|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sledi alergenov
28.1.2009 21:15:28   
mixon
moj fantek je alergik na km,jajaca,araside,lesnike.in me zanima kako ostale mame alargikov ko kupujete nekaksen  izdelek na katerem pise ,,mozne sledi,, npr .jajca,a  to potem sploh dajete otrokom?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sledi alergenov
28.1.2009 21:21:12   
sazi
To je pa odvisno od tega, kako huda je alergija.
Sama sem otroku, ki je bil alergičen na jajca dajala piškote, kjer je pisalo možni sledovi jajc, pa ni bilo nikoli nobene reakcije. Samo sem tudi vedela, da če bodo jajca slučajno notri, zaradi tega ne bo umrl, ampak bo spet dobil izpuščaje in težave s prebavo - pa kot rečeno, ni bilo nikoli nobenih težav. Če bi mu pa ob zaužitju grozile hudo resne težave s hujšimi posledicami, potem mu pa ne bi upala dat takega proizvoda.

(odgovor članu mixon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2009 21:57:30   
Janeja
Pri našem Janu so tudi "možni alergeni v sledovih" povzročili hudo alergično reakcijo, tako da je imel res 100% strogo dieto brez mleka, jajc in arašidov.
Vse je odvisno od tega, kako močno alergijo ima tvoj otrok. 

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2009 9:27:19   
mixon
na jajca.lesnike,araside zelo huda.enostavno mi ni jasen pomen izraza ,,mozni sledovi,,kaj to pomeni,da jim je mogoce sprotoma jajce padlo notr po pomoti!???user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2009 9:37:28   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: mixon

na jajca.lesnike,araside zelo huda.enostavno mi ni jasen pomen izraza ,,mozni sledovi,,kaj to pomeni,da jim je mogoce sprotoma jajce padlo notr po pomoti!???user posted image

To pomeni,da je proizvedeno v okolju kjer uporabljajo tudi te stvari in da je možno,da je proizvod prišel v stik s tem!
Moj ima hudo alergijo na mleko,arašide,paradižnik,sojo,pšenico....Pa mu sedaj (na začetku mu nisem) že dajem stvari za katere piše,da so možni sledovi.Zaenkrat ni blo reakcije!

(odgovor članu mixon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2009 10:04:33   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: mixon

moj fantek je alergik na km,jajaca,araside,lesnike.in me zanima kako ostale mame alargikov ko kupujete nekaksen  izdelek na katerem pise ,,mozne sledi,, npr .jajca,a  to potem sploh dajete otrokom?user posted image

Ne, takih proizvodov ne smeš dajat otroku. Je pa precej težko, ke rimaš tako zelo okrnjeno izbiro. Moj mali ima "samo" alergijo na arašide, pa moram že fajn izbirat in vse deklaracije dobro prebrat, ti imaš pa še težje delo. Vendar se nikar ne hecaj, saj lahko pri tvojem otroku ravno tista sled alrgena povzroči hudo reakcijo.

(odgovor članu mixon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?