|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj berete?
18.4.2005 15:09:55   
Teya
odločila sem se ukinit vse te španske limonade in namesto tega raje spet kaj dobrega prebrati :bravo:
zdaj bi pa rabila vaša mnenja in nasvete....:ups:
kaj berete? mogoče katera je vaša najljubša knjiga? mogoče avtor? skratka... karkoli bi o tej tematiki hoteli povedati, povejte!

hvala in lep dan vsem! :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.4.2005 15:16:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj berete?
18.4.2005 15:28:29   
Aljakop
hellow

za zabavo oz. razvedrilo priporočam Dnevnik Hiacinte Novak v vseh treh edicijah! Jaz sem skor umrla od smeha..:)-:)-:bravo:
drugače pa odvisno kaj rada bereš, jaz imam najraje take lažje prebavljive stvari, mogoče v dnevniškem zapisu ( Jadran Krt pije kapučino, recimo ) ali zabavne ( Jack $ Amy ), biografije, potopisne reportaže ( od Flisarja so zelo fajn! )
Ampak HIacinta pa res rula!!!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj berete?
18.4.2005 15:30:26   
ledenka
jaz sem navdušena nad ruskim pisateljem Borisom Akuninom, en njegov roman je (celo) preveden v slovenščino.

sicer pa berem, kar mi pride pod roko, moram se lotit Da Vincijeve šifre. da vidim, kaj je tako obnorelo ljudi.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj berete?
18.4.2005 15:58:57   
SašaR
Meni je do srca segla knjiga, ki sem jo nazadnje prebrala!
Naslov ima: Za šus prodam mater, od ene slovenske avtorice (Če je katera iz Kopra, mislim da je bila gospa včasih ravnateljica Gimnazije Koper).
Je napisana po resničnih dogodkih, na momente zelo kruta, vendar lepa.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj berete?
18.4.2005 16:04:33   
cinca
Čao

Kar lepo pot pod noge pa v knjižnico, potem boš pa že videla, na kateri oddelek te bo potegnilo.
Lp

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj berete?
18.4.2005 16:08:22   
bskrle
Don Camillo, Tam, kjer kesude cveto, Grenko morje.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj berete?
18.4.2005 16:10:14   
Teya
hvala vsem :rozica:....
bom upoštevala vaše predloge in se pridno lotila branja zgoraj naštetih predlogov 8)
drugače pa sem na šus prebrala vsa dela sidney sheldon, je zame pravi car :bravo:.....zdaj, ko sem ostala brez njega, bi mogoče pasal vsaj kaj njemu podobnega :)....
pozna katera?

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj berete?
18.4.2005 16:47:36   
neja
Trenutno berem Hiša na Tari od Maeve Binch. Ful dobra knjiga. Drugače pa najboljša knjiga do sedaj, ki sem jo prebrala je od Consalika in sicer Ognjeni cvet pozabljenih. LP:)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj berete?
18.4.2005 16:59:41   
polona2
Odkar sem rodila, sem nekako zanemarila branja in dlje od trača ne pridem :(,
knjige, ki so name naredile vtis;
E. Flisar; Čarovnikov vajenec, Tolkien; Gospodar prstanov, Lidija Asta; Lidija ali avtobiografija neke tridesetletnice(je polni naslov, če me spomin ne vara...),
Celestinska prerokba 1. knjiga(ostale so kar nekaj...), Taisha Abelar; Prehod vračev,
potem vsi potopisi Alme Karlin (priporočam!!!),
pa kakšne zanimive in "umazane" avtobiografije , ali biografije, pa ne mislim na Plestenjaka :)-,
poezija Ivana Minattija 9nebesa,
skratka, gradiva, kar češ, samo časa je premalo...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj berete?
18.4.2005 17:16:53   
SašaR
Joj Neja! Sam ne mi s Konsalikom, sem prebrala tud jaz Ognjeni cvet pozabljenih v treh dneh, podnev in ponoč, ker mi je bla tok kul!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj berete?
18.4.2005 17:34:04   
PiaM
Marry clark Higgins,Konsalik, Victoria Holt, Danielle Steel itd.
:rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj berete?
18.4.2005 18:22:44   
al1*
Trenutno berem Jadran Krt pije kapučino.
Pred kratkim prebrala še:
- Trije v postelji
- Zlikane gube, štrleči balkoni
- Dnevnik varuške
- Da Vincijeva šifra
- Očarljivi skupiski samomor
- Zajčje leto

LP

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj berete?
18.4.2005 18:35:01   
Teya
al1, a lahko poveš kaj več o "očarljivem skupinskem samomoru"......
že večkrat sem slišala za to bukvo, pa mi še ni uspelo do nje prist....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj berete?
18.4.2005 18:44:20   
al1*
Avtor je Paasilinna. Je ena taka fina zgodba, vmes se narežiš, malo ti da tudi misliti. Prebrala sem tudi njegovo Zajčje leto (tudi priporočam), sedaj pa imam doma tudi Gozd obešenih lisic.

V glavnem - priporočam.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj berete?
18.4.2005 20:18:01   
HuAnita
Paerl Buck: Dobra zemlja. Se pa potem žal sprašuješ, če so otroci res vredni vsega odrekanja, skrbi..., ker glavni lik dobi ob koncu kamen v hrbet. Zanimivo.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj berete?
18.4.2005 21:15:51   
Anonimen
definitivno: Da Vincijeva šifra ali pa Zoe Valdes: Dala sem ti vse

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   kaj berete?
19.4.2005 11:52:21   
kimi
Preberi tisto knjigo od karmen bin ladin ki govori o živlejnu v savdovski arabiji močno priporočam meni je bila zelo super

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kaj berete?
20.4.2005 15:42:39   
Anonimen
Meni pa je ful dobra avtorica Victoria Holt (skoraj prebrala vse njene knjige), Amanda Quick (če želiš veliko romantičnih ljubezni in strastni seks;)), Tami Hoag - Tiha voda:bravo:, Daniele Steel. Pa knjiga Trije v postelji je ful super, ravno pravšnja za novopečene mamice. Se kar poistovetiš z glavno osebo.

Veselo branje. Jaz bi tudi, pa nimam časa, ko pa ga imam malo, pa čepim na RR.:)-:)-:)-

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?