo na novo
19.4.2005 10:35:55   
biba77
Neza, :)-:)-:)- dobro si to povedala, samo jurja in pol za tampone? :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ovo na novo
19.4.2005 11:07:44   
Špelka
Ah, neža, v svoji jezi nisi sama :grrr::grrr::grrr:

Jest tud! :(:((

Pismu, da bi svaj enkrat nekam zgubila tale teta, je ne bi nč pogrešala! :bravo:

Ampak kva čmo - teta narava ma pač zmeri prou, čeprav nam marsikdaj ni razumljiva. 8)

Pa gremo... Spet novim akcijam naproti. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ovo na novo
19.4.2005 11:09:53   
baguSka
Pr men je pa dons 30-ti dan od zadnje M in prvič da še vedno nimam nobenih znakov o kakšnih prihajajočih vulkanih :zmeden: Sam čudn bi že blo, da bi se kej prjel, k ni blo nč igrc :zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ovo na novo
19.4.2005 11:12:09   
Anitka
Nežika tudi mene si nasmejala s tem - samo jurja in pol za tampone:)-:)-:)-:)-:)-:)- Sicer pa prav maš, rajezi se na full, jutri pa nasmeh na obraz in gremo novim zmagam naproti.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ovo na novo
19.4.2005 11:13:38   
Špelka
Baguška, držim pesti zate. dej, dej, da ne bodo Jesenice prazne čez 50 let :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ovo na novo
19.4.2005 11:17:54   
baguSka
Ej sej ni kej držat, ker res ta mesc ni blo več k 1x.
Sicer pa druge meščanke držijo pokonc populacijo, tko
da ni skrbi da bi se mesto iztrebu.;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ovo na novo
19.4.2005 11:20:04   
Špelka
To je pa res, ja. :)-:)-:)-:)- Vsakič je sto novih vozkov na cesti, mamice pa tko mlade, da včasih res ne veš, a vozjo bratce in sestrice, al sinčke in hčerkice okol. :)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ovo na novo
19.4.2005 11:21:15   
baguSka
Ja a veš da sm se tud jst dostkrat že praskala po glavi
k sm kšne 15 letnice zagledala kako vozke porivajo???:zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ovo na novo
19.4.2005 11:25:07   
Špelka
Ampak glavno, da so srečni, a ne. MAh, jest sem takim puncam po en stran kr fouš - k pride, pride, se prou nč ne sekirajo, pa živijo naprej. :)-:)-:)-

Ampak po drugi strani pol - pa slišiš zgodbice o pretepanjih, varanjih, ločitvah... Ja, to pa ni nč prou fletn.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ovo na novo
19.4.2005 11:26:34   
baguSka
jst jim pa čist nč ne zavidam, ker se take za moje pojme še ne zavedajo čist dobr odgovornosti in zame so take še same otroc :zmeden::(

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ovo na novo
19.4.2005 11:27:56   
Špelka
Ja, se strinjam. Pol majo pa v letih, ko bi mogle met svoje otrokwe, že vnuke. :)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ovo na novo
19.4.2005 11:30:32   
biba77
Baguska, :miska::miska::miska::miska::miska:.
Saj ne rabis znakov! :)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.